BBP: "İmralı Palas'taki katili, Diyarbakır'da dar ağacına göndermezsek namerdiz"

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
BBP: "İmralı Palas'taki katili, Diyarbakır'da dar ağacına göndermezsek namerdiz"

BBP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Öznur, "İmralı palastaki katili, biz iktidar olursak onu Diyarbakır’da dar ağacına göndermezsek namerdiz" dedi.

21 Mart 2010

Sivas’ta partisinin Merkez İlçe Teşkilatı üyeleriyle bir araya gelen Öznur, burada yaptığı açıklamada Türkiye’nin içerden ve dışarıdan kuşatma altında olduğunu, iç ve dış mihrakların ülke üzerinde karanlık oyunlarını devam ettirdiğini söyledi.

Siyasi iktidarı uyardıklarını belirten Öznur, şöyle devam etti.

"Güvendiğiniz Amerika, dostunuz, müttefikiniz dediğiniz Amerika’da geçen gün ne oldu. Temsilciler Meclisi’nin alt komisyonunda sözde Ermeni Soykırımı ile ilgili karar çıktı değil mi? Ne diyordu siyasi iktidar da bundan öncekilerde ’Amerika dostumuz, müttefikimiz’ diyordu. Ne dostu, ne müttefiki. Başımıza çuval geçiren, terör örgütü PKK’yı besleyen, Kandil’deki PKK’ya lojistik destek sağlayan, Türkiye’yi bölmek isteyen katil Amerika ne zaman dostumuz oldu bizim. Amerika dostumuz değil, düşmanımızdır bizim"

Vatanın bölünmez bütünlüğünü, Türkiye’nin birlik ve beraberliğini, kardeşliğini savunduklarını ifade eden BBP Genel Başkan Yardımcısı Öznur, bölücü terörü yok edecek olan tek siyasi hareketin partileri olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti.

"Kandil’i temizleyecek olan da Büyük Birlik Partisi’dir. Terör örgütünü, arkasındakilerini, maşalarını ve tetikçilerini temizleyecek olan tek siyasi hareket BBP’dir. Bizim iktidarımızda İmralı palastaki katil, cani öyle ikide bir oradan demeçler veremeyecek. Bu nasıl bir ülke. Adam cezaevinden, cezaevi değil İmralı palas, örgütü yönetiyor, Türkiye’ye mesajlar veriyor. Amerika’ya, Batı’ya mesajlar veriyor. Öyle mi? Ben iktidar olacağım da benim vatan evlatlarını, bu ülkenin Anadolu yiğit çocuklarını dağlarda şehit eden, terör örgütüne emir veren, talimat veren İmralı palastaki katili, biz iktidar olursak onu Diyarbakır’da dar ağacına göndermezsek namerdiz."

Kaynak

'İktidar olursak' demiş, ne yazık ki bu yüzyılda olacağını sanmıyorum. Diğer yüzyıla zaten itin kemiği kalmaz =)

hiç şüphesiz.öyle olacağını biliriz ve inanırız... onun içindir ki liderimizi verdik o derin oyunlara...

keşke olabilseniz de zor.diyelim ki oldunuz.atılan imzaları nasıl olacak...devlette devamlılık esastır kardeşşş:001_rolleyes:imza atılmamış olsa neyse. ah güzel kardeşim ahh neden iktidar olamadığınızı anlamaya çalıştınızmı.sebeb ne hiç düşündünüzmü? hani derler ya eskiler adam olacak çocuk ...belli olur diye...sizden bir şey olmaz.ama mecliste olmanızı isterim..

mertliğinize yiğitliğinize lafım yok. kardeşş iktidar olmak çok zorr inan.:crying:keşke şehid muhsin başkan partinin başında olsaydı...MEKANIN CENNET OLSUN .

keşke olabilseniz de zor.diyelim ki oldunuz.atılan imzaları nasıl olacak...devlette devamlılık esastır kardeşşş:001_rolleyes:imza atılmamış olsa neyse. ah güzel kardeşim ahh neden iktidar olamadığınızı anlamaya çalıştınızmı.sebeb ne hiç düşündünüzmü? hani derler ya eskiler adam olacak çocuk ...belli olur diye...sizden bir şey olmaz.ama mecliste olmanızı isterim en azından mhp gibi olamzsınız buna inanıyorum.mertliğinize yiğitliğinize lafım yok. kardeşş iktidar olmak çok zorr inan.:crying:keşke şehid muhsin başkan partinin başında olsaydı...MEKANIN CENNET OLSUN .

