BDP’li vekilden ‘silahlanın’ çağrısı

TheMetaor

тм ρRoduction
Reaction score
0
Yasama sorumsuzluğunun ve dokunulmazlığının yan etkileri diyelim saygıdeğer hackhelliler

251120122315168294333_2.jpg

Milletvekili Oya Eronat’ın oğlunun öldüğü dersaneneye saldırı emrini veren teröristin cenazesinde güvenlik güçlerine direnen BDP’li Özdal Üçer, halka “silahlanın” çağrısı yaptı. Hızını alamayan Üçer gazetecilere saldırdı.
ÜÇER’DEN BAŞBAKANA HAKARET VE DOKTORA ŞİDDETTEN SONRA BİR SKANDAL DAHA

BDP Van Milletvekili Özdal Üçer’in skandalları bitmek bilmiyor. Görevi başındaki doktora şiddet uygulaması, Başbakan’a ağır hakaretlerde bulunması ile gündeme gelen Üçer, işi daha da ileri götürdü. Diyarbakır’da bir dershaneye yapılan silahlı saldırının emrini veren Mehmet Guyi kod adlı Muhyittin Kaplan’ın cenazesinde Üçer, “silahlanın” çağrısı yaptı. Güvenlik güçlerinin müdahalesini “silahlanın” çağrısıyla engellemeye çalışan BDP’li Özdal Üçer tepki çekti.

Savcı yazı getirene kadar barikat

31 Ekim 2012’de yapılan cenazesine katılan Üçer, Öcalan ve PKK bayraklarının açılmasına müdahale eden güvenlik güçlerini engellemeye çalıştı. Güvenlik güçlerinin müdahalesini yanındakilere “Arkadaşlar çeper durun, Savcı bey resmi yazı getirsin ondan sonra, çeper kurun” diyerek engellemeye çalışan Üçer, kendisini görüntülemeye çalışan kameramana “Kapat, kapat, terbiyesiz” dedi. Özdal Üçer aynı cenazede çadırda toplanan bir grup kalabalığa konuşma yapmış ve konuşmada, başbakana “ahmak, akılsız, haysiyetsiz” gibi çok ağır hakaretler etmişti. Üçer’in hakaret içeren görüntülerinin yayınlanması üzerine Başbakan Erdoğan da hakaret davası açmıştı.

KAYNAK

ite kopege yuz verdiler basbakanin hitabeti iyi bunlara ana avrat kaysin cildiracam bu tip haberleri okudukca deli oluyorum iradesizlik yuzunden 10 yillidir bunlara verilenler hep bizden gitti daha neler gidecek millet uyuyor

kansiz vatan hainleri

Duuuuur vallaha artık şu bizim boşBakanımız sinirlendiiiii

dokunulmaz yerlerini merak etmeye başladı.

gerçi bunlar, g....tünü yediğim ayaklar ya bakmayın siz, yemiş gibi yapın

By_S€KOPY;1970098720' Alıntı:
ite kopege yuz verdiler basbakanin hitabeti iyi bunlara ana avrat kaysin cildiracam bu tip haberleri okudukca deli oluyorum iradesizlik yuzunden 10 yillidir bunlara verilenler hep bizden gitti daha neler gidecek millet uyuyor

kansiz vatan hainleri

akp neyse bularda odur, biri iyi polisi oynuyor diğeri kötü polisi oynuyor, tipik amerikan oyunudur bu oyunla milletin pisikolojini iyi polise kanalize edebiliyorlar. Bu oyun her zaman tutar çünkü bu oyun din örtüsü altında işliyor. Olağan üstü hal uygulamasınında kaldırdılar böylece tarkatlara ve teröristlere manevra kabiliyeti kazandırıp devletin denetimini zayıflattılar böyle oluncda amerikanın istemediği hiç bir parti sandıktan çıkamaz...

Cematların yurtlarından haberin varmı? Varsa ne derecede var?

