BBC: ''Türkler Kürtleri katlediyor ''

Liη & Liη

New member
Reaction score
0
BBC, PKK'ya yakınlığıyla bilinen ROJ'un kimliğine merak sardı.. Şimdi de kardeşi kardeşe hedef gösteriyorlar !

120411.jpg

BBC'nin, Türkiye ve terör örgütü PKK ile ilgili yaptığı yayınlarla, Türkleri gün geçtikçe daha fazla rahatsız ediyor. BBC, PKK'lılara "terörist" yerine ısrarla "asi ve ayrılıkçı" diyor. Türk dernekleri ve Türk vatandaşlarının BBC'ye şikayetleri de onu durdurmuyor.

Son yaptığı haberle ise bardağı taşırdı. Haberde BBC Türkiye'yi sivil Kürtleri öldürmüş gibi gösteriyor. Oysa öldürülen kişi bir terörist...

Haberin başlığı "Türkiye'nin diğer Yüzü: Kuzey Irak sınırı"... Haber bugün yayınlandı.

BBC'ye göre Türkiye Irak'taki Kürtlere saldırmaya başladı ve saldırılar sonucu Kürtler öldü. Haberin görüntülerinde sözde Kürdistan bayrağını gösteren muhabir, öldürülen PKK'lı bir teröristin annesini de yayına çıkararak, PKK'nın Türkiye ile olan sorununun kimlik problemi olduğunu ifade etti.

Teröristin annesi, oğlunun terörist, PKK'nın da terör grubu olmadığını, Kürtlerin hakları için savaştığını söyleyerek, oğlunun ölümünde bu nedenle ağlamadığını ifade etti.

buyrun

böyLe haberLerin çıKması gayet normaLde...bu haberLere inanan zihniyet vaRmı acaba onu merak ediyorum..

Bbc Ne Diyosa Dogrudur Kardesim Biz Avrupaliyiz Agzimizada Si.salar Onlar Haklidir Onlar Avrupali

Bunlkar analı oğullu Teroristmiş yaw.Anasınıda vurun ...

Gєηco;2239910' Alıntı:
böyLe haberLerin çıKması gayet normaLde...bu haberLere inanan zihniyet vaRmı acaba onu merak ediyorum..

Var olmaz mı ben sana en basitini vereyim . Doğudaki halk .

Bir basit örnekle bunu size açıklıyayım .
Geçen gece NTV'de gece haberlerini seyrederken . Türkler k.ırak'a yaptırım yapsın mı ? Elektiriğ kesilsin mi vs gibi soruları sorarken .
Hakkaride'ki halk sınırda ne yapıyor ve sınır ötesi harekat olursa burdaki halk ne gibi sıkıntılar çeker diye gidip sorular soruyorlar halka.
İşte esnafa felan soru soruyorlar . Esnaf diyor sınır kapısı kapanırsa millet açlıktan ölür vs .

Orda oturan 50-60 yaşlarında bir adama soruyorlar . Sizce bir operasyonda halk nasıl ekonomik sıkıntı çeker vs .

Adamın yanıtı : Zaten ekonomik sıkıntımız büyük . Batıda doğululara saldırmaya başlamışlar . Taşlıyorlarmış , bizde şimdi sizimi dövelim ? Size mi vuralım ?
Biz barış istiyoruz biz kardeşlik istiyoruz .

Adamın dedikleri tamamen buydu . Ben bunları duyunca şok oldum .
İşte gerisini varın siz düşünün.
Halk inanır mı inanmaz mı böyle şeylere diye .

BBC sitesine baktım
başka bir haber de de

http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/7058570.stm
(İngilizcesi olan ve sinirleri kolay bozulmayanlar okusun)

"Türk tehdidi" "PKK kürdistan çalışma partisi" gözüme ilk takılanlar :mad:
bölgenin sözde sıradan vatandaşları da "pkk Türkiye'ye gitsin orda mücadele etsin" demiş :mad:

evet arkadaşlar bbc nin yarasına batıysak doğru yoldayız bizi birlikte yenemiyorlar bölmek istiyorlar tabi karşılarında eşşek yok eşşekler kandilde zaten ancak onları kandırabilirler eşşek heryerde eşşektir dağdada meclistede ıraktada türkiyedede her zaman binecek eşşeklerler vardır ve olmaya devam edecek

bu BBC nin PKK dan farkı yok cünkü ikisi de kürtleri türklere düşman gostermeye calışıyor..ama amaclarına ulaşamayacaklar...pkk nın sonu yakındır...

o haberi yazanında, tüm bbc ninde, tüm ingilizlerinde ............................ ingilizler kendi yaptıklarını hiç söylemiyor ama???

yapılanların terorist saldırılar sonrası...
amaç belli,
kendilerini haklı çıkrmak.

Geri