'Beşiktaş'ın Çocuğu DemeLeri Yeter'

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Beşiktaş`ın tecrübeli oyuncusu Nihat Kahveci, Rıdvan`ın sakatlığı hakkında konuşurken, taraftarın kendisine gösterdiği destekten bahsetti..

f05loo.jpg

Beşiktaş`ın tecrübeli oyuncusu Nihat Kahveci, Rıdvan`ın sakatlığı hakkında konuşurken, taraftarın kendisine gösterdiği destekten bahsetti..

"Hem acıyı hem mutluluğu yaşadık diyebilirim. Rıdvan en kısa zamanda toparlanacak ve formasını yeniden giyecektir. Şuanki psikolojisini anlıyorum. Kendisiyle konuşacağız moralini yüksek tutacağız. Maçta her şey süperdi ama artkadaşımız sakatlandı.
Bu zaman kadar mazeret üretmedim ama 8 sene uzak kaldım. 360 derece dönüş oldu, yaşadığım yer değişti. Farklı bir yer, farklı bir ortam. Belli bir zaman ihtiyacım vardı. Arkadaşlarım çok destek oldu, zor günler yaşadım. Ağır eleştiriler oldu. Taraftardan destek gördüm. Beşiktaş`ın çocuğu demeleri yetiyor. İyi niyetimle iyi olmaya çalışıyorum. Mutluyum bugün gol attım ve galip geldik. Her ne olursa olsun Beşiktaş kazanmak için sahaya çıkar. Ortam muhteşemdi. İnşallah Rıdvan da iyileşecek en kısa zamanda dönecek."

Aa

AsLında kızgınLıgımız sana değiLdi başkanaydı..Sen kamp dönemınde askere gıttın vatani görevini tamamLamaya..Bu sezon öLe yada böLe geçti seneye beşiktaşın çocugusun çık sahaya gerçek nihat kimmiş istedimi neLer yaparmış göster cümLe aLeme..Biz senı sonuna dek destekLerız her daim.. ;)

nihat hersey güzelde demecinde bişeyi yakaladım gülmeden edemedim :) 360 derece dönseydin ispanyada olurdun yine be yaaa :) şaka bi yana öncedende yazdıydım bu seneyi gectik alısma devresi falan diye ama önümüzdeki sezon kaldırmaz bu taraftar bu hayal kırıklıgını

360 in neresi komik ki turkiyeden gitti turkiyeye donus yapti 360 yani nihattan seneye beklentilerimiz buyuk umarim cok basarili olacak

Beşiktaş ın cocugusun ama sezon ıcınde haklı tepkılere karsı sozlerın yanlıştı Sevildiğin için bu tepkılerı aldın.. İnş.. seneye gerçek nıhatı gorecegız sahada

Geri