αqqα уєкяυ
New member
Oynadığı futbolla Siyah-Beyazlılar’ı mest eden Guti Fernandez, işte bu açıklamalarıyla Beşiktaşlılar’ı bir kez daha kalbinden vuracak. İspanya’daki dostlarına samimi itiraflarda bulunan yıldız futbolcu, İstanbul ve Kara Kartal’dan övgüyle bahsetti. İşte Guti’nin o ilginç sözleri:
‘Çok daha iyi olacağım’
“Yaklaşık 20 yıl Real Madrid forması giydim. Hiç yurtdışı macerası da yaşamamıştım. Bu ilk olacaktı ve açık söylemeliyim ki, Real Madrid’i hayatım boyunca unutmayacağımı düşünüyordum. Ama İstanbul ve Beşiktaş şimdiden bana Real Madrid’i unutturdu. Burası harika. İlk dönemlerde takıma ve buradaki hayata alışmam gerekiyordu, fakat herkes bana yardımcı oldu. Şimdi takıma da uyum sağladım. Yeni Türk dostlar edindim. Herkes bana yardımcı oluyor ve bu nedenle de performansım artıyor. Taraftarımız harika, bundan sonra benden daha fazlasını bekleyebilirler. Çünkü onlara daha güzel şeyler yaşatacağım. Yeni transferlerin katkısı da müthiş oldu. Simao’yu zaten Madrid’ten tanıyorum. İnanıyorum ki, burada hepimiz Beşiktaş’ı zirveye taşıyacağız. Kazanılacak ne varsa kazanmak istiyoruz...”
milliyet