Beşiktaş Gökhan Zan'la Anlaşamadı!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Beşiktaş, sözleşmesini uzatmak istediği Gökhan Zan ile anlaşamadı. Siyah-beyazlı yönetimin yaptığı teklifi kabul etmeyen milli futbolcu ile ipler kopma noktasına geldi.

33053.jpg

Beşiktaş'ta Gökhan Zan krizi... Siyah-beyazlı kulüp, bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü başarılı svunma oyuncusuyla anlaşma sağlayamadı.

Yönetimin Gökhan Zan'a yıllık 750 bin YTL garanti para, 20 maçta forma giymesi durumunda 250 bin YTL daha ve oynadığı her maç için de 35 bin YTL’lik bir teklif yaptığı belirtildi.

Beşiktaş yönetimi adına Gökhan Zan'a teklifte bulunan menajer Sinan Engin'in geri adım atmaktan yana olmadığı ifade edildi. Sinan Engin, "Maç başına parayı kabul etmek zorunda. Çünkü başka bir alternatifimiz yok. Daha yüksek bir teklifte bulunamayacağız" diye konuştu.

Yönetimin teklifini beğenmeyen, ancak geri adım atılmamasını şaşkınlıkla karşılayan Gökhan Zan'ın garanti para konusunda ısrarcı olduğu belirtiliyor. Tecrübeli futbolcunun yöneticilere, "Bundan önce oynadığım yıllarda hak ettiğimi alamadım. Bu sezon öyle olmayacak" dediği öğrenildi.

Önümüzdeki hafta iki omuzundan birden operasyon geçirecek olan Gökhan Zan'ın başka bir kulüple anlaşması bekleniyor.

Öte yandan Beşiktaş yönetimi İbrahim Üzülmez'le kavga ettiği için süresiz kadro dışı kalan İbrahim Toraman'ı affetmek için harekete geçti. İkinci kamp döneminden önce İbrahim Toraman'ın affedilmesi gündemde...

NTVSPOR
18 Temmuz 2008 Cuma

Geri