Beşiktaş 2-1 Sivasspor [S.Toto S.Lig 10.Hafta]

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
besiktas.png
stvs.png
sivasspor.png

31 Eki 2010-19:00
H:Tolga Özkalfa
S: Fiyapı İnönü Stadı

Bilet fiyatları şöyle:

VIP ÜST B&E 275 TL
VIP ÜST A&F 250 TL
VIP ALT A&F 175 TL
VIP ALT B&E 200 TL
VIP ALT C&D 250 TL
NUMARALI ORTA 160 TL
NUMARALI KENAR 130 TL
KAPALI ÜST 110 TL
KAPALI ALT 90 TL
YENİ AÇIK 40 TL
ESKİ AÇIK 35 TL
RAKİP TAKIM (E.AÇIK) 35 TL

Mersin İ.Y.'dan sonra Sivas'ı da yenerek ligde de galibiyet serisine başlamak istiyoruz.. 3 puan bizim..

b615272660_250388692660_761.jpg

Futbol Takımımızla Sivasspor yarın Spor Toto Süper Lig’de yarın 11. kez karşı karşıya gelecek. Fiyapı İnönü Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi Tolga Özkalfa yönetecek.

İki takım arasında geride kalan 10 maçta siyah-beyazlılarımız 4, Sivasspor 3 galibiyet alırken, 3 maç da berabere sonuçlandı. 10 maçta attığımız toplam 12 gole, Sivasspor 10 golle yanıt verdi.

Beşiktaş ile Sivasspor arasında yapılan lig maçlarında alınan sonuçlar şöyle:

2005-2006
Sivasspor - Beşiktaş 1 - 3
Beşiktaş - Sivasspor 0 - 1

2006-2007
Beşiktaş - Sivasspor 0 - 1
Sivasspor - Beşiktaş 0 - 1

2007-2008
Beşiktaş - Sivasspor 1 - 2
Sivasspor - Beşiktaş 1 - 2

2008-2009
Beşiktaş - Sivasspor 1 - 1
Sivasspor - Beşiktaş 1 - 1

2009-2010
Sivasspor - Beşiktaş 0 - 1
Beşiktaş - Sivasspor 2 - 2

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak yapılan son antrenmana ısınma koşularıyla başlayan siyah-beyazlılarımız, bir süre istasyon çalışması yaptı. Daha sonra çeşitli pas çalışmaları yapan ekibimiz, Sivasspor maçının taktiğinin çalışıldığı çift kale maçla hazırlıklarını bitirdi.

Tedavileri devam eden Ekrem Dağ, Cenk Gönen ve Tomas Sivok idmanda yer almazken, Quaresma, Nobre ve Ferrari takımdan ayrı olarak kendi programları doğrultusunda çalıştılar. Dünkü antrenmanı koşu ve güçlendirme çalışmalarıyla bitiren Mehmet Aurelio ise bugün takıma dahil oldu ancak çift kale maçta yer almadı.

Sivasspor maçı öncesinde kamp yapmayacak olan oyuncularımız yarın sabah (31 Ekim) tesislerde buluşarak Fiyapı İnönü Stadı'na hareket edecekleri saati bekleyecek.

medya.php

nihatı ben halı saha maçına almam, kaldı ki büyük beşiktaşta top oynayıp da bilmem kaç milyon euro alıyo kulübe yakışır ona.
artık kazasız sancısız galibiyet serisi bekliyorum ligde kartalımdan. zira olması gerekenden fazla kayıp verdik.

Necip ilk 11 de başlasın artık

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Sivasspor maçı öncesinde futbolcularla son bir toplantı yaptı. Üst üste mağlubiyetlerle kötü bir dönem geçirdiklerini hatırlatan Alman çalıştırıcı, "Bu maçlarda çok ciddi sıkıntılarımız vardı. Sakatlıklar, cezalılar, formsuzluk bizi olumsuz etkiledi. Ama artık toparlanma sürecine girmemiz lazım" dedi. Mersin İdman Yurdu maçının, Sivas için önemli bir gösterge olduğuna da dikkati çeken Schuster, "Mersin'in nasıl bir motivasyonla oynadığını gördünüz. Sivasspor da ligde kötü durumda ve buraya her şeylerini sahaya yansıtmaya geliyorlar. Ancak bu maç bizim için başlangıç olmalı. Artık mazeret üreten değil, kazanan takım olmalıyız" diye konuştu.

