"Beşiktaş, Brezilya'dan önemli"

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
Milli maçlar nedeniyle verilen izinde ailesiyle birlikte Kapadokya'ya giden Bobo'nun yanında sadece Lig TV vardı.

Ülkemizin cennet köşelerinden biri olan Kapadokya'yı hayranlıkla gezen Bobo, bir yandan da Atakan Kurt'un soruların yanıtladı.

LİGTV

TIKLA İZLE

ben gs liyim ama bobo yu gerçekten seviyorum. yiğidi öldür hakkını yeme iyi futbolcu

ii reklam yaptırmışlarda geçin bu ayakları ben futbolcu olsam hel hele brezilyalı bırak ya beşiktaş ne oluyo der geçerim yani brezilyada top oynamak o milli formayı giymek chealse arsenal milan vs gibi klüplerde oynuorsun demektir ;) tmm BEŞİKTAŞ AŞKIMIZ BİZİM için sonsuz ama bobo acaba gelmeden önce böle bi takım duymuşmuydu :D

Bu sene sonunda şunu duycaz inşallah... BOBO ATTI ŞAMPİYONLUK GELDİ::BOBO ATTI ŞAMPİYONLUK GELDİ::..................

Videoyu izlemedim ama başlıktan anladığım kadarıyla Bobo Beşiktaş Brezilyadan daha önemli demiş. Eğer doğru anladıysam bu tamamen saçmalıktır hiçbir oyuncu böyle bir sözü içinden gelerek söylemez. Türk futbolculardan biri dese belki inanırdım ama yabancı bir futbolcu böyle diyorsa tamamen göz boyamadır diye düşünüyorum

Bobo Brezılyanın Cokta Umrundaydı Sankı Baktıkı Mıllı Takımdan Hayır Yok Cagıran Arıyan Yok Besııktas Onemlıdır Dıcek Tabı

Gs'Liyim ama BjK'Li biLe oLsam Bobo'nun bjk ayarında bi topçu oLmadığını söyLeyebiLirdm..

ii reklam yaptırmışlarda geçin bu ayakları ben futbolcu olsam hel hele brezilyalı bırak ya beşiktaş ne oluyo der geçerim yani brezilyada top oynamak o milli formayı giymek chealse arsenal milan vs gibi klüplerde oynuorsun demektir ;) tmm BEŞİKTAŞ AŞKIMIZ BİZİM için sonsuz ama bobo acaba gelmeden önce böle bi takım duymuşmuydu :D

çok doğru..

Geri