Beşiktaş 0-1 Mersin İdman Yurdu [STSL 24. Hafta]

Nobre eski takımına karşı oynuyacak.Beşiktaşın mutlak kazanmak istediği bir maç

Carvalhal sorumluluğu aldı!
İnönü Stadyumu’nda Mersin İdmanyurdu’na 1-0 mağlup olan Beşiktaş’ın teknik direktörü Carlos Carvalhal, karşılaşma sonrasında Lig TV mikrofonlarına konuştu.

Carvalhal kayıp için birçok neden olduğunu belirtti ve Fenerbahçe maçına konsantre olmaları gerektiğini söyledi.

-“HEM YOĞUN TEMPO HEM CEZA SIKINTIYA SOKTU”-

Geçen hafta bu haftanın maç trafiğinden dolayı zor olacağını söylemiştim. Sıkıntı olabileceğini belirtmiştim. Taraftarımızın bugünlerdeki desteğinin önemli olduğunu da belirtmiştim. Hem maçlar arasındaki kısa zaman hem de taraftarımızın burada tam anlamıyla olmaması bizi sıkıntıya soktu. Bizden daha fazla dinlenen bir takıma karşı mücadele ettik. Saha kötüydü. Bu hava şartları ve soğuk bizi biraz daha zorladı.

-“DAHA İYİ OYNAMAK İSTERDİK”-

İki zorunlu değişiklik yapmak durumunda kaldık. Bugün yine de buraya gelen hanımlara ve çocuklara teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki tüm taraftarlarımız burada olsun ama yine de teşekkür ederim. Daha iyi bir oyun oynamak ve daha iyi bir skor almak isterdik. 3 gün sonrasında Fenerbahçe maçımız var. Artık kafalarımızı kaldırıp derbiye bakmak zorundayız.

-“BÜTÜN SORUMLULUK BANA AİT”-

Sahada istediğim takım yoktu ama futbolcuları da anlamamız gerekiyor. Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Çok fazla faktör vardı bugün maçı kolay olmaktan çıkaran. Bütün sorumluluk bana ait. Artık gerçeklere dönmemiz gerekiyor. Mersin takımını da tebrik ediyoruz.

Maraton.com.tr

Geri