"Beşiktaş' ı Çözemedim!"

icemen

New member
Reaction score
0
141qmia.jpg

Eskişehirspor maçını izleyenler arasında, Ankaragücü'nün başarılı çalıştırıcısı Hikmet Karaman da vardı.

Beşiktaş ile cumartesi günü karşılaşacak olan Hikmet Karaman, “Şu an elimde tam 37 oyuncu var. Rıza Hoca eksiklerden dert yanıyor, çok haklı. Ama bunun tersi olunca da, işler en az o kadar içinden çıkılmaz hal alıyor... Ben her hafta Galatasaray ile oynayayım tüm maçları alıp, açık ara şampiyon olurum. Çünkü ne oynadıkları, sistemleri belli. İşi çöz, akıl oyunuyla kazan. Böyle yaptım ve kazandım. Ama Beşiktaş’ın ne yaptığı, hangi sistemle oynadığı çok karışık. Belli ki, bizim maçta da kadroları değişecek. Yine de kazanmak için oynayacağız” dedi.

kaynak:fanatik

Beşiktaş' ı çözmek için daha çok fırın ekmek yemen lâzım. :)

GaLatasarayın Kaçırdığı GoLLeri Ne Yapacan Hikmet Hoca. HaLa Bu ÜLkede Teknik Direktör OLarak Ekmek Yiyorsan, Vah Benim FutboLuma

VaLLa Sistemi Biz BiLe Çözemedik Sen Hiç Çözemezsin Hikmetcim.. =D

bjk de sistemsizlik üzerine kurulu bir sistem var bu yıl

sen yine de yenmeyi dene bakalım yenebilecek misin

ne demişler karamanın koyunu sonra çıkar oyunu :)

ÖyLe Demeyin Ama, Hikmet Karaman Büyük Hoca, MiLLi Takımın Başında Görmek İsteriz BöyLe HocaLarımızı!!! :thumbdown:

Avrupa şampiyonasında Milli takımın sistemi içinde böyle deniliyordu. Aslında belli bir sistemdense rakibe göre sistem uygulamanın faydası olur. Takımdaki oyuncular birbirine alışık ve ne yapacaklarını bildikten sonra belli bi sisteme gerek kalmıyor. Beşiktaş'ta tüm oyuncuların birbirini iyi tanıması gerekiyor

çözmeye çalışma, salla gitsin..

işin içinden çıkamazsın sonra =)

Geri