Mhde ne varmış güzel kardeşim.

Beyler başlığa bağlı kalın lütfen..
Az sonra konu nereye gidecek tahmin edebiliyorum..

Konunu özünde tartışılmaya devam etmesini rica ediyorum..

İyi forumlar..

senin ülkücü olduğundan bile şüphem var devlet efendi...

Mhde ne varmış güzel kardeşim.

mhp eski mhp değil türkeşin yıllarca emek verdiği bıraktığı mhp değil.:utan nerde ramiz ongunlar nerde sadi somuncular nerde smi şuan aklıma gelmeyen diğer ülkücüler ? miras yedi edasıyla yedi bitirdi parti yi bu devler denen zat :mad: kkoltuğu koruyayaım diye koray aydını yedi. daha çok ama devletin başında olduğu siyasi harekete yazma gereği bile yok.hatipliği olmayan siyasi lider olmaz...ver önüne yazılı metin okusun .yiyeyim senin liderliğini.rahşan ın eteğinin altına saklandığın günleri unuturmuyum devlet efendi. katiller dedi sebetay rahşan .hindi gibi düşündün.:sneaky2: sadi abi cumhurbaşkanlığına aday oldu dengesiz ordu vekili ayu tarafından tacize saldırı ya uğradı savunmadın.sadi abini.sezer den daha iyi daha adil cumhurbaşkanı olmazmıydı sadi abi devler efendiii.:sneaky2: suratsız adam kardeşimmmm.:sneaky2: bugün ak parti tek başına iktidar sa bunun sebebi mhp dir.:sneaky2: zaten kısık sesle de olsa artık bunu dillendiryorlar içerde devlet efendiden çekindiklerne ses yükseltilmyor şimdilik...:001_rolleyes: yarın seçim var eğerki meclis e giremezse o zaman görecem seni devlet efendi...:sneaky2: dellendimm yaaa :mad: değmez bu adama bu kadar kafa yormaya...:mad:

sürcü lisan ettikse affola dostlar...:utan

Mhp ile ilgili bir sıkıntı varmış onu sordum onuda mı sormayalım.

mhp eski mhp değil türkeşin yıllarca emek verdiği bıraktığı mhp değil.:utan nerde ramiz ongunlar nerde sadi somuncular nerde smi şuan aklıma gelmeyen diğer ülkücüler ? miras yedi edasıyla yedi bitirdi parti yi bu devler denen zat :mad: kkoltuğu koruyayaım diye koray aydını yedi. daha çok ama devletin başında olduğu siyasi harekete yazma gereği bile yok.hatipliği olmayan siyasi lider olmaz...ver önüne yazılı metin okusun .yiyeyim senin liderliğini.rahşan ın eteğinin altına saklandığın günleri unuturmuyum devlet efendi. katiller dedi sebetay rahşan .hindi gibi düşündün.:sneaky2: sadi abi cumhurbaşkanlığına aday oldu dengesiz ordu vekili ayu tarafından tacize saldırı ya uğradı savunmadın.sadi abini.sezer den daha iyi daha adil cumhurbaşkanı olmazmıydı sadi abi devler efendiii.:sneaky2: suratsız adam kardeşimmmm.:sneaky2: bugün ak parti tek başına iktidar sa bunun sebebi mhp dir.:sneaky2: zaten kısık sesle de olsa artık bunu dillendiryorlar içerde devlet efendiden çekindiklerne ses yükseltilmyor şimdilik...:001_rolleyes: yarın seçim var eğerki meclis e giremezse o zaman görecem seni devlet efendi...:sneaky2: dellendimm yaaa :mad: değmez bu adama bu kadar kafa yormaya...:mad:

sürcü lisan ettikse affola dostlar...:utan

Ben sana başındakini sormadım kimse başbuğun yerini tutamaz ama şu anki milliyetçi görüşün en azından belirli bir çekirdek kitlesi olan tek parti.Ben de biliyorum muhsin yazıcıoğlu geçseydi çok farklı olurdu.Ama rahmetli sabredemedi gitti yeni parti kurdu bu da onun hatası başbup ona veliahtım diyordu alparslan türkeşe başbup lakabını takanda o bekleyemedi.Ne diyelim başımızdakinden bende çok memnun değilim yalan söyleyemem.!Ama milli görüşümü temsil eden tek parti ve devlet bahçeli tek başına yönetmiyor ve bir milli kimlik bilinci içinde.En azından ben bu görüşteyim savunulacak fazla tarafı yok bu seçimlerde giremeseydi zaten şu an başta değildi.Ama senin mhp ye yüklenmen yanlış.

