Bayramınız Kutlu Olsun << Yine Aylardan Kasım>>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DaredeviLL

Uşak Gfb
Reaction score
0
Spor Sevgidir

Galatasaray taraftarını haftalar öncesinden bir heyecan sarmıştı. Ali Sami Yen stadını hıncahınç doldurmuşlar, bir gelinevi edasıyla kutlamalar yapılıyordu. Ali Sami Yen'de özlem dolu ilginç bir pankart FB'lilerin ve tüm medyanın ilgisini çekmişti: "Tostlarınızı yiyin, 6 Kasım'da geliyoruz.".. Pankartına bir hafta sonra Kadıköy'de açılan yine özlem dolu bir pankartla karşılık bulmuşlardı. "Tostlar iptal, 55 bin sosisli sizi bekliyor." Karşılıklı yapılan sevgi gösterileri bu dev maça ilgiyi artırmıştı. Türk ve yabancı basın dünyaca ünlü bu derbiye odaklanmaş, Galatasaray'lı futbolcular maç öncesi tüm hazırlıklarını yapmışlardı.

6 KASIM günü

6 Kasım günü gelip çatmış, Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı Fenerbahçe'li 55 bin biletli taraftar ile doldurulmuştu. Çünkü sezon başında yapılan anlaşma gereği Fenerbahçe kulübü Galatasaray'a bilet vermemişti. Fenerbahçe taraftarı pankartlarla Galatasaray'lılara sevgisini dile getiriyordu. Hayat durmuş tüm gözler Kadıköy Şükrü Saraçoğluna çevrilmişti. Aylar sonra Kadıköy'e gelen Galatasaray hiç ummadığı ama hakettiği bir skorla evine geri dönüyordu.
Sonrasını Sizlerde Canlı Olarak Yaşadınız Zaten​

15wfqts.jpg

Önemli Not : Lütfen Kimse Kışkırtıcı Post Atmasın Fenerbahçe Taraftarı Olarak Bu Güzel Günü Anmak Bizim En Büyük Hakkımızdır.​

şaka mı ben kabul etmiyorum bu bölüm yeri degil git fenerbahce bölümüne ac burası genel bir yer arkadasım

töbe töbe bide marifet gibi kıskırtıcı sey yapmayın demiş tam fıkra

şaka mı ben kabul etmiyorum bu bölüm yeri degil git fenerbahce bölümüne ac burası genel bir yer arkadasım

töbe töbe bide marifet gibi kıskırtıcı sey yapmayın demiş tam fıkra

Bencede katliyam cıkacak :melek

teşekkürler bu güzel günde bütün fenerbahçelilerle olmaktan gurur duyuyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri