Beşiktaş JK 2-0 HJK Helsinki [UEFA Avrupa Ligi Play-off turu]

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
uefa-avrupa-ligi.jpg

besiktasf.png
2ntd544.png
wcjm2s.jpg

Stad: İnönü Stadı

Tarih: 17 Ağustos saat 19.00`da

Hakemler:Ovidiu A. Hategan

20g1sug.jpg

r0tchu.jpg

1zyg3s4.gif

siz mabet de ben nette izliycem maçı..haksızlık değil mi bu..=)

Biliyorum tartışması bile boş ama maç BEŞİKTAŞ'ımızın :)

Senelik iznin yok mu abi? hangi maç olursa olsun çık gel. Fb maçı olursa daha güzel olur=)

Van'dan bi çıkarsam taa oralara kadar uzanıcam zaten..ama asıl mesele Van'dan kendimi dışarı atabilmekte..

bu arada konuyu baltalıyoruz..pepe kızmasa bari..özür pepe..bu son posttu..=)

Bu maç için de, Yıldızlarımız (Q7,Guti) Avrupa tecrübeleri daha çok olduğundan Tr ligindeki performanslarından çok daha üst seviyede olacakalarını düşnüyorum, schuster' in de Avrupa' yı Tr liginden daha fazla tanıması bu maça daha iyi hazırlanmamızı sağlayacak. Ancak Bucaspor maçıyla yakın tarihlerde olması, futbolcuların yorgun maça çıkmasına neden olacak. üstelik Q7 de Buca' da yediği tekmelerin acısını hâlâ hissediyo.

1-0 olsun bizim olsun.

'UEFA LİGİ'nde Başarı İstiyorsak...'

Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında Helsinki ile karşılaşacakları maç öncesi basın toplantısı düzenledi.

Schuster basın toplantısında yaptığı açıklamada;

-BİZİM SİSTEMİMİZ ATAK FUTBOL OYNAMAYA YÖNELİK-

`Biz takım olarak devamlı atak oynamaya çalışan bir takımız. Oynayacağımız takımlar bizim defansta tek bir hatamızı yakalamaya çalışacaklar. Bizim defans anlamında sorunlu olduğumuz bir gerçek. Fakat bizim defans anlayışımız Bobo`dan başlayıp defansın göbeğinde oynayan oyuncuya kadar pres yapmak. Biz daha çok çalışıp defans anlamındaki hatalarımızı en aza indirmek istiyoruz.`

-UEFA KUPASI`NDA BAŞARI İSTİYORSAK GOLCÜ GEREKİYOR-

`Eğer UEFA Liginde biryerlere gitmek istiyorsak Bobo ve Nobre bize biraz kısa kalacak. Son Bucaspor maçına baktığımızda golcü aradığımıza hak veriyorum. Bir çok gol pozisyonu yakaladık fakat son vuruşlarda çok etkisiz kaldık. Zemin kötüydü evet ama bizde o pozisyonları gol yapmalıydık.`

-MAKİNE İŞLEYİŞİ GİBİ BİR TAKIM OLACAĞIZ-

`Takımım benim istediğim şeyleri yapıyor. Bu beni çok mutlu ediyor. İlerleyen haftalarda hatalarımızı daha net göreceğiz. Tabi ki bu hataları düzeltmemiz zaman alacak ama makine işleyişi gibi bir takım yaratmak istiyorum.`

-KONTENJAN SIKINTISI BENİ ÜZÜYOR-

İstanbul`da kalan üç oyuncumuz kaldı. Bu beni çok üzdü. Holosko, Hilbert ve İsmail Köybaşı`Nın kadroda yer almaması beni mutsuz etti. Mecburiyetten kadroya giremeyen bu oyuncular yarın ki karşılaşmada forma giyebilir ve bir kaç değişikliğe gidebilirim. Çünkü UEFA Kupası`nda yabancı kontenjanı bulunmuyor.

-HABER1903-

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turunun ilk maçında yarın konuk edeceği Finlandiya'nın HJK Helsinki takımı, İstanbul'a geldi.

Finlandiya'dan uçakla Atatürk Havalimanına saat 14.15'te gelen HJK Helsinki kafilesi, daha sonra otobüse binerek havalimanından ayrıldı.

TARAFTARA RAMAZAN KUMANYASI!

Beşiktaş`ın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda bugün İstanbul`da oynayacağı Helsinki mücadelesi öncesi taraftarlara kumanya dağıtılacağı öğrenildi.

Beşiktaş yönetimi, taraftarlara iftardan önce dağıtılması için yaklaşık 25.000 adet kumanya hazırlattı, öte yandan stad büfelerinde Ramazan ayına özel indirimli satışların olacağı bildirildi.

Direniş gösteren oyuncuLara sahip rakip..iLk maçta işi bitirip depLasmana rahat gitmemiz gerek..

BaşarıLar kara kartaL..

Maçtan sonra önemli transfer gelişmeleri olabilir forzada büyük beklentiler var bakalım hadi hayırlsı Şu maçı bi farklı kazanalım ardından transfer açıklansın :D :D

İŞTE BEŞİKTAŞ`IN 11`İ

CENK
EKREM
ZAPO
FERRARİ
İSMAİL
ERNST
HİLBERT
GUTİ
BOBO
TABATA
QUARESMA

-HABER1903-

8 yabancı, leziz bir maç izleyeceğiz anlaşılan :)

Beşiktaşımıza Başarılar Diliyorum.
Bitir İşi Burada Beşiktaş Oraya Da Yaz Tatiline Git Tatilini Yap Gel...

GoLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL Q7 2-0 Beşiktaş.....Bu arada Hilbert kendini gösterdi bu maç denizli gitmeden bi iyi oyuncu kattı Beşiktaş'a gol attıgından değil etkili oyunu için....

Geri