Mhp nin başında bahçeli varken birşey olmaz
Bbp den de muhsin yazıcıoğlu ndan sonra lşu haliyle birşey olmaz
Bu şerefsiz apo denen bebek katilide ancak eceliyle ölür ve geberdiğindede yandaşları devlet öldürdü der

Demedi demeyin

Mhp nin başında bahçeli varken birşey olmaz
Bbp den de muhsin yazıcıoğlu ndan sonra lşu haliyle birşey olmaz
Bu şerefsiz apo denen bebek katilide ancak eceliyle ölür ve geberdiğindede yandaşları devlet öldürdü der

Demedi demeyin

Mhp nin başında Devlet'in olması çokmu zorunuza gidiyor?

Bu ülkeye Yazıcıoğlu kadar mert , Erbakan kadar akıllı bir lider gerek...

Kel ölür, sırma saçlı olur; kör ölür, badem gözlü olur zaten....

çok samimi olarak soracam.. samimi olarak cevap verirsen sevinirim.. neden olamazlar?

Bu soruya istersen ben cevap vereyim kardeşim... Gerçekten samimi olarak söylüyorum...

"Taklitler her zaman aslını yüceltir..."

BBP de MHP'nin taklididir... En azından bana öyle geliyor... O yüzden başarılı olabilecegini sanmıyorum...

Haa neden taklidi olarak görüyorsun dersen...

Ülkü ocagı... Alperen ocagı

kemik kadro zaten mhp den çıkma...

Oy aldıgı kesim eskiden mhp ye oy veren kesim...

Ve neden asla iktidar olamaz biliyormusun kardeşim... Çünkü dini görüşlerinde çok samimi... Hiçbir zaman kullanma yoluna gitmedi... Ama malesef bu ülkede kullanacaksın ki başarılı olacaksın...

Saygılar...

Mhp nin başında Devlet'in olması çokmu zorunuza gidiyor?

Evet öyle oluyor

Parti başkanı aynı zamanda liderdir, Bahçelide liderlik vasıflarının yüzde biri bile yok

Artı idamı kaldıran kararın altına imza atıp erzurumda urgan fırlatmakla zaten çok şey kaybetti

BiriLeride İktidara GeLince Asacaktı PisLiği. TopLantıLarda KeLLi FeLLi AdamLardan Kendi KuLağımLa İşittim. Dedikodudan Öte Yani. Erbakanda Çekiç Gücü KaLdıracağını SöyLeyip; Kendi ELLeriyLe Görev Süresini 6 Ayda Bir Uzatıyordu. AsLan SosyaL Demokrat, SoLun En Ucundaki Adam Mümtaz Sosysal Türkiyeye Vize UyguLayan Herkese Vize UyguLayacağını Vaatetmiş; DışişLeri Bakanı OLunca Bu Sözünü Kısa Bir Süre Tutumuştu. yalnız Bir FarkLa Benim Vatandaşım Gideceği ÜLke KonsoLoslukLarında veya BüyükeLçiLikLerinde Vize ALmak İçin Asgari 1 Hafta Uğraşırken, Sayın AsLan Demokrat SoysaL HavaaLanında Bir Kaşe İLe Vize Veriyordu. Tükürdüğünü YaLamadığını Zannediyordu AkLınca;)

Sözün Kısası Bekara Karı Boşamak Kolaydır.

çok samimi olarak soracam.. samimi olarak cevap verirsen sevinirim.. neden olamazlar?

iki nedenden dolayı iktidar olamaz.
1. din bezirganlığı yapmıyorlar.
2. ab-d ve sorsçuların desteğini alamazlar.

yukardaki nedenlerden dolayı iktidar oacağına inanmıyorum.

Geri