Beşiktaş 2010/2011 Sezonu Transfer Haberleri

TuBeRCuLuM

Active member
Reaction score
0
Eski Aslan şimdi Kartal oluyor!

gs-antrenman-23439_501.jpg

Beşiktaş, geçen sezon G.Saray'da kiralık olarak forma giyen Caner Erkin'i takibe aldı. Teknik direktör Denizli'nin, "Sol kanada mutlaka alalım" dediği genç futbolcuyu, başkanın bitireceği belirtildi.

Başkan Yıldırım Demirören'in tecrübeli teknik direktöre, "G.Saray Başkanı Adnan Polat ile görüştüm, Caner ile ilgilenmiyorlar. Bonservisi için CSKA 3.5 milyon euro istiyor ama pazarlık payı var. En geç iki hafta içinde durumu netleşir. Sen bu transferi şimdiden bitmiş bil" dediği ifade edildi.

Mynet

bence çok iyi futbolcu..Beşiktaş için iyi olur.

ßunun her yeri Futbolcu olsa ne olur ?
İzleyin oynadıgı bütün maçları. Ne açtığı orta tuttu ne attıgı pas ne attığı çalım. işi gücü topu şişirip rakibe teslim etmek.
Ben kurtulduğumuza çok sevindim.
Bonservisine verilecek paraya bunun gibi 50 topçu alırsın.

Geçen sezonda bizle ilgili transfer haberi çıktı Gs'ye kiralandı. Alacak olsaydınız geçen sene almalıydınız.

İşte Kartal'ın ilk transferi!

Beşiktaş yerli pazarında ilk sözünü kesti, Karşıyaka’nın orta saha oyuncusu Kıvanç Karataş’ın işini bitirdi.

Resmi açıklamanın hafta içinde yapılması bekleniyor. Kıvanç, özgeçmişini kafsinkaf.org’a şöyle
anlatmıştı:

1985 Üsküdar doğumluyum. Futbola G.Saray altyapısında başladım. Üsküdar’da oturduğum için G.Saray tesislerine gidip gelmek zor oluyordu. 2002’de Üsküdar’daki Beylerbeyi Futbol Takımı’na geçtim. Sonra Beşiktaş maceram başladı. Beşiktaş’ta Mehmet Ekşi Hocam önderliğinde önce genç, daha sonra PAF takımda 2 yıl oynadım. Sonra Beykoz’a gittim. Şimdi Karşıyaka’dayım.

kaynak

aman sakın yaa umarım bu haber de diğer haberler gibi kolpadır ?

besiktas için cok iyi olacak

Hayırlı Olsun kartalıma

Gereksiz yapılmış bir transfer olur.

Aman eksin oLsun..İstemiyoruz..

Biz Galatasaraymıyız Elalemin Hurdasını Alalım

fenerden, Cimbomdan topçu almayın
taraftarı çıldırtmayın,
Bu taraftar hep arkanızda
gelsin artık quresma

bu adam degilmiydi bizi madrid'e karsi elendiren?

Caner Çok Kötü Bir Sol bek Çok İyi Bir Sol kanat Biz de kanat bolluğu için Almadık Bjk ye Gelirse kesinlikLe iş yapar

Geri