Beşiktaş’a kadın aday: Ayşe Çakıroğlu

brendie

New member
Reaction score
0
2edz7nm.jpg

Beşiktaş Kulübü’nün 2010 yılında yapılacak olağan genel kurulu için geri sayım başlarken, Murat Aksu’nun ardından sürpriz bir başkan adayı çıktı

İşkadını Ayşe Çakıroğlu, kongrede başkanlığa aday olmaya hazırlandığını açıkladı. Yıllardır siyah beyazlı camianın içinde yer alan biri olduğunu ifade eden Çakıroğlu, “Ben koltuk heveslisi değilim. Yakınlarımın teşvikiyle bu işe girdim. Her Beşiktaşlı gibi benim de en büyük amacım kulübüme hizmet etmek. Beşiktaş Kulübü’nün başarısı için elimi taşın altına sokmaya hazırım” diye konuştu

kaynak

Ayşe çakıroğlu kim arkadaşlar :huh:, ben daha önce duymadım + nasıl olur kadın başkan, olur mu ki ...

valla hiçte süprüz değil bu adaylık hatta ve hatta Tuncay Özilhan aday olsa çokk daha iyi olur

ELinin HamuruyLa Karışma Bu İşLere :D

Kadın Başkan olacaksa Itır Esen ablamız olsun.

Yıldırım Demirören'in kazanamayacağı kesin de kim başkan oLur biLemem.. Kadın oLsun iLk oLmuş oLur =)

ya bencede yıldırım demirören gitsinde söz sahibi olacak dediğini yapacak lafının arkasında olacak beşiktaşı düşünecek alacam dedimi alıcak almıcam dedimi almıcak tuttğunu koparıcak başka istiyoruz tutuğunu başkası koparacak değil

serdar bilgilinin gözünü seveyim...

Sanırım Fb de de kadın aday çıkmış az bi oy almıştı. Yıldırım Demirören e karşı tek aday olarak çıkarsa o olsun en azından futbol a karışmaz finans la ilgilenir. Ama ortada Murat aksu varken şansı yok en fazla 50 civarı bi oy alır.

Bir kadın başbakan oLabiLiyorsa kuLüp başkanıda oLabiLir tabi. . .

Ama ben buna karşıyım =)

Geri