Bucaspor'u Çok Abarttınız !!
Cuma günü gecesinden itibaren sadece Bucaspor konuşuluyor
Ne F.Bahçe, ne G.Saray ve iddia ediyorum Beşiktaşta dahil en fazla konuşulan takım Bucaspor
Bucaspor kurulduğu günden beri medyada hiç bu kadar konuşulmamıştır
Beşiktaşın 5 gollü galibiyetinin fazla abartılmaması gerektiği, Fenerbahçenin de 5 tane gol attığı Bucasporu herkesin rahat yendiği konuşuluyor
Hemen hemen her ekranda aynı sözler, ortak fikir Bucaspor çerez
Efenim öncelikle Bucasporu çok abarttınız
Beşiktaş taraftarı zaten ilk yarı bittikten sonra çarşambaya az kaldı demeye başladı
Sizin Bucada kalmanızın nedeni nedir?
Futbolcusundan taraftarına her Beşiktaşlı oynanan futboldan memnun ve zaten rakibinde farkında
Bu ne telaş?
Sakin olun ve artık Bucasporun yakasından düşün
Yazık Bucalı çocukların verdiği emeklere F.Bahçeye 5 golle yenildikleri hatırlatılıyor ama en son F.Bahçeyi Kadıköyde 3 golle yendikleri unutuluyor
O Buca ki ilk yarı boyunca 9 gol attıktan sonra Türkiyenin en iyi kalecisinin ve savunma oyuncularının kalesine üç gol atmış
Ama yersen en iyi
Anladınız işte
Bırakın kardeşim Bucayı, delikanlı gibi derdinizi açıklayın
Beşiktaşın oyun sisteminden doğan sistemsel zaafları tabii ki mevcuttur
Elinde Simao, Almeida, Guti ve Quaresma olan bir takımın ne yapmasını bekliyorsunuz?
Tam saha savunma yapmasını mı?
Bucaspora çok pozisyon verdi dediğiniz Beşiktaşa Bucasporu rakip görmüyorsunuz
Ee peki rakip olarak gördüğünüz takımlardan kaç gol yediğini biliyor musunuz?
Bursaspor, Trabzonspor, G.Saray, F.Bahçe, Kayserispor
Dört
Yan yana iki gol görmemiş kalesinde, ligin ilk yarısında çektiği gol atma sıkıntısını da çözmüş!
Sanki Schuster enayi, elinde de boşu boşuna Mehmet Aurelio, Ernst, Fernandes ve Necip gibi Türkiyenin en iyi orta saha futbolcularını tutuyor
Bir tek siz akıllısınız geri kalan herkes saf futboldan anlamıyor
Bu ülkede futbolun kalitesinden önce ekran kalitesinin artması lazım
Kimsenin zoruna gitmesin, eski futbolculardan yorumcu yapmadan önce eğitim verilmesi şart
Futbolcuydum en iyi ben bilirim eskiden bizde böyleydi
Bak işte sen kendin anlatıyorsun Eskide kaldı o günler, bit pazarına nur yağmıyor ki futbol gelişiyor, artık ayaklardan daha çok futbol zekayla oynanıyor
O yüzden sen futbolcuyken Gutiyi tanıyordun ama Gutinin senden haberi yoktu!
Hiçbir taraftarın ulusal bir kanalda yorumcu kaşarlanmasını izlemek gibi bir zorunluluğu yoktur!
Eğer ekran patronları bu yorumculara çok değer veriyorsa şarap mahzenine kapatsın, en azından orada yıllanırlar kaşarlanmazlar!
- FATİH KAYA -HABER1903 -