Beşiktaş JK 1- 1 G.Antep [17. hafta SSL maçı] TEK BAŞLIK

icemen

New member
Reaction score
0
18199459e89a7a2b8c464990501dd1ac.png
--------
gaziantepspor.jpg

Beşiktaş - Gaziantepspor
Süper Lig 17. Hafta
19 Ara 2010-19:00
H:Halis Özkahya
S: Mardan Antalyaspor Stadı (Seyircisiz ve tarafsız saha)​

RUHUMUZ YETER​

Geçen Maçın Öcünü Almalıyız Antepten :)
Başarılar Beşiktaşım

Beşiktaşımız AntaLyada

33nhrmh.jpg

9strnr.jpg

2i2idz.jpg

Spor Toto Süper Ligi'nin 17. haftasında Gaziantepspor ile Antalya'da karşılaşacak olan takımımız, bu şehre ulaştı.

Akşam saatlerinde Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçakla Antalya'ya giden kafilemizi bir grup taraftarımız çiçeklerle ve tezahüratlarla karşıladı. Takımımız, havalimanından ayrılarak konaklayacağı otele gitti.

Kafilemizde İkinci Başkanımız Metin Keçeli, Genel Sekreterimiz Fahrettin Curoğlu, Muhasip Üye ve Asbaşkanımız Engin Baltacı, Mali İşlerden ve Sponsorluklardan Sorumlu Asbaşkanımız Ertunç Soğancıoğlu, Basın Danışmanı ve İletişimden Sorumlu Üyemiz Mehmet Soysal ile Hukuk İşlerinden Sorumlu Üyemiz Ahmet Akpınar yer aldı.

Teknik Direktörümüz Bern Schuster'in belirlediği, Antalya kafilesinde yer alan 17 futbolcumuz şunlar:

"Cenk Gönen, Umut Kaya, Rıdvan Şimşek, Erhan Güven, Tabata, İbrahim Üzülmez, Fink, Ersan Gülüm, Hilbert, Nobre, Mehmet Aurelio, İsmail Köybaşı, Ali Kuçik, Furkan Şeker, Quaresma, İbrahim Toraman, Ferrari."

www.bjk.com.tr

Beşiktaş için zorlu bir maç olucak..

Avrupa'da Gümbür Gümbür, Türkiye'de Düşe KaLka Gidiyoruz.
Umarım Top Oynamak İçin Sahaya Çıkar G.Antep BaşarıLar KartaLım.

Önce Hilbert sonra Fink nasıl kaçırdınız onu yaa.

Ne bekliyorduk ki zaten, tarafsız sahada ve seyircisiz.
Ulan Polis görevini adam gibi yapamıyorsa Takımların ne suçu var ki. Sonuç beni hiç ilgilendirmiyor benim kombinem neden çöpe gidiyor arkadaş.

federasyon eminim ki şu an kına yakıyordur. nasıl da bizi inönüden sürdüler? saha dışındaki olayla tarafsız ve seyircisiz maç oynamanın ne alakası var ? o zaman kahvede çıkan olaylar yüzünden de saha kapansın,beşiktaşlı koca tv nin önündne geçen karısını döverse de saha kapansın.böyle bi uygulama mı olur? aynı şeyi fenerbahçeye de uygulasınlar da göreyim onları ? bize gözünü büyütüp büyütp oyuncularımıza kafa tutan bünyaminin gözünün önünce topuz adama yumruk atıyor hiç bir tepki yok.buyurun ölçü size hesabı siz yapın.
maç için bişey diyemiyeceğim beşiktaştaki kadroda bir tane futbolcu gördüm o da Q7,diğerleri benim için topçu. en tez sürede sakatlar ve yeni oyuncular şu takıma gelsin ve toparlanacaksak toparlanalım zira böyle futbol kartalıma hiç yakışmıyor. sahadaki yabancılardan bucaya mı kocaya mı nereye vereceklerse versinler çünkü hiç birisi bizim işimize yaramıyor..

Geri