Beşiktaş J.K. 2-2 Fenerbahçe [STSL 8. Hafta]

bugünkü futboldan iğrenmeme rağmen fenerbahçeyi pis yenicez..

bugünkü futboldan iğrenmeme rağmen fenevbahçeyi pis yenicez..

1 senedir herkes öyle diyor be kardeş :biggrin: Bu maç FENERBAHÇE mizin galibiyet serisinin ya sonu olacak ya da Carvalhal ın sonu olacak Biz zor maçların takımıyız Fenerim bu maçıda alacak hiç şüphem yok :hhmencool:

Bu maç kavga gürültü ben bile istemiyorum.
Başımızda zaten yeterince dert var inş. dostça bir mücadele olur.
Karşılıklı küfürleşmek yerine hep beraber Kırmızı-Beyaz çekeriz

galibiyet serisi samsun'a karşı bozuldu zaten..He carvalhal'ın sonu gelecekse beraberliğe razıyım ama bilmiyorum içimden beşiktaş geçiyor maç inönüde bakalım perşembeyi bekleyelim..

Takım savunmasını iyi yapan kazanır

Fenerbahçeli futbolcu Joseph Yobo, Spor Toto Süper Lig'de yarın Beşiktaş ile yapacakları derbi maçta deplasman galibiyetlerine bir yenisini daha eklemek istediklerini ifade etti.
Derbiyle ilgili FBTV'ye açıklamalarda bulunan Nijeryalı savunma oyuncusu, sezon başından bu yana deplasman maçlarında iyi sonuçlar aldıklarını hatırlatarak, ''Fenerbahçe olarak her rakibimize saygı duyuyoruz. Beşiktaş maçı için de bu saygıyla hazırlandık. Bu deplasman maçından da yine iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Beşiktaş için stadı bir avantaj olacak. Taraftarlar, takımlarına fazlasıyla destek veriyorlar. Ancak biz deplasman galibiyetlerimize bir yenisini daha eklemek istiyoruz. Bu maç için iyi hazırlandık ve hazırlanmaya devam ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

Kendi oyunlarını sahaya yansıttıkları sürece her şeyin ellerinde olacağını kaydeden Yobo, ''İyi işler çıkaracağımıza eminim. Karşı takım iyi hücum yapıyor, zengin oyunculara sahip. Takım savunmasını iyi yapan, bunu maçın tamamına yayan takım kazanır diye düşünüyorum. Takım defansı bu maçta öne çıkacak diye düşünüyorum'' diye konuştu.

Derbi için her maça olduğu gibi ciddiyetle yarınki mücadeleye hazırlandıklarını belirten Fenerbahçeli futbolcu, ''Bizim için çok büyük bir değişiklik olmayacak. Derbi maçın tabii ki farklı bir havası var ancak biz diğer takımlara karşı nasıl ciddiyetle hazırlandıysak şu an da aynı ciddiyetle hazırlanacağız. Biz şu an ligin lideriyiz. İyi futbol oynuyoruz. Beşiktaş'a karşı da aynı şekilde oynayıp iyi bir sonuç alacağız'' şeklinde ifadeler kullandı.

Kaynak

İlk golü atan kazanır...

Fenerbahçe de açıkladı!

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe'nin taraftarlarına yönelik mesajı resmi internet sitesinde yayınlandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü, taraftarlarının İnönü Stadı'na gidebileceğini açıkladı.

İşte o açıklama:

İstanbul Valiliği’nin yaptığı açıklamanın ardından bir değerlendirme yapan yönetim kurulumuz, taraftarlarımızın bu akşam Fiyapı İnönü Stadyumu’nda Beşiktaş’a karşı oynayacağımız Spor Toto Süper Lig mücadelesine gitmesi kararını almıştır.

Daha önce Biletix internet sitesinden bilet satın alan ancak biletlerini henüz teslim almamış olan taraftarlarımız, Taraftar Kartları ve kimliklerini göstererek Biletix gişelerinden biletlerini teslim alabilirler.

Biletlerini daha önce teslim almış ancak yapılan açıklamalar üzerine iade etmiş olan taraftarlarımız ise ellerindeki Sorun-Bildirim Formu, Taraftar Kart ve kimlikleri ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Biletix gişesine başvurarak biletlerini yeniden alabilirler.

Kulübümüzün tamamen kontrolü dışında yaşanan sıkıntılardan ötürü taraftarlarımızın anlayışına sığınıyor, bu karmaşık ortamda BJK taraftarının da taraftarımıza yaptığı jesti de memnuniyetle karşıladığımızı bildiriyoruz.

Kamuoyuna duyurulur,

Kaynak

Maç öncesi dostluk kazandı..Maç sonrası fark etmez artık ama gönlümüz beşiktaşımız da tabi :)

Her iki takımda iyi mücadele ettiler ve seyir zevki güzel bir maçtı.Beşiktaş biraz daha ağır bastı.

Ama bugün takdir edilmesi gereken bir oyuncu vardı ki o da Caner Erkin'di.Mücadelesi ve hücuma olan desteği tek kelime ile süperdi.

Velhasıl dostluk kazandı...

Bu maça 'atkı' çıkartılır

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, sahasında konuk ettiği Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Sarı-lacivertlier bu maçla birlikte yenilmezlik serisini 26 maça çıkartırken, maçın sonunda tribünler Van'a yardım için atkılarını sahaya attı...
İki kez öne geçen Beşiktaş'ın gollerini 12. dakikada Simao ve 72. dakikada Almeida atarken, Fenerbahçe'nin gollerini 60. dakikada Alex ve 88. dakikada Baroni attı...

Sarı-lacivertliler bu beraberlikle ligdeki yenilmezlik serisini 26 maça çıkartırken, 12 maçlık deplasman galibiyeti serisini ise sonlandırdı. Karşılaşmanın ardından tribünlerdeki taraftarlar Van'a gönderilmek üzere atkılarını sahaya attı...

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
Karşılaşma başlamadan önce tribünlerde üzerinde 'Şehiter ölmez vatan bölünmez' yazan bir Türk bayrağı açıldı. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından ise 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı ve karşılaşma başladı.

Kaynak

Beşiktaş pozisyon bakımından iyi görünsede Fenerbahçe takım olarak sahada daha iyi yardımlaşan ve topu daha iyi kullanan takımdı zaten bu istatistiklere daha fazla topa sahip olma olarak yansıdı..

Emre, Gökhan Gönül ve Mehmet Topuz daha tam olarak hazır değiller bu futbolcularda form tuttuğunda Fenerbahçe daha iyi futbol ve galibiyet serisine kaldığı yerden devam edeceğini düşünüyorum.
.

simao'nun golü güzeldi.. Ne yazıkki berabere bitti.. :S

Geri