<< Beşiktaş'ın ikinci Nouma'sı olacağım >>

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Siyah-beyazlı ekibin ilgilendiği isimlerden İstanbul BŞB'nin ön liberosu Tjikuzu, taraftarları kalbinden vuracak açıklamalar yaptı. Namibyalı futbolcu, "Beşiktaş forması giymek için sabırsızlanıyorum. Takımın ikinci Pascal Nouma'sı olacağıma inanıyorum" ifadesini kullandı.

adg2ep.jpg

2. Pascal olurum

İstanbul BŞB'nin 30 yaşındaki ön liberosu, "Beşiktaş taraftarına hayranım. Fedâkarlığa da hazırım" dedi.

Ön libero için ismi geçen İstanbul Büyükşehir Belediye'nin Namibyalı oyuncusu Tjikuzu, "Hiç sorun çıkarmam. Yeter ki kulübüm ile anlaşılsın" mesajı gönderdi. 30 yaşındaki Tjikuzu için İstanbul BŞB'nin 1 milyon euro'ya kadar fiyatı indirebileceği belirtiliyor. Siyahi oyuncu, "Beşiktaş taraftarına hayranım. Siyah-beyazlı formayı giyip İnönü'ye çıkmak
rüya gibi bir şey. Taraftarın da beni Pascal Nouma gibi bağrına basacağını düşünüyorum" diyerek Beşiktaş'ın elini çabuk tutmasını istedi.
Fotomaç

Allah allah ne zamandan beri ilgeniyomuşuz bununla yaaa. Pascalımız bi tane onun yeri dolmaz.

Çakma PascaL :hhmanD

gel abicim gel..sende gel..bi sen eksiktin zati

Tjikuzu elimizdeki yabancilarin neredeyse hepsinden iyidir bence, bize bole yuregiyle oynayacak adamlar lazim...

ÇeLi - Çöpü Topluoduk senıde alırız ne olcak xD

asla pascal gibi ilhan gibi olamaz kimse ama yüreğini koyarsa kendi yerini yapar taraftarın kalbinde

Mert kanka
Sen inanıyor musun bu adama :D

DiyeLim GeLdi..Fenere GoL Atıp TombaLa Çeker Sonra FenerLerin İçine DaLıp Takım BöyLe TutuLur Derse Bagrımıza Basarız...Ama Noumamızın Yerıne Geçemez =)

böle düşünmez çok güzel ama beşiktaşın pascal nouması biraz zor olursun

utanmasalar 45 yaşında oyuncu alacaklar

Geri