Beşiktaş JK Lisanslı Cep Telefonu

icemen

New member
Reaction score
0
Beşiktaş JK 1903 lisanslı cep telefonları satışa çıktı. Beşiktaş taraftarları için özel olarak üretilen telefon, tasarımı ile göz kamaştırıyor. Sınırlı sayıda üretilen telefon, dokunmatik ekranı, 5 megapixel kamerası, 3G özelliği ve FM radyosu ile ayda 41,58 TL’den başlayan fiyatlarla Beşiktaş taraftarlarına satışa sunuluyor.

İşte telefon içerisinde Beşiktaş taraftarını bekleyen sürprizler;

• Beşiktaş Duvar Kağıtları
• Beşiktaş Videoları
• Beşiktaş Marşları
• Beşiktaş Müzik Sesleri​

Detaylı Bilgi İçin Tıklayın

BesiktasMobile.jpg

Ayda 41 lira iyimiş, hayırlı olsun taraftara..

Alacaklara şimdiden söyliyeyim Wi-Fi özelliği yokmuş malesef :(

15 dakika önce sipariş ettim..Heycan bastı umarım en kısa zamanda eLime uLaşır..

birsürü borcum olmasına ragmen Bende almayı düsünüyorum bu nedenle elimde nokia e71 var satıyorum isteyen varsa :)

Ben de çok istiyorum da şuan için zor görünüyo almam. Üstelik şimdi kullandığım telefondan da memnunum ben yaa 4 senedir kullanıyorum çok kahrımı çekti değiştirirsem ona ayıp etmiş olurum :melek

Maalesef Alamıyorum :S World Kart Secenegi Yok . Ve Tek Cekim yapıyor :(

ya cıldırcam arkadas hersey tamam kart bulduk ödemeyi onayla diyoruz sayfa gitmiyo :mad: sakata gelmeyiz insallah

ya cıldırcam arkadas hersey tamam kart bulduk ödemeyi onayla diyoruz sayfa gitmiyo :mad: sakata gelmeyiz insallah

Rahat ol :) Bi kere biletixte başıma geldi. Sanırım 2009 yılı Fener derbisiydi. O zaman yanlış hatırlamıyosam 3 bilet alma sınırı var bende 3 tane alıcam. Ama sayfa yoğunluktan delirdi. En sonunda 3 tane bileti aldım. Anında hesap hareketlerimi bir kontrol ettim. Tam 9 tane bilet parası çekilmiş kartımdan. 3 tane bilet parası anında geri iade edilmiş. Ama ortada hala 3 tane fazla çekilmiş bilet var :) Aradım Biletix'i 7 iş günü içerisinde geri ödeme yapılır dediler. 2 gün sonra 3 bilet parası daha hesabıma geri gönderilmişti :) Kısaca mükerrer olduğunda sıkıntı çıkmıyor iade ediyorlar :)

daha önce yine burada tanışmış ama fiyatı konusunda bilgi elde edememiştik..

güzel telefon..alanlara ve almayı düşünenlere hayırlı olsun..=)

Rahat ol :) Bi kere biletixte başıma geldi. Sanırım 2009 yılı Fener derbisiydi. O zaman yanlış hatırlamıyosam 3 bilet alma sınırı var bende 3 tane alıcam. Ama sayfa yoğunluktan delirdi. En sonunda 3 tane bileti aldım. Anında hesap hareketlerimi bir kontrol ettim. Tam 9 tane bilet parası çekilmiş kartımdan. 3 tane bilet parası anında geri iade edilmiş. Ama ortada hala 3 tane fazla çekilmiş bilet var :) Aradım Biletix'i 7 iş günü içerisinde geri ödeme yapılır dediler. 2 gün sonra 3 bilet parası daha hesabıma geri gönderilmişti :) Kısaca mükerrer olduğunda sıkıntı çıkmıyor iade ediyorlar :)

kesinlikle dedigin gibi oldu. 5 Telefon aldım bugün :) o bişey degil dayımın kartından aldım adam kalp krizi geciriyodu :biggrin: neyse geri dönüs yaptılar iptal ettik dediler diger siparişleri. yarında bankayla bi görüselim bakalım durum nedir.

Telefon Az Önce Elime Gecti. Gercekten cok sık ve Zarif Bir Görüntüsü Var. Sarja İlk Taktgımda Renkli ve Kocaman bi BESİKTAS Amblemi Karsıladı Beni :) sarj Ettikten Sonra telefon iceriginide Görmüs Olucam. ancak İlk İzlenimlerim Olumlu.

Telefon Az Önce Elime Gecti. Gercekten cok sık ve Zarif Bir Görüntüsü Var. Sarja İlk Taktgımda Renkli ve Kocaman bi BESİKTAS Amblemi Karsıladı Beni :) sarj Ettikten Sonra telefon iceriginide Görmüs Olucam. ancak İlk İzlenimlerim Olumlu.

Canım çekti yaa, şeytan dürtüyo para harca diye :melek:

Hayırlı olsun kardeşim. güzel günlerde kullan. Ona bir de Kartal Cell yakışır =)

Teşekkür Ederim :) Eger Yeni bi Telefon Almak Varsa Aklında Kesinlikle Al Derim .

KartaLceLL Avantajlarını Arastırıcam Simdi. Kamu Personeli Oldugum İcin Varsa Kamu Tarifesi Gecerim :)

Benden sonra sipariş verdi benden önce uLaştı adamın eLine vay arkadaş ya..(= bugun geLdi teLefon,rengi asaLeti yeter diyorum sadece..

Geri