Beşiktaş JK 3-0 Vikngur [UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme Maçı] [TEK BAŞLIK]

icemen

New member
Reaction score
0
3125f7861592d6b993d7e2dd52352d92.png
2ntd544.png
120px-Vikingur_Logo.png

images

Tarih : 15 Temmuz Perşembe

Stad : BJK İnönü (Şeref Bey) Stadı

Saat : 21.00​

Beşiktaşımıza başarıLar...

Her ne kadar beşiktaş'tan hoşlanmasamda Konu avrupa olduğunda canı yürekten desteklerim..

Allah yolunuzu açık etsin.. Yüzümüzü güldürüpte geri dönmenizi dilerim..

UEFA mücadelende başarılar beşiktaş...

Başarılar Beşiktaşım

BiLetLer Neden Satışa Çıkmadı HaLa?

~SiLenT ScЯeaM~;5081139' Alıntı:

Ben de bilmiyorum, Resmi sitede filan da bilet fiyatlarıyla ilgili herhangi bir bilgi yok.

Beşiktaş taraftarı, 2010-2011 sezonunda siyah beyazlı ekibin oynayacağı ilk resmi maçı sabırsızlıkla bekliyor. Vikingur ile Perşembe günü saat 21.00`de BJK İnönü Stadı`nda oynayacağı karşılaşmaya yoğun ilgi gösteren taraftarlar bilet bilmecesi ile karşı karşıya geldi.

Haber1903`ün bu konu hakkında yaptığı araştırmada Vikingur maçı biletlerinin bugün yapılacak olan İcraa Kurulu Toplantısında bilet fiyatlarının belirleneceği ve biletlerin bu akşam itibari ile satışa çıkarılacağı öğrenildi.

- HABER1903 -

~SiLenT ScЯeaM~;5081139' Alıntı:

Hepsini ben aLdım siz d-smarttan izLeyin.. =P

Rakibi kucumsemeden ıLerısı ıcın umut veren sağLam bi oyun sergiLeriz umarım..BaşarıLar Beşiktaşımıza..

Her ne kadar beşiktaş'tan hoşlanmasamda Konu avrupa olduğunda canı yürekten desteklerim..

Allah yolunuzu açık etsin.. Yüzümüzü güldürüpte geri dönmenizi dilerim..

UEFA mücadelende başarılar beşiktaş...

Öncelikle Beşiktaşımıza başarılar.. Ama arkadaşım sakın yanlış anlama beni bu tabi ki senin seçimindir Beşiktaştan hoşlanmak ya da hoşlanmamak saygı duyarım. Bu yazdıklarımda ne polemik başlangıcı ne de bir kavga başlangıcıdır. Ama hoşlanmadığın takıma başarılar dileme. Şahsen ben hoşlanmadığım hiç bi takıma başarılar dilemiyorum. Diyorum ki 50 tane gol yiyin.
Ama yine de iyi dileklerin için bir Beşiktaşlı olarak sana teşekkür ederim.

başarılar Beşiktaş'ım..

seni sahalarda görmeyi çok özlemişim..=)

Avrupa maceramızın Mayıs ayına kadar devam etmesi dileklerimle başarılar.

MozoLe Miяach;5081275' Alıntı:
Hepsini ben aLdım siz d-smarttan izLeyin.. =P

Rakibi kucumsemeden ıLerısı ıcın umut veren sağLam bi oyun sergiLeriz umarım..BaşarıLar Beşiktaşımıza..

En Ucuzu 40 Lira Fabrikatör Baban mı Var Piyango mu Çıktı Hacı Sana? :huh:

Vikingur Biletleri Yarın Satışa Çıkacak

Vikingur Biletleri Yarın Satışa Çıkacak

Futbol Takımımız, 2010-2011 sezonunda ilk resmi sınavında Perşembe günü Vikingur'u ağırlayacak. Karşılaşmanın biletleri yarın (14 Temmuz) Biletix'ten satışa çıkacak.

Taraftarımızın büyük bir sabırsızlıkla beklediği gün 15 Temmuz Perşembe...

Futbol Takımımız, yenilenen kadrosuyla 2010-2011 sezonundaki ilk resmi sınavına çıkıyor.

Saat 21.00'de BJK İnönü Stadı'ndaki rakibimiz Vikingur...

UEFA Avrupa Ligi'nde zirveyi hedefleyen Beşiktaşımız, 2. ön eleme turu ilk maçında Faroe Adaları temsilcisini farklı skorla mağlup etmenin hesaplarını yapıyor.

Haydi siz de BJK İnönü Stadı'na gelin, yeni sezonun ilk resmi maçında futbolcularımızı destekleyin.

Biletler yarın (14 Temmuz) saat 10.00'dan itibaren tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve Biletix internet adresinden satışa çıkartılacaktır. Ayrıca maç günü bilet kalması durumunda stat gişesinden de satış yapılacaktır. (Gişede satılmak için özel bilet ayrılmayacaktır. Satıştan kalan biletler gişeden satılacaktır.)

