Baykal: Yolsuzluk AKP’siz İktidarla Mümkün!

uLash

Kaleidoscope
Altın Üye
Reaction score
1
baykal04.jpg

Baykal: Yolsuzluk ve Kirlilikten Uzak Bir Yıl Diliyorum… Bu Ancak AKP’siz İktidarla Mümkün!

CHP Lideri Baykal, yeni yıl mesajında ırka, dine ve dile dayalı hesaplaşmalardan, yolsuzluk ve kirlilikten uzak bir yılın ancak bu iktidardan demokratik yollardan kurtulmakla mümkün olacağını söyledi.

Deniz Baykal, yeni yıl mesajında AKP’siz iktidar dileğinde bulundu
CHP lideri, Türkiye’nin yeni yıla, yazarlar, çizerler, aydınlar, dekanlar, rektörlerin yanı sıra TSK’nın bile şüpheli konumuna düşürüldüğü, töhmet altında tutulduğu süreçten geçildiği bir dönemde girdiğini belirterek, “2010’un, ırka, dine, dile, mezhebe, cinsiyete dayalı hesaplaşmalardan, yolsuzluk ve kirlilikten uzak bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

‘AKP’siz bir yıl’ vurgusu

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, yeni yıl mesajında “Artık açık bir şekilde ortaya çıkmıştır ki, ırka, dine, dile, mezhebe, cinsiyete dayalı hesaplaşmalardan, yolsuzluk ve kirlilikten uzak bir yıl ancak yeni bir yapılanma ve demokratik yollardan bu iktidardan kurtulmak ile mümkündür” dedi.

Demokrasiyi işaret etti

Türkiye’nin yeni yıla, Cumhuriyetin kazanımları ile hukuk devleti anlayışının ayaklar altına alındığı, yazarlar, çizerler, aydınlar, dekanlar, rektörlerin yanı sıra TSK’nın bile şüpheli konumuna düşürüldüğü, töhmet altında tutulduğu bir süreçten geçildiği bir dönemde girdiğini belirten Baykal, 2010 için dileklerini ise şöyle açıkladı: “2010 yılının bu sıkıntıların aşıldığı, hukukun egemen olduğu, birileri dokunulmazlık zırhına sarılarak ortalarda dolaşır ve sürekli hesap vermekten kaçarken, ucu iktidara kadar uzanan yargılamaların önünün artık tıkanmaması, özgürlüklerinden yoksun bırakılmış namuslu, dürüst, demokrat bir çok aydının Ergenekon suçlusu olarak büyük acılarla karşı karşıya bırakılmaması, Silivri’de bedel ödemeye devam etmemesi, insanlarımızın onurlarını korumak için intihar etmek zorunda kalmadığı, terör örgütü yöneticileri davul zurna ile karşılanırken, İstanbul’da Ankara’da işçilerin gazlanmadığı, öğrenciler dahil, milyonlarca insanımızın açlık sınırı altında yaşamadığı, işadamlarının ekonomik sorunları nedeniyle intihar etmediği, yeni yılın kaynaşmış, kardeşleşmiş milletimizin ayrıştırılmadığı bir yıl olmasını diliyorum.”

Kaynak

Ekli dosyalar

• baykal04.jpg
    baykal04.jpg
    5.6 KB · Görüntüleme: 16,896
Tamam anladıkda adamın karşısına geçince niye hazır olda duruyorsun afedersin ama seninki de biraz şeye giriyo Baykal abi...

resimler%5Chaber%5Cikili%281%29.jpg

File.ashx

Tam komedi...:D

Tamam anladıkda adamın karşısına geçince niye hazır olda duruyorsun afedersin ama seninki de biraz şeye giriyo Baykal abi...

resimler%5Chaber%5Cikili%281%29.jpg

File.ashx

Tam komedi...:D

Hazır oLa geçmek denmez ona , Sonuçta erdoğan T.c başbakanı ve resimdeki mekan meclis değil muhalefetin de sınırları vardır . Atatürkün partisinin genel başkanından bahsediyoruz , saygıyı hakediyor tıpkı resimde tayyibin hakettiği gibi ..

