Beşiktaş 1-0 Metalist Kharkiv (UEFA Kupası 1.Tur İlk Maçı) (TEK BAŞLIK)

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
BEŞİKTAŞ’ın, UEFA Kupası 1. turunda Ukrayna’nın Metalist Kharkiv ekibiyle 18 Eylül Perşembe günü İstanbul’da yapacağı ilk karşılaşmanın biletleri bugün satışa çıkıyor. BJK İnönü Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak karşılaşmanın biletleri saat 11.00’den itibaren Biletix’ten 50 ile 450 YTL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulacak.

Kaynak

Beşiktaş - Metalist Kharkiv UEFA Kupası(tek başlık)

Beşiktaş - Metalist Kharkiv
UEFA Kupası
18 Eyl 2008-20:30
H:Martin Ingvarsson
S: BJK İnönü

besiktas-walper-1144.jpg

Müsabakanın bilet fiyatları şöyle:

VIP Üst B-E: 450 YTL

VIP Üst A-F: 350 YTL

VIP Alt A-F: 250 YTL

VIP Alt B-E: 300 YTL

VIP Alt C-D: 350 YTL

Numaralı Orta: 200 YTL

Numaralı Kenar: 175 YTL

Kapalı Üst: 150 YTL

Kapalı Alt: 100 YTL

Yeni ve Eski Açık: 50 YTL

HEDEF KADIKÖY!!!

bilet fiyatları çok yüksek ya ne bu :s yıldırım bey del bosquenin parasını çıkartıo sanırım :s

çocuklar Inanın, Inanın çocuklar
Güzel Günler Göreceğiz Güneşli Günler
Uefa' Da Finali Biz Oynayacağız
Kadıköyü Siyah-beyaz Boyayacağız

ellerin dert görmesin karakartalım...

TeBRiKLeR BeYLeR BaYaNLaR

oh bea yendik rahatladım heLaL oLsun bizimkilere

Şampiyon BEŞİKTAŞ

Sonun da Beşiktaşım da hakem kıyağıyla maç aldı. böyle olsun istemezdik ama olsun hekemlerin yüzünden verdiğimiz maçlara saysınlar.
Not: Hakem hataları; metalist' in ilk pozisyonu penaltı, Holosko' nun golü ofsayt:D

hakem kesinlikle bize çalıştı ilk pozisyon penaltı artı zapoya kesin kırmızı adam dönse kaleciyle karşı karşıya en azından biz olanı sölüoruz + rakip çok zorlu gerçekten adamlar harika kontraya çıkıolar hasta oldum bi bizim türk takımları yapamıo bunu işte ve son olarak 1-0 bu takım karşısında çok kötü bir sonuç orada işler daha zor olacak çok riskli bir sonuç

Geri