Bilet fiyatları şöyle:

VIP ÜST B&E 275,00 TL
VIP ÜST A&F 250,00 TL
VIP ALT A&F 150,00 TL
VIP ALT B&E 200,00 TL
VIP ALT C&D 250,00 TL
NUMARALI ORTA 150,00 TL
NUMARALI KENAR 125,00 TL
KAPALI ÜST 110,00 TL
KAPALI ALT 90,00 TL
YENİ AÇIK 50,00 TL
ESKİ AÇIK 40,00 TL
RAKİP TAKIM (E.AÇIK) 35,00 TL

Beşiktaş Jimnastik Kulübü​

Yuh :saskin:
Bu fiyatlar ne? Bu maçın fiyatları böyleyse gruplara kaldığımızda yapacağımız maçların bilet fiyatlarını düşünmek bile istemiyorum. Q7 nin parasını çıkaracaklar

Yuh :saskin:
Bu fiyatlar ne? Bu maçın fiyatları böyleyse gruplara kaldığımızda yapacağımız maçların bilet fiyatlarını düşünmek bile istemiyorum. Q7 nin parasını çıkaracaklar

Bende fiyatları görünce şok oldum. Sanırım bu kombinelere ilgiyi arttırmak için. Bakalım hayırlısı :)

Bende fiyatları görünce şok oldum. Sanırım bu kombinelere ilgiyi arttırmak için. Bakalım hayırlısı :)

Almayı düşünmüyo değilim kombineler de pahalı ama eski açıktan alıcam artık taksitle, bütçem ona yetiyo.

Kim la bu Karayip Korsanları :p

Rahat geçer Beşiktaş.

Tabi yinede küçümsememek gerek ummadık taşa denk gelmemek için =)

Başarılar ;)

Vıkıngur maçı için ne dediler?

Beşiktaş`ın 15 Temmuz`da İnönü stadında oynayacağı Faroe Adaları temsilcisi Vikingur maçı öncesi yazarlar Beşiktaş - Vikingur maçını Haber1903`e değerlendirdi.

- BEŞİKTAŞ`IN ŞANSA İHTİYACI VAR -

`` Beşiktaş için çok erken bir maç. Daha teknik direktör ve futbolcular birbirlerini tam anlamı ile tanımıyorlar. Kimin gideceği kimin kalacağı belli değil. Schuster takımın bireysel futbolcuları hakkında yeterli bilgiye sahip olmadığını söylüyor. Faroe Adalarında futbolu seven amatörlerin oynadığı bir takım Vikingur. Bu macerada Beşiktaş`a şans lazım. Teknik taktik herşeyin içinde olduğu resmi bir sınava çıkıyor. Bu zorlukta Beşiktaş`ın şansa ihtiyacı var. Eğer bu maç beş hafta sonra olsaydı Beşiktaş hakkında bir fikrimiz olabilirdi. O yüzden şuanda olumlu yada olumsuz birşey söylemek yanlış olur. Futbolcu kondüsyon açısından iyi duruma gelmişken teknik bazında taktik bazında açıklar olabilir. Yapılan ağır idmanların yorgunlukları olabilir. Takımın birbirleri ile kaynaşmasında sorunlar çıkabilir. O yüzden Beşiktaş`ın bu maçta şansa ihtiyacı olabilir.``

Atilla Gökçe

- QUARESMA-VIKINGUR MAÇI OLACAK -

`` Bana göre Beşiktaş için kolay bir maç olacak. Beşiktaş`ta şuanda tek sorun sizinde bildiğiniz gibi gideceklerin kesinleşmemesi. Yabancı transferlerde büyük isimler kadroya katıldı. Özellikle bütün gözler Quaresma`nın üzerinde olacak. Kısacası bana göre Beşiktaş taraftarı Quaresma-Vikingur maçını izlemek için İnönü stadında ki yerini alacak.

Adnan Aybaba

- BEŞİKTAŞ İÇİN KOLAY BİR MAÇ -

`` Beşiktaş için çok kolay bir maç olacağını düşünüyorum. Beşiktaş`ın bu maçtan çok bundan sonra ki maçları bizler için önemli. Vikingur`u çok rahat iki maçtada geçecektir. Quaresma`nın Beşiktaş`a bir hava kattığı herkes tarafından görülüyor. Fakat biz onu bu maçta değil bundan sonra ki maçlarda görmek istiyoruz. Çok kaliteli bir futbolcu umarım Beşiktaş`ı güzel yerlere getirecektir.

Metin Tekin

- BEŞİKTAŞ TARAFTARI ŞÖLENE GELECEK -

`` Vikingur takımının havaalanına geldiği görüntüleri hepimiz izledik. Çok zayıf bir takım olduğu getirdikleri malzemelerden belli oluyor. Beşiktaş takımı Vikingur maçını hazırlık maçı olarak görebilir. Quaresma`nın gelişi ile İnönü stadında bir şölen olmuştu. Vikingur maçına da Beşiktaş taraftarı şölene hazır bir şekilde gelecektir. Beşiktaş maçı rahat bir şekilde kazanır.

Yemen Ekşioğlu

Şifre: Metin Tekin

- HABER1903 -

Geri