Baykal'a Bu Anketi Göstermeyin

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

29auww4.jpg

Baykal'a bu anketi göstermeyin

CHP'nin başına kim geçsin? Tahmin edilen isim ezdi geçti Dışarıdan bir lider de listede..

Konsensus’un HABERTÜRK için yaptığı son araştırma, Türkiye’de bugün seçim yapılsa anamuhalefet koltuğuna CHP’ye yüzde 2.9 fark atan kararsızların yerleşeceğini ortaya koydu. 26 Eylül-2 Ekim arasında 81 ilde, 15 yaş üstü bin 547 kişiyle, “Telefon anketi yöntemi”yle gerçekleştirilen ankette 765 erkek, 782 kadın siyasi ve toplumsal tercihlerini ifade etti. Katılımcılara CHP'nin başında kimi genel başkan olarak görmek istersiniz sorusu da soruldu.. İşte cevaplar..

CHP LİDERİ OLARAK KİMİ GÖRMEK İSTERSİNİZ?

Konsensus’un anketinde katılımcılara “CHP’nin başında kimi genel başkan olarak görmek istersiniz?” sorusu da yöneltildi. Yerel seçimlerde CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu’na
gösterilen ilgi, genel başkan Deniz Baykal’ı lider olarak görmek isteyenleri ikiye katladı. Türkiye Değişim Hareketi lideri Sarıgül CHP liderliğinde üçüncü sırada kaldı.

oztih.jpg

Kaynak

Bence CHP için en iyi başkan Sarıgül'dür.

aslında doğru baykala bu anketi gösteripte adamı güldürmeyin.türkiyenin 81 ilinde yapılmış bir ankete deniliyor.peki chp demokrasimi var.uyanık olun biraz bu anketi genel başkan seçen delegeler arasında yapın bakalım sonuç ne çıkıyor.başkanlık seçiminde oy hakkı olmayan insanlar bu anketin yapılması çok saçma.sayın sarıgülün ifadesi çok doğru.''baykal hayattayken Atatürk dirilse genel başkan olamaz.''baykalın demokrasisi bu malesef.onun için kimse kendini yormasın baykal istemedikçe genel başkan değişmez.

ben alemci Kemal i tercih ederim

aslında doğru baykala bu anketi gösteripte adamı güldürmeyin.türkiyenin 81 ilinde yapılmış bir ankete deniliyor.peki chp demokrasimi var.uyanık olun biraz bu anketi genel başkan seçen delegeler arasında yapın bakalım sonuç ne çıkıyor.başkanlık seçiminde oy hakkı olmayan insanlar bu anketin yapılması çok saçma.sayın sarıgülün ifadesi çok doğru.''baykal hayattayken Atatürk dirilse genel başkan olamaz.''baykalın demokrasisi bu malesef.onun için kimse kendini yormasın baykal istemedikçe genel başkan değişmez.

tamam. chp de parti içi demokrasi yok bunu ben de kabul ediyorum.ama diğer partiler de durum farklı mı ki.diğerleri de aynı.geçenlerde yapılan akp genel başkanlık seçiminde recep tayyip erdoğan tek aday oldu.hani nerde demokrasi.tek kişiyle demokrasi mi olur.en azından karşısında bir kişi olmalıydı.al birini vur ötekine.hepsi aynı.

tamam. chp de parti içi demokrasi yok bunu ben de kabul ediyorum.ama diğer partiler de durum farklı mı ki.diğerleri de aynı.geçenlerde yapılan akp genel başkanlık seçiminde recep tayyip erdoğan tek aday oldu.hani nerde demokrasi.tek kişiyle demokrasi mi olur.en azından karşısında bir kişi olmalıydı.al birini vur ötekine.hepsi aynı.

AKP de liderlik sorunu mu var ki diğer adaylar çıksın. Girdiği herseçimi kazanmış birisi nin karşına nden aday çıksın

Baykalla karıştırma

AKP de liderlik sorunu mu var ki diğer adaylar çıksın. Girdiği herseçimi kazanmış birisi nin karşına nden aday çıksın

Baykalla karıştırma

mesele liderlik sorunu değil.mesele demokrasi sorunu.evet %100 tayyip'in kazanacağı kesindi zaten.ama demokrasi için bir oy alsa bile en azından karşısında bir rakip olmalıydı.

mesele liderlik sorunu değil.mesele demokrasi sorunu.evet %100 tayyip'in kazanacağı kesindi zaten.ama demokrasi için bir oy alsa bile en azından karşısında bir rakip olmalıydı.

neden olsun oyun mu oynayacaklar. Kazandığın sürece sorun yok.Asıl sorun hiç kazanamadığın halde o koltuktan inmemek hatta karşına aday bile çıkartmamamak

Demokrasi kazananların değil kaybedenlerin gitmesini bildiği sistemtir.

ya sen anlamıyorsun ya da ben anlatamıyorum.bu oyun meselesi değil demokrasi meselesi.demokrasi için bu gerekli.oyun gibi gözükse de.tek kişinin hakimiyetinde demokrasi olmaz.

ben değil sen anlamıyorsun.
Tekrar söylüyorum.Demokrasi kazananların değil kaybedenlerin gitmesini bildiği sistemdir

kaybedenler gitmesini bilse hiç bir sorun çıkmaz. Mantığa bakarmısın .Girdiği herseçimi kazanmış şuanda başbakan olan bir liderin karşına sırf oyunun kralları tamamlansın diye kukala birisi mi çıkacak

sen olsan böyle bir durumda kuklalığı kabul edermisin

ben değil sen anlamıyorsun.
Tekrar söylüyorum.Demokrasi kazananların değil kaybedenlerin gitmesini bildiği sistemdir

kaybedenler gitmesini bilse hiç bir sorun çıkmaz. Mantığa bakarmısın .Girdiği herseçimi kazanmış şuanda başbakan olan bir liderin karşına sırf oyunun kralları tamamlansın diye kukala birisi mi çıkacak

sen olsan böyle bir durumda kuklalığı kabul edermisin

ne olursa olsun demokrasi için bu gerekli.

baykal kalsın be çünkü o durduğu sürece chp sittim sene iktidar olamaz.......

ne kadar bilip anlatırsan anlat anlattıkların karşındakinin anlayacağı kadardir

bay kalırsa partide sürekli yerinde kalır :)

Baykal daha başbakan olcaktı .Ne bu aceleniz yaaaaa. Şuan 73 yaşında. Şunun şurasında seksene ne kaldı

Geri