Beşiktaş JK 2-1 G.Antep BB [ Ziraat Türkiye Kupası ]

αqqα уєкяυ

New member
Reaction score
0
fft1mm1604367.jpg

Son 6 sezonda tam 4 kupa zaferi yaşayan, Ziraat Türkiye Kupası’nın son sahibi Beşiktaş bugün sahne alıyor. Siyah-Beyazlılar, Fiyapı İnönü Stadı’nda, geçen sezon tam 3 kez karşı karşıya geldiği Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’yle kozlarını paylaşacak. Kupanın yeni formatı gereği, kazanan tarafın bir üst tura çıkacağı mücadele saat 20.00’de başlayacak. ATV’den naklen ekranlara gelecek olan kritik sınavda hakem Özgüç Türkalp düdük çalacak. Beşiktaş’ın cezası nedeniyle bu mücadelede, Fiyapı İnönü Stadı’nda sadece kadınlar ve çocuklar bulunacak. Geçen sezon kupada tam 3 kez karşı karşıya gelen taraflarda 2 maçı Beşiktaş kazanırken, bir müsabakadan Antep temsilcisi galip ayrılmıştı.

Simao da oynuyor

Yedek ağırlıklı bir kadroyu sahaya sürmeyi planlayan teknik direktör Carlos Carvalhal, sakatlıktan kurtulan ve henüz form tutamayan Simao Sabrosa’yı da görevlendirecek. Kartal’da forma şansı bulamayan genç
isimler de sahne alacak.

Dişi Kartalların günü olacak.
Ofsaytı bilen bilmeyene anlatsın =)

Zor maç ama beşiktaş favori

İLK 11'LER:

BEŞİKTAŞ

Rüştü, Ekrem, Egemen, Sidnei, İsmail, İbrahim Toraman, Necip, Veli, Simao, Holosko,Mustafa Pektemek

GAZİANTEP B.B

Onur, Samet, Ferit, Cihan, Ahmet Devret, Eren, Onur Kalafat, Volkan, Kenan, Ramazan,Serdar

Yalnız erkekleri aratmıyolar, bütün marşları da ezbere okuyolar :)
Bir ara küfürlü beste bile söylediler :)

Helal olsun size dişi kartallar. bu soğuğa rağmen sesiniz hiç kısılmadı, bütün besteleri maç sonuna kadar harika söylediniz.

Güzel maçtı izledim.Beşikataşın dişi kartalları gerçekten yoğunluktaydı.:)

Hayatımda Bu Kadar Üşüdüğümü Hatırlamıyorum Buz Tuttum Ama Değdi =)​

tribünlerimiz süperdi taMamen takımın tersiydiler opera bile söylediler sanırım

Geri