Beşiktaş Cola Turka: 88 Türk Telekom: 69

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

basket-sevinc25.jpg

Beko Basketbol Ligi’nin namağlup lideri Beşiktaş Cola Turka, Türk Telekom'u 88-69 yenerek namağlup unvanını ve liderliğini sürdürdü.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, iyi savunma yapıp hücumda da üst üste sayılar bularak, ilk 3.5 dakikada 12-0'lık bir seri yakaladı. Hem pota altında hem de dış şutlarda yüksek bir yüzdeyle oynayan Siyah Beyazlılarımız’da, ilk periyotta görev alan 6 oyuncumuz da sayı atmayı başardı. Türk Telekom, Owens ve Hüseyin ile farkı kapatmaya çalıştıysa da Ekibimiz buna izin vermedi ve ilk çeyreği 15 sayı farkla 33-18 önde tamamladı.

İkinci periyotta da üstün oyununu sürdüren Takımımız, Baxter ve Fletcher'ın pota altından ürettiği basketler, Chatman'ın da asist ve sayılarıyla farkı daha da açtı. Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, devreyi 20 sayı farkla 55-35 önde bitirdi.

Siyah Beyazlılarımız, ilk yarıda 2 sayılık atışlarda yüzde 72 (25-18), 3 sayılık atışlarda da yüzde 50'lik (10-5) başarı oranı tutturdu.

İkinci yarıya da Chatman'ın üst üste basketleriyle başlayan, pota altında da Baxter'ı iyi kullanan Ekibimiz 25. dakika içinde farkı 30 sayıya çıkarıp skoru 69-39'a getirdi ve üçüncü periyotu da 79-51'lik skorla önde kapadı.

Son periyotta rahat bir oyun ortaya koyan ve genç oyuncularına şans tanıyan Siyah Beyazlılarımız, maçtan 88-69 galip ayrılarak, ligdeki 4. maçını da kazandı ve namağlup unvanını sürdürdü.

Kaynak

KartaLLarım Benim Be.. NamağLup oLarak Takır Takır iLerLiyoruz.. HeLaL oLsun Hepinize..

maçı izledim ve gerçekten zevk aldım maçtan baxter ve chatman süper oynadılar :)

nağmalüp yolumuza devam ediyoruz haydi kartallar :durdurun

çok iyi gidiyor basket takımımız böle devam edin.. tebrikler

Ben bu konuyu maçtan sonra açmıştım ya neyse :)
Beşiktaşımız basketbolda iyi bir başlangıç yaptı bu sezon. İnşallah sezon sonuda şampiyonluk bizim olur.

Geri