Beşiktaş'ın Kalesinde Kaos

admiral

New member
Reaction score
0

Allan McGregor ile anlaşmanın eşiğinden dönen Beşiktaş'ta kaleci konusu yeniden sorun haline geldi. G. Rangers'ın yanı sıra İskoç Milli Takımı'nın da kalesini koruyan 30 yaşındaki McGregor'u 'yaşlı' bulan teknik direktör Samet Aybaba, eldiven meselesini düşük maliyetle çözmeye çalışan yönetimin planlarını alt üst etti. Takıma uyguladığı gençleştirme operasyonunu kalede de görmek isteyen Aybaba, Oscar Cordoba'nın 'benden daha iyi' sözleri ile önerdiği David Ospina'da ısrar etti, 1 numarada kaos baş gösterdi...

PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR

Uzun süre gündemi meşgul eden Kolombiya Milli Takımı ve Nice'in 23 yaşındaki file bekçisi Ospina'dan bonservis bedeli yüzünden vazgeçen yönetim, Aybaba'nın ısrarı üzerine geri adım atmak zorunda kaldı. KAP'a da bildirdiği McGregor'u beklemeye alan siyah-beyazlılar, Aybaba'nın 'mutlaka alalım' dediği Ospina için bir kez daha harekete geçti. Nice ile bonservis pazarlıklarının devam ettiği dile getirildi.

GELMEK İSTİYOR

2008'den bu yana kalesini koruduğu Nice'de 135 karşılaşmaya çıkan 23 yaşındaki Ospina, 2007'den beri Kolombiya Milli Takımı'nda da görev yapıyor. Henüz 16 yaşında iken altyapısında yetiştiği Atletico Nacional'da A takıma alınan ve 2008'e dek 97 maçta forma giyen başarılı file bekçisi, Kartal'a ilk olarak eski kalecisi Cordoba tarafından önerilmişti. Cordoba'nın anlattıklarından etkilenen Ospina'nın da Beşiktaş'a gelmek istediği biliniyor...

MCGREGOR YÖNETİMDEN HABER BEKLİYOR

Beşiktaş'a transferi teknik direktör Samet Aybaba'ya takılan Allan McGregor'un, siyah-beyazlılardan haber beklediği öğrenildi. Kariyerinin son transferi için Kartal'dan iyi bir teklif alan 30 yaşındaki İskoç kalecinin hâlâ umutlu olduğu dile getirildi. Nice'in geri adım atmaması halinde McGregor'a dönüş yapılabileceği bildirildi.

AYBABA GELECEĞİ PLANLIYOR

Kaleci konusunda Ospina'dan yana net bir tavır koyan teknik direktör Samet Aybaba, Beşiktaş'ın geleceğini hazırlamaya çalışıyor... Kartal'ı değerler ve kurallar takımı yapmayı hedefleyen tecrübeli çalıştırıcı, "Kadroda müthiş gençler var. Onlardan bazılarını A takımda oynayabilecek seviyeye getireceğiz. Beşiktaş'ı düşünen, takımı için oynayan futbolcular istiyorum" dedi.​

Geri