BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık'ın oğlundan dini değerlerle ilgili skandal sözler.

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'e “Kabile şefi”, Kur'an-ı Kerim'e “Muhammed'in sözü” diyen Radikal yazarı Hakkı Devrim'in ardından kutsal değerlere bir hakaret de BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık'ın oğlu Cenk Sakık'tan geldi.

HZ. ADEM'E KÜSTAH SÖZLER

Cenk Sakık, insanlığın atası ve ilk peygamber Hz. Adem ile Hz. Havva hakkında çirkin ifadeler kullandı. BDP'li vekilin oğlu,Twitterhesabından “Zamanında Havva Adem'e tipim değilsin deseymiş tüm bunlar yaşanmıycaktı” mesajını geçti.

PKK kamplarında Zerdüşt ayininin yapıldığını ortaya koyan görüntülerin yankıları sürerken, Sakık'ın dini değerleri hedef alması dikkat çekti.

Babası ve kardeşi Heval Sakık gibi lüks bir hayat süren Cenk Sakık'ın diğer mesajları da gözlerden kaçmıyor.

“TANRI'NIN ÇALIŞMA TARZININ BU OLMADIĞINI ÖĞRENDİM”

Sakık'ın, ünlü mafya lideri Al Capone'nin “Çocukken her aksam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim” sözünü paylaşması da dikkat çekiyor.

TERÖRİSTE “ŞEHİT” DİYEN ARDA'YA ÖVGÜLER

Sakık'ın oğlunun, "Attığım golüTürkiyeCumhuriyeti'ndeki bütün halkların şehit olan evlatlarına armağan ediyorum" diyen, tepkiler üzerine de yanlış anlaşıldığını söyleyen futbolcu Arda Turan için geçtiği tweet de şöyle: “Helal olsun Arda Turan'a baksa da bir şey demiyorum.”

kaynak

Geri