Beşiktaş'ın fark rekoru egale edildi

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0

TFF 3. Lig Üçüncü Grup'ta oynanan Orhangazispor – Uşakspor maçı tarihe geçti. Ev sahibi ekip, maddi imkansızlıklar ile boğuşan rakibini 10-0 yenerek Beşiktaş'a ait olan en farklı skorlu galibiyet rekorunu egale etti.

orhangazi_usakspor_09_sevinc.jpg

Ligde şimdiye dek en farklı skorlu galibiyeti elde eden Beşiktaş'a ortak çıktı..

Siyah-beyazlılar, 49 sezonu geride kalan ligde, 1989-1990 sezonunda İstanbul'da Adana Demirspor'u 10-0 yenerek, tarihi galibiyete bir imza atmıştı.

TFF Üçüncü Lig Üçüncü Grupta Orhangazi Stadında oynanan maçta ev sahibi ekip Orhangazispor Ege temsilcisi olan köklü Uşakspor’u tarihi hezimete uğrattı. Uşakspor’un tarihinde 10 farklı yenilgi olmadığı gibi, Orhangazispor tarihinde de 10 farklı galibiyet şuana kadar bulunmuyordu.

Maddi sıkıntılar içerisinde bulunan Uşakspor ilk yarı kalesinde 5, ikinci yarıda kalesinde 5 gol görerek tarihi bir yenilgi aldı.

Uşakspor’u 10 – 0 yenen Orhangazisporlu futbolcular maç sonrası büyük sevinç yaşarken, sahaya genç kadrosu ile çıkan Uşaksporlu futbolcular göz yaşlarına hakim olamadı.
ajansspor

hani ewet futboldur elbet atabıldığın kadar atıcaksın ama futbola saygılı bı hoca bılmıorum ama öğrencilerini uyarır ve farkın bu denlı artmasını onlerdı dıye dusunuorum en azından genç bı takımla sahaya cıkan rakıbıne karsı

yınede belkı futbol duygusallıktan uzaktır ben ıkısını karıstırıorum
guzel paylasım olmus saol

Ne mactı ya unutulurmu metin ali feyyaz(maf) 3lusu.

hani ewet futboldur elbet atabıldığın kadar atıcaksın ama futbola saygılı bı hoca bılmıorum ama öğrencilerini uyarır ve farkın bu denlı artmasını onlerdı dıye dusunuorum en azından genç bı takımla sahaya cıkan rakıbıne karsı

yınede belkı futbol duygusallıktan uzaktır ben ıkısını karıstırıorum
guzel paylasım olmus saol

kesinLikLe hakLisin dostum..
ama 3.Lig yani amatör sayıLacak bi Lig.. bu Ligin bi aLt kümesinde 20şer tane goL atıLıyor öyLe değiL mi..
AsıL uşakspor'a üzüLmek Lazım,bi iki sene evveL birinci Lige çıkmak için çaba harcarLarken işte parasızLık..

az yemişler keşke bi 10 tane daha atsalar :D

Geri