Milletin yumuşak karnı dindir, bu hainler din örtüsü altında devlet destekli çok büyük yardımlar görüyor, cemaat yurtlarına kamyonlarca bedava kömür erzak tedarik ediliyor, bu yardımları örtbas edebilmek için milletede kemik dağıtır gibi makarna felan dağıtıyorlar. Her yurt (çoğu kuran kursu adı altında) ortalama beş yüz kişi kapasiteli ve bu yurtlardan yüzlercesi var ve genelikle şehirden uzak ormanlık tenha kuytu bölgelerde. Buradaki eğitimin nasıl yapıldığına dair bir fikrin varmı hiç? Altı ay kadar eğitim aldım, dış dünya ile hiç bir alakan kalmıyor gazetenin ne olduğunu bile unutuyorsun sabah ezanından yatsı ezanına kadar müthiş bir eğitim var genç beyinler yıkanıyor vatan haini olarak yetiştiriliyor ayda bir sefer mübarek zatlar geliyor fıkıh dersleri veriyorlar(biz onları evliya sanıyor kalbimizi okuyabildiğine inanıyorduk), verilen eğitimle aileme bile düşman oldum çünkü şeriata uygun yaşamıyorlardı, Atatürkten Cumhuriyetten nefret eden yüzbinlerce vatan haini devlet kadrolarına sızdırılıyor yıllardır, yurtlarda(kuran kurslarında) eğitim alanların %99 u üniversiteyi kazanıyor. Yurtların dışında tarikatlar var onlar tüm pis işleri Allah Rızası için yapıyorlar, bir tarlada beşyüzden fazla seçmene oy kullandırabilme yetekleri var hatta ölüleri bile diriltip oy kullandırabilecek keramete sahip tarikatlar var, bu tarikatların kömürü erzağı elektiriği suyu belediyelerce el altından karşılanıyor sosyal yardım kılıfıyla milletin parası pulu vatan hainlerinin beslenmesine harcanıyor tüm bu hainleri birde cia destekliyor örneğin kullandığımız seçsis denen bilgisayarlı seçim sistemi ile kafadan(sandıklar açılmaya başlar başlamaz) her hangi bir partiye %10 fark koyulabiliyor noluyor demeye kalmadan iktidar partisi hemen belli oluyor. seçsiz denen düzenek dış müdahaleye açık bir sistem olduğu için amerikada bir sefer kullanılıp kaldırıldı avrupada ise kullanılmıyor. cianın buluşu seçsis sistemindeki hilenin anlaşılmaması için hayali seçim bölgeleri tarikatlar tarafından oluşturuluyor özelikle devlet denetimin zayıf kaldığı bölgelerde tarladan fışkıran seçmenler amerikanın istediği partilere oy veriyorlar mesela doğuda devlet denetimi çok zayıf çünkü olağan üstü hal uygulamasını kaldırdılar böylece doğuda yüzlerce sanal seçim blgesi var ve amerikanın istemediği bir partinin çıkması mucize gibidir.

Tüm bu yapılanlara karşı millet tepki veremiyor çünkü her şey din örtüsü altında işliyor, dikkat et seçime yakın bir zamanda TÜRBAN konusu HORTLATILACAK, AYASOFYA ŞOVLARI yapılacak dinsiz kafir chp propagandası işlenecek chpnin camileri ahır yaptığı birane yaptığı hatta kerhane bile yaptığı propagandası yapacaklar. Cami cami dolaşacaklar imamlar vaaz ederken ergenekon duası edecekler misal referandum öncesi bir camide yapılan şerefsizlik linkteki gibi izle : Rezalet!!! Yer İstanbul Taşoluk Camii

Yani her şey din örtüsü altında yapılıyor, din milletin yumuşak karnı olduğu için tepki veremiyor seçimler yakın olduğunda gör cümbüşü gör türbanı gör ayasofyayı....

Geri