admiral
New member
- Reaction score
- 0
Beşiktaş Genel Sekreteri Mesut Urgancılar yönetim kurulu toplantısı öncesi yaptığı açıklamada, "Beşiktaş yönetiminin gündeminde Tayfur Havutçu'nun görevinden alınması gibi bir konu yok" dedi.
Beşiktaş Yönetim Kurulu'nun yeni sezon öncesi önemli kararlar alması beklenen yönetim kurulu toplantısı bugün Akaretler'deki kulüp binasında başladı.
Toplantı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Siyah-beyazlı kulübün genel sekreteri Mesut Urgancılar, toplantının ana gündem maddesinin kulübün mali durumu olduğunu söyledi.
Urgancılar, bugün yapılacak toplantıda futbol takımıyla ilgili bir karar alınmayacağını, teknik direktör değişikliğiyle ilgili bir gündemlerinin olmadığını ifade ederek, "Gündemimizde bugün basına yansıdığı gibi futbol takımımız ve teknik direktörümüze ilişkin hiçbir konu yok. Herkesin bildiği gibi şu anda Beşiktaş Futbol Takımı'nın bir teknik direktörü var. Ayrıca futbolla ilgili konuların tartışılması bu komitedeki arkadaşlarımızın isteğiyle olur. Şu anda Futbol Komitesinin başkanı Tamer Kıran'dır. O'na herkesin huzurunda geçirdiği apandisit ameliyatı nedeniyle geçmiş olsun diyoruz. Komitemizdeki diğer üyelerin de bize bir talebi olmamıştır. Bugün yine basına yansıdığı gibi gündemimizde bir teknik direktör değişikliği yoktur. Beşiktaş'ın mali sıkıntılarıyla ilgili çok daha önemli konuları masaya yatıracağız. Bu durumla ilgili açıklama yapılması gereği olursa, sizleri de bilgilendiririz" diye konuştu.
Urgancılar, Tayfur Havutçu'nun göreve devam edip etmeyeceği yönündeki soruya ise şu şanıtı verdi;
"Teknik direktör değişikliği konusunda herhangi bir düşüncemiz yok. Futbol komitesindeki arkadaşlarımın bize bu konuyla ilgili bir talepleri olmadı. Ancak ilerleyen günlerde böyle bir talep gelirse oturur konuşuruz. Basının bu konuyla ilgili beklentisi olur veya olmaz. Bu konuda bir şey söyleyemem. Bu sizin karar vereceğiniz bir şey. Ama hayata dair her şey olabilir."
Mesut Urgancılar, İnönü Stadı konusunun da bugün gündeme geleceğini belirtirken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile sözleşme imzalayan eski Beşiktaş teknik direktörü Carvalhal ile ilgili şunları söyledi;
"Kendisine hayırlı olmasını diliyoruz. Beşiktaş camiasının çok sevdiği ve Beşiktaşlılık ifadesini yakıştırdığımız bir isim. Umarım yeni takımında da başarılı olur"