PePeSanceS
Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
İspanya 1. Futbol Ligi Takımlarından Mallorcayı satın almak için uzun süredir çalışmalarını sürdüren Beşiktaşlı iş adamı Fuat Donay "Mallorca Kulübünü satın almak için, küçük bir pürüzün dışında, anlaştım.
Rakam konusundaki küçük pürüz de halledilecek. Ben konuyu bitmiş olarak görüyorum. 1 hafta içerisinde işlemler tamamlanacaktır diye düşünüyorum dedi.
Radyosporda Özgür Sancarla Haber Özel Programında açıklama yapan Donay, bir menajer arkadaşının Türkiyede paranla rezil, İspanyada vezir olursun açıklamasının ardından Mallorcayı almaya karar verdiğini belirterek, En önemli arzum Semih Şentürkü Mallorcaya kazandırmak. Kendisini transfer edeceğiz dedi, ayrıca yakın arkadaşı Mübariz Mansimovun Beşiktaşa sezon sonunda CSKA Moskovanın yıldızı Milos Krasici transfer edeceğini söyledi.
Mallorca, La Ligada 37 panla 4. sırada yer alıyor ve son haftalarda arka arkaya aldığı galibiyetlerle dikkat çekiyor.
MALLORCADA ARSENAL MODELİNİ UYGULAYACAĞIM
Bu benim hep uzun süredir hayalimde olan bir şey. Mallorcada profesyoneller çalışacak. Türkiyede de bunu hayal etmiştim. Arsenal modelini getirmek istiyordum. Biz işin ticaret boyutunda uzmanız takımın yönetimini profesyonel arkadaşlarımıza bırakacağız.
SEMİH ŞENTÜRKÜ ALACAĞIM
Dünyada ve Avrupada menajerlik konusunda ilk 3e girecek arkadaşlarımız var. Onlar takımla ilgili çalışmaları yürütecek. Transferlerle ilgili çalışma yapacaklardır muhakkak.
Ama şunu söylemeliyim, Türk futbolunda, profesyonelliğiyle, kalbimde hep yeri olan bir izim var: Semih Şentük. Semihe Mallorcada görmek isterim.
SEMİH İSPANYADA EN AZ NİHAT KADAR BAŞARILI OLACAK
Semihi transfer etmeyi düşünüyoruz. Gol kralı olmuş, milli takıma faydalı olmuş bir yeteneğini Türk futbolu kaybetmek üzere. Semih, psikolojik olarak da zor durumda. Semih Şentürkün İspanyada en az Nihat Kahveci kadar başarılı olacağına inanıyorum.
Arkadaşlarım da benimle aynı görüşte
MANSİMOV, BEŞİKTAŞA KRASICİ GETİRECEK
Beşiktaşın Azeri işadamı Mübariz Mansimovun desteğini alması çok isabetli bir karar oldu.
Mubariz, Beşiktaş adına çok önemli bir transfer yapacak. Yeni sezonda CSKA Moskovadan Krasici Beşiktaşa kazandıracak. Yeni yılda Beşiktaşı flaş transferler bekliyor.
Bunun başlangıcı Krasnic olacak. Mansimov, Krasnicin Beşiktaşa transferini sağlayacak.
-HABER1903-