Beşiktaş 1 - 1 Catania [HazırLık Maçı]

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
beikta.png
vs-1.png
catania.gif

Geçtiğimiz sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaşımız, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını bugün yapacak. Rakibimiz Catania!

Geçtiğimiz sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaşımız, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını bugün yapacak. Siyah beyazlılar, İtalya Birinci Ligi (Serie A) takımlarından Catania ile İstanbul'da karşı karşıya gelecek. BJK İnönü Stadı'ndaki özel karşılaşma saat 21.00'de başlayacak. Futbol Smart naklen yayınlayacak. Maçın biletleri 15 ile 50 lira arasında değişiyor. Catania, geçen sezon 20 takımlı Serie A'yı 43 puanla 15. sırada tamamladı.

Bilet fiyatları şöyle:

VIP: 50 TL
Numaralı Tribün: 40 TL
Kapalı Tribün (Üst-Alt): 25 TL
Açık Tribün (Yeni-Eski): 15 TL

Beşiktaş Team oLarak bu maçta KAPALI dayız...

maç futbol smart da idi sanırım varmı bilgisi olan?

As kadro cıkarsa rahat kazanır. . .

izliyorum zevk vermeyen bir oyun var as takımdan 3-4 kişi var hepsi genç oyuncular

İLK 11

Rüştü
Erhan
İsmail
Sivok
Ferrari
Fink
Ernst
Uğur
Erkan Zengin
Serdar Özkan
Nobre

Dakika 32 Malesef Beşiktaşımız 1-0 Geriye Düştü . . .

Gol Martinez'den Geldi . . .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İlk Yarı Bitti..

İlk Yarıyı 1-0 Geride Tamamladık..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dakika 57 Ve Rodrigo Tello'nun Çift Vuruştan Attıgı Golle Durum 1-1'e Geldi..

Ve 90 Dakika Sona Erdi...

Maç Sonucu :

Beşiktaş 1 - 1 Catania

vifx3p.gif

# HackHell Besıktas Team #

güzel bir maç oldu 2.yarı daha güzel bir beşiktaş izledik gençlerden bazıları umut verici

mustafa denizli bir tane yabancı daha alacağız dedi bu yabancı quaresma olur işallah:D

bu arada sanırım delgadonun sözleşmesi fesh edilecek...

Beşiktaş team olarak statdaydık ama maçı ilzemek nasip olmadı tezahurat yapmaktan inşallah güzel oynamıştır Beşiktaş :)

ah ülen dolmabahçede olmak vardı...malesef dersanemin yeni eğitim öğretim yılı başladığı için muğladan ayrılamıyorum,benim yerimede bağırın kartallar

..єЯDєM..;4480934' Alıntı:
katılıyorum çoşkudan maça pek fırsat kalmadı =))

erdem maç resimlerini videoları filan upla yatıcam şimdi =)

Geri