Beşiktaş Bölümü İle İlgili Tüm Şikayet Ve Öneri Başlığınız !!!!

J@CK@L

[ υηƒσяgιν&#11
Reaction score
0
Arkadaşlar spor bolumunde rahatsız oldugunuz herhangibir konu, küfür,yazı yada üye olursa buraya yazın.Buraya yazmanız bızım daha kolay müdehale edebilmemizi saglayacaktır. İyi forumlar:hhman:

ben bir ömeri sunmak istiyorum oda beşiktaş bölümünün içinde ayrıca beşiktaş basketbol olamsıdır.Bu bölümümüz için ç ok iyi olacaktır.

r.h.c.p' Alıntı:
ben bir ömeri sunmak istiyorum oda beşiktaş bölümünün içinde ayrıca beşiktaş basketbol olamsıdır.Bu bölümümüz için ç ok iyi olacaktır.

beşiktaşın bütün branşları ile ilgili haberleri beşiktaş başlığı altından paylaşabilirsin arkadaşım...
ayrıca bi alt başlığa gerek olduğunu düşünmüyorum...

x5xkorayx5x' Alıntı:
Ben bir öneri sunmak istiyorum;

Alen Markaryan haftalık yazı yazar.Bu haftalık yazıları, her hafta ben veya başka arkadaşlar vermeye çalışıyoruz.Her hafta yazılan yeni makaleler sabitlenebilir mi?

Çünkü böylesi büyük bir amigonun güzel yazıları okunmadan forumda kaybolup gidiyor

tabi olabilir aslında ..Sonuçta bjk bölümü için bjk taraftarlarının düşüncesi önemli

ama buna bolum yöneticilerininde olumlu bakması gerekıyor.

x5xkorayx5x' Alıntı:
Ben bir öneri sunmak istiyorum;

Alen Markaryan haftalık yazı yazar.Bu haftalık yazıları, her hafta ben veya başka arkadaşlar vermeye çalışıyoruz.Her hafta yazılan yeni makaleler sabitlenebilir mi?

Çünkü böylesi büyük bir amigonun güzel yazıları okunmadan forumda kaybolup gidiyor

tabi uygun olabilir..bu haftadan itibaren konuyu sabitliycem..

arkadaşlar bilirsiniz sizi sewerim ama burası sohbet başlığı deilki yaf :)..o yuzden konudaki bütün başlıkla alakasız mesajları siliyorum..
yaf des gececilere yaz işte...buraya nie yazıon..:)

LaZiSH' Alıntı:
infrablue sen konuşma tarzına
Deer sen de rakip taraftarın böLümünde oLduğuna dikkat et..
Locked..!

Benim Rakip Takımımın Taraftarı Yok (=

Cünkü Benim Taraftarı oLabiLceqim Bi Takımım BiLe Yok (=

vestel manisa maçının skoru hala yazılmamış
mac cuma akşamıydı
düzelirse sevinirim

Mesaj Silinmiş Üyeye 10 Günlük Bann Cezası Getirilmesi Tabep Edilmiştir Teşekkürler...

diyarbakır-beşiktaş maçı ile ilgili konuya skor eklenmemiş
maç 05.01.2008 te oynandı

Geri