Beşiktaş'ın Rakibi D.Kiev! [Tek Başlık]

nomad03

New member
Reaction score
0
Avrupa'da yoluna doludizgin devam eden Beşiktaş'ın, ikinci turdaki muhtemel rakiplerinin büyük bölümü belli oldu. Güçlü takımların yer aldığı listede Liverpool da var!​

fft16mm1273797.jpg

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ
AJAX
fft11_mf1273810.Jpeg

B. LEVERKUSEN
fft11_mf1273811.Jpeg

CSKA MOSKOVA
fft11_mf1273812.Jpeg

LIVERPOOL
fft11_mf1273813.Jpeg

SPARTAK MOSKOVA
fft11_mf1273814.Jpeg

SPORTING BRAGA
fft11_mf1273815.Jpeg

SPORTING LIZBON
fft11_mf1273816.Jpeg

STUTTGART
fft11_mf1273817.Jpeg

TWENTE
fft11_mf1273818.Jpeg

ZENIT
fft11_mf1273819.Jpeg

DİNAMO KİEV
fft11_mf1279666.Jpeg

LECH POZNAN
fft11_mf1279667.Jpeg

MANCHESTER CITY
fft11_mf1279668.Jpeg

METALIST KHARKIV
fft11_mf1279669.Jpeg

PSG
fft11_mf1279670.Jpeg

PSV
fft11_mf1279671.Jpeg

VILLARREAL
fft11_mf1279672.Jpeg

Livirpool' u istiyorum.
İntikamımızı almamız lazım.

metalist de olabilir liverpool da buyursun gelsin..ama içime lech poznan çıkabilir diye doğdu onlarda da süper taraftar var

M.City ile finalde karşılaşıcaz yaw :) Bende Liverpool gelsin istiyorum. Lech Poznan şuan havaya girmiş durumda ve iyi de oynuyorlar. Ben gelmesini istemem.

İşte Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri!

rakip600_SGMWK.jpg

UEFA Avrupa Ligi'nde Çarşamba gecei oynanan maçlarla Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri de belli oldu. Kura çekimi bugün 14.00'de yapılacak ve NTVSPOR.NET tarafından sizlere an be an aktarılacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde Çarşamba ve Perşembe akşamı oynanan maçlarla bir üst tura yükselen temsilcimiz Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri de belli oldu. Bugün saat 14.00'de yapılacak olan kura çekiminde Beşiktaş bu takımlardan biriyle eşleşecek. Beşiktaş'ın, Avrupa Ligi'nde aynı grupta bulunduğu Porto ile ikinci turda eşleşme ihtimali bulunmuyor.

İşte Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri (1. torba): Manchester City, Bayer Leverkusen, Sporting Lisbon, Villarreal, Dynamo Kyiv, CSKA Moskova, Zenit St Petersburg, Stuttgart, PSV Eindhoven, Paris Saint-Germain, Liverpool, Porto, Spartak Moskova, Braga, Ajax, Twente.

Beşiktaş'ın da içinde bulunduğu ve temsilcimizin eşleşme ihtimali bulunmayan 2.torba: Lech Poznan, Aris, Lille, PAOK, BATE Borisov, Sparta Prag, Anderlecht, Young Boys, Metalist Kharkiv, Sevilla, Napoli, Beşiktaş, Rubin Kazan, Basel, Rangers, Benfica.

Nyon kentindeki UEFA merkezinde TSİ 14.00'de başlayacak kura çekiminde, Beşiktaş'ın bu tur ile muhtemel 3. turdaki rakipleri de belirlenecek.

UEFA Avrupa Ligi 2. turunda ilk maçlar 17 Şubat 2011, rövanşları ise 24 Şubat 2011'de yapılacak.

Öte yandan, kura çekimine Beşiktaş Kulübü adına futbol komitesi başkanı ve asbaşkan Serdal Adalı ile futbol komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu katılacak.

İşte Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri! - NTVSpor.net

KonuLar birLeştiriLdi..

Quaresma, Guti, Simao, ALmeida, Fernandes Atın İntikamı Diyorum :D
Hadi Be Şans Yüzümüze GüL ;) LiverpooL

kşke liverpool gelse...Öc alma şansı var sonuçta :)

Hayırlı olsun Dinamo Kiev geldi.. çok daha zorları da gelebilirdi..
ilk maç inönüde hadi bakalım kartallar..

Rakibimiz Dinamo Kiev HayırLı uğurLu oLur inşaLLah..

GüzeL EşLeşme Oldu.. İnsallah Gecicez Turu...

Bir sonraki Turda Livirpol' la karşılaşmak dileğiyle

Hayırlı olsun Kartalıma

Hafife alınmaması gereken rakip , burda büyük ihtimal 0-0'a oynayacaklar .
zevksiz maçlar bizi bekliyor .
Keşke Ajax , Leverkusen felan gelseydi bol gollü maçlar izlerdik .

Hayırlısı olsun , başarılar Bjk

Söylediklerim Hayal mi sizce...neden Karakartal da almasın bir UEFA kupası..çokmu zordur...eskiden olsa belki farklı düşünebilridik ama..ben Beşiktaştan umutluyum..İnşallah beni yanıltmazlar...tek çok ama çok istesinler...:smile:

Sakatlıklar olmasa çok daha iyi olurdu diyeceğim ama maç ne zaman ? =)

Söylediklerim Hayal mi sizce...neden Karakartal da almasın bir UEFA kupası..çokmu zordur...eskiden olsa belki farklı düşünebilridik ama..ben Beşiktaştan umutluyum..İnşallah beni yanıltmazlar...tek çok ama çok istesinler...:smile:

Çin atasözü der ki; İnanırsan olur =)

Geri