Hazır oLa geçmek denmez ona , Sonuçta erdoğan T.c başbakanı ve resimdeki mekan meclis değil muhalefetin de sınırları vardır . Atatürkün partisinin genel başkanından bahsediyoruz , saygıyı hakediyor tıpkı resimde tayyibin hakettiği gibi ..

Evet size hak veriyorum tabiki saygıyı hakediyor ama daha çok edenler var.
Atatürk'e saygım olduğundan dolayı Chp yede saygım var ama sayın Baykal rotadan çımış gibime geldi.Beniö bashettiğim ya bu olacaksın yada o yani iki insan değil.Yoksa başbakan kim olursa olsun saygı gösterilecek.Eleştiri baabında söyledim.Ki Baykal da Allah'ın kulu ne alıp veremediğim olacak ki.Oda bende sende kul uz ne yapabilirizki?

akp allah bilir rüyalarına bile giriyordur :p

umut fakirin ekmeği mi derler :utan

Baykal: Yolsuzluk ve Kirlilikten Uzak Bir Yıl Diliyorum… Bu Ancak AKP’siz İktidarla Mümkün!

AMİN...

Biz 8-9 yaşlarında yapardık bu diyaloğu , biz bu maçı kazanuruk ama o oynarsa kaybederuk diye

Bu baykalın yaşı geçtikçe beyni küçülüyor , o zaman sormazlar mı adama niye zamanında R.T.E nin hapisten çıkmasına engel olmadın niye destekledin çünkü başkası olsa muhalefet lideri bile olamayacaktın değil mi Erdoğanın önünden artanlara muhtaçsın ye kemiğini otur yerine ...

yolsuzlukla mücadelede belki de cümhuriyet
tarihinde ilk defa akp bu kadar güzel basacıkabilmiştir
baykala ne oluyor?

baykal ikdidarı rüyasında görür onun işini sarıgül bitirecek sarıgülü chp den atarken demokrasi aşıgı baykal bakalım şimdi ne yapacak

baykal için bu söz nasıl?

hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez MONTAIGNE

uymadıysa da çaktırmayın gece gece :p :

Cidden bir yolsuzluk varmı bilmiyorum ama CHP' nin iddiaları hep fos çıkıyor . Kemal Bey bu konuda çok çalışıyor ama bir bağlayıcı karar çıkmış değil. İspat edilinceye kadar kimseye, dürüst değilsin demek benim işim değil. Ak Parti yi yolsuzluklarla anacağımız dönem bu ispat devri başladığında olacaktır ama CHP dönemi yoksullukla anılıyor maalesef ... Önce bu imajı düzeltmeliler sanırım. Bunun için de iktidar olmak gibi bir ideal edinmeliler.

zamanında yaptığı pislikleri , yolsuzlukları ve hala devam eden fırlamalıklarını unutmuş baykal partisi veya seçmeni değil kendi adına konuşmuş bana kalırsa
eğer partisi veya seçmeni adınaysa dinime küfreden müslüman olsa hesabı olur

o da baykal komedisi olur tabi ki ...

zamanında tayibin önünü baykal açtı yoksa basbakan olamıyordu tayip, o zaman aklı nerdeydi bu salağın

amin ama zor bu gidişle....

bu baykalı çözemiyooooom. anlayamıyooooom. olmuyoooo olmuyooooo. önceki sene halkçı idi, geçen sene milliyetçi oldu bu sene bakalım nolacak? Yoksa!!!???

senin o dediklerin Atatürk'ün ilkelerinden ikisi. yani kötü şeyler değil.

Ya nasıl bir lidersin sen? seçim propagandanı bile AKP olmadan yapamıyorsun , biraz özgün ol be...

İlk önce sen demokratik olsanda başkasına mesaj yollamadan önce

Başı kapalıdan rahatsız olsun partin,sonra demokratik msj ver

geç bunları baykal ömrün bitti hala aynı demogaji

Gözün yoksa haramda ; başı açıktan sana ne

mÜBAREK

sAna ne?

Kimsenin başı açığı dert ettiği yok , ama nasıl insanlar başı açık hür bir şekilde gezebiliyorsa başı kapalı da hür bir şekilde gezebilmeli

siz insanların eşit olmaması gerektiğini kast sistemi olması gerektiğini düşünüyorsanız gidin hindistana ...

demokrasi bu ülkede kadınlara uygulanan çifte standart değil...

Geri