Beşiktaş'ın başkanlığına adayım!

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

Beşiktaş'ın eski asbşakanı Levent Erdoğan Beşiktaş başkanlığına aday olduğunu açıkladı..

Beşiktaş'ın eski asbşakanı Levent Erdoğan, Yıldırım Demirören'in gerekli desteği görmesi durumunda TFF'ye başkan adayı olacağını belirterek, "Bu durumunda Beşiktaş olağanüstü seçimli genel kurula gidecektir, ben de Beşiktaş başkanlığına adayım" dedi..

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Erdoğan, "Seçimli olağan genel mali kurulumuzun yapılmasına 1 yıldan az bir süre var. Şu güne kadar başkanlık konusunda her hangi bir adım atılmadı ya da her hangi bir oluşum çabası bulunmuyor. Demiören, TFF başkan adayı olur ve seçimli olağanüstü genel kurulu olursa, başkan adayı arkadaşlarımız çıkacaktır. Kimse çıkmadığı taktirde ben bu göreve şimdiden talip olduğumu açıklıyorum. Beşiktaş, seçime giderse ben başkan adayıyım" dedi.

DEMİRÖREN TFF BAŞKANLIĞI'NA LAYIK BİR KİŞİDİR; DESTEK ALIRSA ADAY OLACAK
Erdoğan, "Yıldırım Demirören'in TFF Başkanlığı'na layık bir kişi olduğunu düşünüyorum. Yapmış olduğu temaslar neticisinde bu görevin kendisine verilmesi konusunda gerekli desteği alır. Edindiği tecrübelerle TFF'ye faydalı olacağını düşünüyorum. Gerekli onay ve desteği aldığı taktirde TFF başkanlığına aday olacaktır" şeklinde konuştu.

ADAY OLURSA, BEŞİKTAŞ'IN MALİ SORUNUYLA İLGİLİ ÇÖZÜM BULACAKTIR
Levent Erdoğan, "Demirören, TFF'ye başkan adayı olur ve seçilirse, kulübü borç batağı içerisinde bırakmaz. Bu geriye bırakılmış çok kötü bir miras olur. Beşiktaş'ın içerisinde bulunduğu mali durumla ilgili bir düzeltme yaparak, TFF başkanlığına aday olur. Aksi taktirde yönetim sürecinde yaptığı hatalara bir yenisini eklemiş olur. Çözüm bularak başkanlıktan ayrılması gerekir" dedi.

Spor: Beşiktaş'ın başkanlığına adayım! haberi, Beşiktaş, Levent Erdoğan, Süper lig

Geri