Beşiktaş`ın yeni kalecisini tanıyalım!..

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0

Beşiktaş, Almanya Bundesliga takımlarından 1899 Hoffenheim`da forma giyen 24 yaşındaki Türk asıllı Avusturyalı kaleci Ramazan Özcan`ı transfer etti.

Futbola BNZ Vorarlberg takımında başlayan Ramazan Özcan, profesyonel kariyerine 2003 yılında Austria Lustenau takımında başladı.

Ramazan burada gösterdiği başarılı performansla 2006 yılında Red Bull Slazburg`a transfer oldu.

2007-2008 sezonunun ikinci yarısında kiralık olarak 1899 Hoffenheim`a transfer olan Ramazan, oynadığı 17 karşılaşmada 13 gol yedi. Takımı Bundesliga`ya yükselirken Ramazan da başarılı performansı ile buna destek olan isimlerin başında geliyordu.

24 kez Avusturya 21 yaş altı milli takımının kalesini koruyan Ramazan ilk kez 20 Ağustos 2008`de İtalya ile oynanan dostluk maçında Avusturya (A) Milli takımının formasını giydi.

Ramazan Özcan 24 yaşında 188 boyunda 84 kilo.

- HABER1903 -

İŞTE RAMAZAN`IN İLK RÖPORTAJI

Beşiktaş`ın yeni transferi Ramazan Özcan konuştu

Beşiktaş`ın altı aylığına Hoffenheim`dan kiraladığı Türk asıllı kaleci Ramazan Özcan transferinin ardından ilk kez DHA`ya konuştu.

Şu anda ailesi ile birlikte yılbaşı tatilini geçiren Ramazan, altı aylığına da olsa Türkiye`deki büyük takımlardan birinin formasını giyecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Telefon aracılığı ile ilk açıklamasını yapan Ramazan, Beşiktaş`ta oynayacak olmaktan gurur duyduğunu belirtti ve şunları söyledi:

"Son iki gündür Beşiktaş ile temaslara başlamıştık. Bugün yapılan son görüşmeler sonrası altı aylığına kiralık olarak Siyah Beyazlı takımın formasını giymem için anlaşma sağladık. Ailem ile yıl başını geçirmemin ardından, hafta sonuna doğru İstanbul`a geleceğim. Beşiktaş bu dönemde bir kaleci sorunu var. Ben Beşiktaş`a elimden geldiği kadar yardım ederek, yeni takımımla başarılı maçlar çıkarmak istiyorum. Hoffenheim ile sözleşmem 30 Haziran 2011`de sona eriyor. Altı ayın sonunda ne olacağını bugünden söyleyemem. İlk amacım Beşiktaş formasını giyeceğim altı ay boyunca elimden geleni yapmak ve bana güvenenleri mahçup etmemek olacaktır".

Dha​

hayırlı olsun Kartalıma

kartala kim gelirse gelsin yakısıyor canım

Geri