Beşiktaş 2-1 Galatasaray [TsL 33.Hafta][Tek BaşLık]

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
turkcellsperlig.png

beikta.png
vs-1.png
galatasaray.png

bjk-gsderbi.jpg

bjk-gsderbi-2.jpg

galatasarayın kazanmasından yanayım bir fenerbahçeli oalrak sivasın şampiyonluk yaşamasını istiyorum =)

Laaaaaaaaay La Lay La Lay Lay La Lay La Layl Laaa şampiyonluk şarkısı Bu Bütn Eller Havaya
Kartal şampiyon Olsun Haydi Hayd Haydiii Bütün Alem ...........t Olsun Haydi Haydi Hayydi.

2cxaqsj.gif
2cxaqsj.gif
2cxaqsj.gif
2cxaqsj.gif
2cxaqsj.gif
2cxaqsj.gif

Haydi Beşiktaşım sadece iki maç kaldı.

Bu maçı kazanırsak ki kazanacağız :D
%100 Şampiyon oluruz :D

Çocuklar inanının inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
İnönüde Cimbombu devireceğiz
Şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz..

öncelikle iyi kaliteli ve sorunsuz bir maç olmasını istiyorum. alacağımız olumsuz bi skora rağmen futbolumuzdan memnun kalayım o da yeterli benim için.

Bu Maçta GoLLü BeraberLik BiLe Bize Yarar.

Beşiktaş'ıma BaşarıLar...

şampiyonluk isteğimiz bile bu maçı almamıza yeterli olacak bence..haydi beşiktAŞKım söz sırası sende artık...

Yönetim yine iş başında. Yeni stad parasını bizden çıkaracaklar.

ESKİ AÇIK: 90,00 TL
YENİ AÇIK: 90,00 TL
KAPALI ALT: 250,00 TL
KAPALI UST: 300,00 TL

diğer fiyatları yazmaya gerek duymadım.

gaLatasarayLı ve gaLatasarayı destekLeyen diğer takım taraftarLarının buraya atacağı işte şampiyon oLamazsınız beşiktaş yeniLsin gibi mesajLarı ve temenniLeri siLinecektir..
yukarda bahsettiğim düşüncede oLan üyeLerimiz gs böLümündeki başLığı kuLLansınLar,bjkLi kardeşLerimiz de bu başLıktan yazacakLarnı yazsınLar..
iyi forumLar..

Turkcell Süper Lig’de Beşiktaş ile Galatasaray arasında 24 Mayıs Pazar günü yapılacak derbi maçın bilet fiyatları açıklandı.
Beşiktaş Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre, derbi maçın biletleri Biletix gişelerinden yarın saat 10.00’dan itibaren satışa sunulacak.
BJK İnönü Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak dev maçın bilet fiyatları 90 ile 750 TL arasında değişiyor. Derbinin bilet fiyatları şöyle:
VIP Üst B-E: 750 TL
VIP Üst A-F: 500 TL
VIP Alt A-F: 425 TL
VIP Alt B-E: 450 TL
VIP Alt C-D: 500 TL
Numaralı Orta: 425 TL
Numaralı Kenar: 375 TL
Kapalı Üst: 300 TL
Kapalı Alt: 250 TL
Yeni Açık: 90 TL
Eski Açık: 90 TL
Rakip takım: (Eski Açık) 90 TL

Biras fazLa değiLmi?

Biraz mı fazla? adamlar fb maçının bi de gs maçının hasılatıyla yeni stad yaparlar bi de üstüne messi yi alırlar :)

ArkadaşLar Sakin OLaLım... İki Takımda Sahada KonuşacakLar Zaten BekLemekten Başka Yapacak Bişey Yok... Hırsınızı DizginLeyin Biraz Lütfen...

Derbi Biletleri Satışta

Derbi Biletleri Satışa Çıkıyor

Futbol Takımımız’la Galatasaray arasında 24 Mayıs Pazar günü saat 20.00’de BJK İnönü Stadı’ndaki derbi maçın biletleri yarın satışa çıkacak.

Mücadelenin biletleri yarın (21 Mayıs) saat 10.00'dan itibaren tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve www.biletix.com.tr internet adresinden satışa çıkacak. Ayrıca maç günü bilet kalması durumunda stat gişesinden de satış yapılacak. (Gişede satılmak için özel bilet ayrılmayacaktır. Normal satıştan kalan biletler gişeden satılacaktır.)
Bilet fiyatları şöyle:

VIP ÜST B&E 750,00 TL
VIP ÜST A&F 500,00 TL
VIP ALT A&F 425,00 TL
VIP ALT B&E 450,00 TL
VIP ALT C&D 500,00 TL
NUMARALI ORTA 425,00 TL
NUMARALI KENAR 375,00 TL
KAPALI ÜST 300,00 TL
KAPALI ALT 250,00 TL
YENİ AÇIK 90,00 TL
ESKİ AÇIK 90,00 TL
RAKİP TAKIM (E.AÇIK) 90,00 TL​

http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=14920

MacLa iLgiLi konuLarı bu basLık aLtından vereLim!!!

Önceden konuşmak pek birşey getirmiyor geçen fener maçında gördük herkes 3 4 atarız diyordu ama bu kadar tutuk bir beşiktaşı kimse beklemiyordu.Beşiktaş kadro olarak şuan gs dan daha iyi kendi evinde oynayacak,takım taraftara uyum sağlarsa yenemeyeceği takım yok bu kesin.

Gs maçından sonra şampiyonluk turu atmak dileğiyle.

Geri