"beşiktaş'ı kıskanıyorum"

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

Trabzonlu iş adamı Ahmet Ağaoğlu, Çarşamba günü oynanacak Beşiktaş - Trabzonspor karşılaşmasını HABER1903'e değerlendirdi.

Ağaoğlu yaptığı açıklamada;

- PORTEKİZLİLERİN KATKISI ÇOK FAZLA -

Beşiktaş-Trabzonspor maçının sonucunu kestirmek çok zor. Bucaspor karşısında alınan farklı skor Trabzonspor karşılaşması ile bir tutulmamalıdır. Bucaspor Beşiktaş'ın rakibi değildi. Gerçek olan birşey var ki, Beşiktaş'ın her alanda çok iyi performans gösterecektir. Sonuç ne olursa olsun iki takımda bir üst tura çıkacaktır. Beşiktaş kendi taraftarı önünde Dünyaca ünlü yıldızları ile maçı kazanmak için ağırlığını ortaya koyacaktır. Portekizlilerin gelmesi ile birlikte takım daha keyifli futbol oynuyor. Onların gelişi ile birlikte diğer futbolcularında özgüveni yerine gelmiş. Bucaspor karşılaşmasında bunu gözlemledim. Teknik katkılarının yanı sıra mental katkılarıda çok fazlaydı.

- SCHUSTER'E SAYGI DUYULMALI -

Schuster Tekke yerine Almeida ile devam etmek istedi. Futbolcu seçiminde hocanın seçimine her zaman saygı duymak gerekiyor. Bu konuda hocayı eleştirirsen başarıyı yakalayamazsın. Hocanın varlığının nedeni kafasındaki oyun düzenini sahaya yansıtmak. Schuster ile Fatih Tekke arasındaki problemin basına yansımaması gerekirdi.

- SKOR KALECİLERİN ELİNDE -

Trabzonspor karşılaşmasında oyunun kaderini kaleciler belirleyecektir. Trabzonspor açısından baktığınız zaman Jaja, Umut, Burak Ankaragücü maçındaki gibi ellerindeki fırsatları harcarsalar bu onlara pahalıya patlar. Çünkü karşılarında çok güçlü bir Beşiktaş var. Her ne kadar camiada 17'de 17 gözü ile bakılsada ben buna katılmıyorum. Biraz Realist olmak gerekiyor. Dünya şampiyonu İspanya bile 17'de 17 yapamaz. Beşiktaş Avrupa kupasında final oynayacaktır. Manchester City'i de geçecektir. Bir zamanlar Galatasaray içinde yapamaz deniyordu. Beşiktaş'ın bu kadrosu Avrupa'ya yeter. Realist midir? 17'de 17'e oranla daha Realist'dir. Beşiktaş hem Avrupa'da hemde Türkiye kupasında en büyük favoridir. Beşiktaş'ın kadro derinliği çok fazla. Her alanda oynatabileceği futbolcuları var. Trabzonspor'lu olarak bu durumdan dolayı Beşiktaş'ı kıskanıyorum.

- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

onun da çaresi var..Beşiktaş'lı ol övün..:p

Bi Ahmet AğaoğLu futboLLa iLgiLi yorum yapmamıstı oda yaptı tam oLdu..Yakında metin şentürk tartışmaLı pozisyonLarı yorumLarsa vaLLahi şaşırmam..

Geri