!!Beşiktaş bastırıyor!!

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Stoper arayışlarını hızlandıran siyah-beyazlı ekip; Haggui, Kadlec ve Zapotocny'den birini mutlaka alacak. Beşiktaş, İbrahim Üzülmez'in yerine de yabancı düşünüyor.

Neşter planı

Defansını yenilemek amacıyla 3 isim üzerinde yoğunlaşan Beşiktaş, İbrahim Üzülmez'in mevkisine de yabancı arıyor!.

STOPER ARAYIŞLARI
Son iki sezondur savunma hataları nedeniyle birçok maçta canı yanan Beşiktaş, bu bölgesini büyük ölçüde yenileyecek. Bu kapsamda stoper arayışlarına yoğunlaşıp, Haggui (Leverkusen), Kadlec (Sparta Prag) ve Zapotocny'yi (Udinese) takibe alan siyah-beyazlı kulüp, İbrahim Üzülmez'in yerine
de yabancı aramaya başladı.

İKİ MİLYON EURO
Stoper işini 2 milyon euro bonservis bedeli ile bitirmeyi planlayan yönetim, 3 milyon euro istenen Haggui ve 3.5 milyon euro maliyeti bulunan Kadlec'ten sonra Çek stoper Zapotocny için de girişimlerini sıklaştırdı. Bu üç isimden birini Kartal yapmak isteyen yönetim, bir yabancı hakkını da defansın solu için kullanacak.

Fotomaç 4 Mayıs 2008

ibrahim üzülmezin yerine 2 adam alınmalı biri sakatlanır yada cezalı olursa ibrahim üzülmeze forma şansı doğmasın

Bakinin Sözleşmesi bitiyor inş yenilemezler...

seneye de bu ligte bu hakemlerle oynayacağımıza göre hakemleride yenecek bir kadro oluşturulmalı

Adamım Bak herşey efendilikle olmuyorki ona bakarsan bakiyi birazcık araştırın ne kadar efendi ne kadar saygılı ancak iş sahaya gelince kanser ediyor adami ibrahim üzülmezde öle bakmadan ortalar kendini yere bırakmalar bu tip oyuncular 105 yıllık bi çınara yakışmıyor.Saygılarımla...

iyi niyetle olmuyor malesef o zaman 2 ligden hırslı temiz yürekli adamları alalım oynatalım . okey ibrahim üzülmez canını dişine takıyo kendi çapında iyi niyetle mücadelesini sergiliyor ama sonuç da ortada. umarım yerinde ve isabetli transferler yapılır.

yapmayın yaw bu kadarda değil ibrahim üzülmez gibi dobra oyunu temiz oynayan yürekli kaç adam oynadı beşiktaşta. yiğidi öldürün hakkını verin
:melek

tamam o konuda haklısın ama madem endüstriyel futboldan sözediliyor madem taraftarlara artık müşteri gözüyle bakılıyor benim paramın karşılığı ibrahim üzülmez midir? yada emekten söz ediyorsak yaptığı hatalar koskoca takımın emeklerini heba ederken ibrahim üzülmezin saçma sapan deparları mıdır bu takımın ihtiyacı olan ?
bu adam sol kanat oynuyor ve yıllardır en az 45 dakika önümde oynuyor ve çıldırtmaktan başka bir şey yapmıyor ve bu kanatta her ne kadar tello sayesinde göz zevkime hitap eden biraz olsun gelişmeler yaşandıysada madem ben müşteriyim artık paramın karşılığını almak yıldız futbolcu seyretmek istiyorum

Geri