Beşiktaş Forması Şerefimdir

HardRhymeR

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaş`ın Vfb Stuttgart`tan bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği Roberto Hilbert ilk ropörtajını hocası Bernd Schuster gibi Starspora verdi. 25 yaşındaki Alman futbolcu Beşiktaş`a gelmekle ne kadar doğru bir karar verdiğini İstanbul`a geldikten sonra daha iyi anladığını belirterek " İstanbul anlatılandan da daha güzel bir şehir. Benim Almanya`da bir çok Türk arkadaşım var ancak onların anlattıklarından daha fazlasını buldum" diye konuştu. Beşiktaş`ta yeni bir sayfa açtığını dile getiren sağ kanat oyuncusu "Siyah beyazlı forma artık benim şerefimdir. Sahada onurum için mücadele edeceğim. Beşiktaş ile yeni bir sayfa açtım ve bu sayfaya hep başarılarımı yazmayı hedefliyorum" dedi. Alman futbolcu sözlerini "Kaybetmeyi kabullenem. Düşünmeye başladığımdan beri futbolu seviyorum ve her zaman kazanmak için sahada mücadele ederim. Geçmişte Roberto Baggio`yu kendime örnek alırdım. Şimdi ise eşimi örnek alıyorum çünkü o inanılmaz bir karaktere sahip. Şu an Arsenal hayranıyım. En sevdiğim numara 19, en sevdiğim pozisyon sağ kanat. Ateşli taraftarlar önünde oynamayı çok severim bu Beşiktaş`ta fazlasıyla olacak. Maçlara sakin çıkmaya özen gösteririm. Konsantrasyonun ve motivasyonumu her maç aynı tutarım. Türkiye`nin bir numaralı takımına geldim ve bu bilinçle takımıma her zaman elimden geleninin en iyisini vereceğim" diyerek tamamladı

Kaynak

Sendende çok şey bekliyoruz Hilbert.
İnşallah sana güvenenleri mahcup etmessin.

Bu adam Q7'den daha buyuk bı patLama yaparsa kimse şaşırmasın.. ;)

HoşgeLdin yuvana hıLbert..

Geri