Baykal: Yolsuzluk AKP’siz İktidarla Mümkün!

Kimsenin başı açığı dert ettiği yok , ama nasıl insanlar başı açık hür bir şekilde gezebiliyorsa başı kapalı da hür bir şekilde gezebilmeli

siz insanların eşit olmaması gerektiğini kast sistemi olması gerektiğini düşünüyorsanız gidin hindistana ...

demokrasi bu ülkede kadınlara uygulanan çifte standart değil...

başı kapalı gezemiyor mu sokakta?seninki de kürtlerin hesap oldu..bizi bu ülkede eziyorlar dersin de..Her kurumun,kuruluşun,toplumun,ailenin,devletin kuralı var..Buna uyacaksın..

Tamam anladıkda adamın karşısına geçince niye hazır olda duruyorsun afedersin ama seninki de biraz şeye giriyo Baykal abi...

resimler%5Chaber%5Cikili%281%29.jpg

File.ashx

Tam komedi...:D

ne hazırolda duracak biz akp gibi amerikanın önünde boyun eğmiyoruz

ne hazırolda duracak biz akp gibi amerikanın önünde boyun eğmiyoruz

Kardeş niye sinirlendin.Ak parit sence abd yeboyun eğse İslam ülkeleri ce diğer ülkelerlebirleşmek istermiydi şu senin dediğin hiç akla mantığa uyuyormu?

Durdurmak istiyorsan Başbakan Ankara'da benim sıkıntım yok bence sizinde olmasın bir sabredin ben Allah'a güvendiğimden bu kadar rahatım siz Bayka işte Bahçeliye yada Erdoğan'a güveni sarmışsınız ama devletimizi yüzyıllardır Allah kontrol ediyor şimdide öyle daha evvelki savaşlarda harplerde çok ama çok net gördük kardeşim...

Burada da hep din istismarcılığı yapılmış,siyaseti din işlerine karıştırmayın,Allah ile kul arasına girilmez,kimin imanı kuvvetli veya zayıf bilinmez.Her başa gelen iktidar, kendi yalakaları ile siyasetini güçlendiriyor,yandaşlarının kasalarını dolduruyor,gözleriniz körmü? fanatikler!!

"Baykal: Yolsuzluk AKP’siz İktidarla Mümkün! "

şimdiye kadar piyasada sen vardın da ne değişti..

Geri