Bazı tanımlar

Aktuğ

Altın Üye
Reaction score
0

Bilgisayar:1940'ların sonuna doğru gavur bilimadamlarından biri
"Ya canım çok sıkıldı hadi Quake III oynayalım,yok isterseniz Unreal'da takılabiliriz "demiş.
Diğer bilimadamları "O ney la!" diyince bizimki "Ya ne kaa banalsınız!
Bilgisayar oyunu tabii ki" demiş!Bunun üzerine diğer bi bilim adamı
"bilgisayar oyunu oynamak için önce bi bilgisayarı icad etmemiz gerekir" diyince arkadaşı
"Tamam bilgisayarı icad ederiz ama önce toplama olanı mı yoksa markalı olanı mı icad edicez ona karar verelim" demiş.
Böylece bilgisayar icad edilmiş.

Planör:plan yapıp satan bi şahıs değildir kendisi.
Kolları bacaklarından uzun olan hilkat garibelerine benzeyen bu cisim
aslında bi cins teyyaredir.Hava akımı saysinde uçtuğu için benzin felan istmez
ve bu özelliğinden dolayı yeni Cumhurbaşkanımızın takdirini toplamıştır.
Yurt dışı gezilere giderken bu teyyareyle gitme isteği
Türkiye'nin karizmasını sarsacağından danışmanları tarafından uygun görülmemiştir.

Cep Telefonu:Çok matrak neşeli bi alettir.
İlk başlarda görgüsüzlerin ulusal simgesi haline gelen bu gavur icadı
şimdilerde ele ayağa düşmüştür!Hatta artık, anaokullarında bile bu cihazla
kopya çekildiğini görenler olmuştur.
(Okuma yazma bilmeden veletler nekadar kopya çekeceklerse artık..Ayrıca hangi dersin kopyasını çetikleri de ayrı bir muamma)
Sevgili yurdum zontaları sayesinde sadece iletişim alanında değil ,
anteni sayesinde kulak temizleme, burun karıştırma alanlarında da faydası olduğu tespit edilmiştir.
(Nokia3210'lar bu arkadaşları son derece zor durumda bırakmıştır.)
Titreşimli olanlarınsa diğer hangi alanlarda kullanıldığı konusuna hiç girmeyelim daha iyi!

Fotokopi Makinası:Onun için ne desek ,ne anlatsak az!Öğrenci milletinin karagün dostu, kurtarıcısı!
Her nekadar düzgün not tutan arkadaşlar bu makinaya kıl olsalar da
o ayrım yapmaz gece gündüz çalışır, dürüsttür, temizdir,içkisi kumarı yoktur!
Sinan'dan aldım 1 tane Karakaş'a gittim 1000 tane diyebiliyorsam, bu makina sayesindedir!

Kokoreççi:Bazı hayvanların boşaltım sistemlerini boşaltıp bize yediren bu arkadaşlar,
son zamanlara bu mesleğin artık iyi kazandırmadığını görünce kestanecilerle
beraber reklam işine girmişlerdir!Hayli başarılı oldukları gözlenen bu arkadaşlar mükemmel
Türkçe'leriyle göz kamaştırmaktadırlar!

Örümcek:Aynen ahtapot gibi birsürü eli kolu olan bu mahlukatlar ikiye ayrılır:
Zehirli olanlar ve zehirsizler.Zehirsizlerin boğarak öldürme kabiliyetleri olmadıkları için
bunlar bi boka yaramazlar.Özellikle büyük olanların çok korktucu görünümleri vardır.
Aslandan kaplandan yılandan vs. korkmam ama bunlardan bitane görünce aklım çıkar,
kendimi kaybederim! Korkunu yenmenin en iyi yolu onun üstüne gitmektir felsefesiyle hareket edip
bi tarantula alıp evde besleyeyim dedim, ama fiyatlarını görünce vaz geçtim.(150$)
Hem o kadar parayı bayıl hem de evde buna bakıp bakıp kork!Yok yaa!

Granüllü Endoplazmikretikulum:Daha nesini anlatıyım adı yeter be!Hey yavrum hey!!

Tiyatro:Tiyatrolarımızın en büyük özellikleri bize ağlanacak halimizi gösterirler ve buna gülmemizi sağlarlar.
Bu tür tiyatrolarda ağlanacak halimizi görünce siz siz olun sakın ağlamayın!
Çünkü tiyatrocular bu duruma çok kıl olurlar, başarısız olduklarını düşünebilirler,
bunalıma girenler de olmştur!Ayrıca ağlanacak haline ağlayanları tiyatrodan dışarı atanlar da görülmüştür!
Bi de bu tiyatroların gülünecek halimize ağlatanları vardır ki onlar ayrı bi tartışma konusu!

Geri