Kupa maçı moral oldu

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son üç maçı da kaybederek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta gözler bugün oynanacak Sivasspor karşılaşmasına çevrildi. Sırasıyla Trabzon (1-0), Manisa (3-2) ve Kayseri'ye (1-0) mağlup olan siyah-beyazlılar, Rıza Çalımbay yönetimindeki rakibini devirerek kötü gidişata son vermek istiyor. Üst üste 4 maçlık mağlubiyetin ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda Mersin İdmanyurdu'nu uzatmalarda 3-0 yenerek gruplara kalma başarısını gösteren Beşiktaş'ta moraller yerine geldi.

Hücum silahı Bobo

beşiktaş'ın bugünkü maçta hücumdaki en büyük silahı Bobo olacak. Bu sezon skorer bir oyun sergileyen sambacı, şu ana dek lig ve Avrupa maçlarında 12 gol attı. Spor Toto Süper Lig'de 6 gol kaydeden siyah-beyazlı futbolcu, kupada da 2 gol buldu. Öte yandan Guti'nin form durumu da teknik heyeti sevindiriyor. Kupa sınavında hem pasları, hem de attığı golle etkili bir futbol ortaya koyan İspanyol oyuncunun Sivas maçında da çıkışını sürdürmesi bekleniyor.

2-1 yazıyo skorda..maçı izleyemiyorum..nasıl oynuyor Beşiktaş'ımız..?

ılk yarı ıyıydık ama ıkıncı yarı dokulduk resmen... Erken 2-0 öne gectık rahat mac ızleyecegız dıye dusunurken öldük öldük dirildik...

..єЯDєM..;5197104' Alıntı:
ılk yarı ıyıydık ama ıkıncı yarı dokulduk resmen... Erken 2-0 öne gectık rahat mac ızleyecegız dıye dusunurken öldük öldük dirildik...

ben macı 3-1 alır demıstım :D 2-1 oldu demek besıktas 1 gol kacırdı :D tebrıkler

abi Quaresma'sız Beşiktaş'ın tadı yok..adam bi sakatlandı resmen geçen seneki görünüme büründü takım..bir kişinin yokluğu bu kadar mı etkiler bi takımı anlamıyorum..

abi Quaresma'sız Beşiktaş'ın tadı yok..adam bi sakatlandı resmen geçen seneki görünüme büründü takım..bir kişinin yokluğu bu kadar mı etkiler bi takımı anlamıyorum..

ben hep solemısımdır butun topları q7 ye atarsan bole olur tabı q7 oynasın bakın gorun butun toplar ona her mactada q7 mı oynucak satılırsa besıktas duman olur bence...

SKORU KORUMA TELAŞI HATA YAPTIRDI

Beşiktaş'ın 2-1 galip geldiği Sivasspor maçı sonunda konuşan kaptan İbrahim Üzülmez
'' İlk yarı takım çok iyyidi. İkinci yarıda Sivasspor daha iyi oynadı. Skoru koruma telaşı hata yaptırdı. Sonuç olarak bizim için önemli olan bir maçtan 3 puan aldığımız için mutluyuz. Özellikle ikinci yarıdaki performansı takım arkadaşlarımızla oturup tartışmalıyız. İyi oynadığımı düşünüyorum. Özellikle bu yaştan sonra sahada ki gençlere örnek olmak istiyorum. Son dakikadaki pozisyon gol olsaydı yıkılırdık. Çok rahat giden bir maçı zora soktuk. Bunlara önlem almamız gerekiyor.'' diyerek sözlerini tamamladı.

'MAÇIN SONUNDA ŞANSLI OLAN BİZDİK'

Beşiktaş'ın Sivasspor'u 2-1 yenmesinin ardından konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster yaptığı açıklamada;

'' Bugün sadece 3 puan aldığımız için mutluyum. Çünkü ihtiyacımız vardı. İkinci yarıda oynanan futbol hiç güzel değildi. Biz maça iyi başlamak istiyorduk. Ard arda gollerden sonra rahatladık. Özellikle ikinci yarıdan sonra kontrolü rakibe verdik. Maçın sonunda şanslı olan bizdik. Son dakikada o golü yeseydik çok farklı şeyler konuşuyorduk. ''

Geri