Beşiktaş, Bobo’ya gelen teklifleri beğenmiyor

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
Olympiakos’un, Beşiktaş’ın Brezilyalı golcüsü Bobo için verdiği teklifin yönetim tarafından beğenilmediği belirtildi.

42610.jpg

Yunan temsilcisi Olympiakos’un, Brezilyalı oyuncuyu kadrosuna katma konusundaki ısrarı devam ediyor. Olympiakos’un Bobo için 5 milyon avro önerdiği, ancak Yıldırım Demirören’in bu miktarı az bulduğu söyleniyor.

Şampiyonlar Ligi’nde başarı hedefleyen Beşiktaş’ın, Bobo’yu kadrosunda tutmak istediği biliniyor. Genç santrforun gönderilmesi için, çok iyi bir teklifin alınmasının şart olduğu ifade ediliyor.

Diğer yandan genç golcünün Beşiktaş’ta ayrılmak istediği belirtilirken, yönetimden transferi konusunda kolaylık gösterilmesini istediği ifade edildi.

Beşiktaş’ta güzel günler geçirdiğini belirten Bobo, “Taraftarın sevgisi ve desteğini her zaman hissettim. Ama benim için ayrılık vakti geldi. Olympiakos ile her konuda anlaştım. Mustafa Denizli’nin gelecek yıl için yaptığı planlarda olmadığımı da biliyorum. Hem ben kariyerim için iyi bir adım atayım, hem de sizlere maddi katkı sağlayayım” dedi.

GOAL.COM

Herkes ßi Senaryo Yazıyor ßu NasıL İştir Yaw.. ßoßo Takıma Yarar SaqLıcaksa KaLsın.. Yok AkLı Dışarıdaysa SatıLsın.. ßiz Saça İmaja Tipe ßakmıyoruz.. ßiz ßeşiktaş'a ++ oLarak Ne KatıyorLar Ona ßakıyoruz...

Bobo yüksek bir fiyata satılabilir çok veren olmazsa da takımda kalmalı sonuçta genç bir oyuncu istikrar sağladımı etkili olabilen biri ama bazen de ne yaptığı belli değil var mı yok mu anlaşılmıyor. Ama bu sene avrupa ya gitmek için iyi bir performans sergileceğini düşünüyorum ilk geldiği sezon bobo ya 5 milyon euro veren varmıydı. Şimdi bu sezonda şampiyonlar liğinide kullanarak kendini avrupaya pazarlamaya çalışcaktır. Değeri 10 15 milyon euro etsede takıma adam gibi klas bi oyuncu alınsa iyi olur

bence artık boboyu göndermemiz gerek son zamanlarda takıma pek + sı yok

yoksa bu parayıda alamayıp bedava gönderecez..

Bence Jimnastik kulubu başkanı coşmuş o adama 5 milyon euro weren warsa hemen satmalılar biz Baros u 4.5 uğa aldık bu iki adam kıyas bile kabul etmez bence.

Ben de beğenmiyorum gelen teklifleri bi topçudan da para kazanalım artık gelen bedavaya gidiyo üste para vermediğimiz kalıyo

Geri