Beşiktaş Anele'yi İstiyor

jewel

Wormwood
Moderatör
Reaction score
0
anele68.jpg

Beşiktaş'ta İbrahim Üzülmez'in sözleşmesinin feshedilmesinin ardından özellikle sol kanatta yaşanan sıkıntıyı giderebilmek için çalışmaya başlayan siyah-beyazlı yönetim, Anele Ngcongca'yı gündemine aldı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Daha önce Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Genk'in 23 yaşındaki Güney Afrikalı futbolcusu için menajeri ile temas kurulduğu bildirildi.

BONSERVİSİ 3.5 MİLYON EURO

Anele'nin bonservisinin 3.5 milyon Euro olduğu ve 5 senelik kontrat üzerinde bir anlaşma zemini oluştuğu öğrenildi. Sol bek ve ön libero da dahil savunmanın her iki kanadında da oynayabilen Anele, 10 kez Güney Afrika Milli Takımı forması giydi.​

Sabah

Zaten yabancı bollugu var. Kazansalar ya dogukanı.

İsmaiL ve doğukan var bence gereksiz oLur,onun yerine bi sağ bek baksınLar ekremLe erhanLa bu iş yürümez..

MozoLe Miяach;5317660' Alıntı:
İsmaiL ve doğukan var bence gereksiz oLur,onun yerine bi sağ bek baksınLar ekremLe erhanLa bu iş yürümez..

Katılıyorum dostum. Zaten fazlsıyla yabancı oyuncumuz var. Elimizdeki Türkleri değerlendirmemiz gerekli. Ki dediğin gibi Erhan kesinlikle Beşiktaş'ın oyuncusu değil. Kişiliği için bir şey diyemem ama yeteneklerine göre bizim sağ bekimizi olamaz.

Geri