Baykal mektup okudu vekiller ağladı-İZLE

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Altın Üye
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş

Baykal, intihar eden Yarbay'ın mektubunu okuyunca vekiller ağladı

209024.jpg

Uzun bir aradan sonra Meclis grubunda partililere seslenen Baykal, hükümete sert bir şekilde yüklendi.. Ama grupta öyle bir an yaşandı ki.. Gözyaşları sel oldu.

ONUR İNTİHARLARI
Baykal, TSK'da yaşanan intiharlara değindi. "Komutanlara suikast iddiası... Olaya karıştığı söylenen kişi gözaltına alındı, serbest bırakıldı, daha sonra yeniden alınmak istedi ve intihar etti. Bu intihar da incelenmeli... Altında onur arayışı yatıyor. Benzer bir olay Van'da yaşandı. Hakkında 200 küsür yıl hapis istenen rektör intihar etti, ardından davadan beraat etti. O albay intihar etmeden "sizin başınızı eğecek bir şey yapmadım. Benim durumum belki benim durumumdakilerin aydınlığa çıkmasına yardım eder" diyor." dedi.

YARBAY'IN MEKTUBUNU OKUDU VEKİLLER AĞLADI
Ardında da amirallere suikast soruşturması kapsamında hakkında ikinci kez tutuklama kararı çıkınca intihar eden Deniz Yarbay Ali Tatar'ın ailesine yazdığı mektubu okudu.. Baykal mektubu okuduğu sırada CHP sıralarında duygusal anlar yaşandı. Baykal mektubu okudu, vekiller ağladı..

KAYNAK

Yargılanan yargılanıyor,tekrer yargılanıyor veya yargılanmaya çalışılıyor
onurlarıyla oynanıyor.Yargılanan intihar ediyor.Abuk subuk bir şekilde
yargılama birileri tarafından tekrar yapılıyor.Onurlu insanlara onursuzca
saldırılıyor.

"Haklı olan davanın kaybedilmesi imkansızdır"aliya izzet begoviç
Bu gurur ve onur meselesi değildir.Bişeyler var demekki.Madem ergenekoncu değilsin neden korkuyosun neyden kaçıyosun yada?

O mektubu çoban ahmet okusa çok dha fazla duygulanırdım

İzlemediğim halde gözlerim yaşardı :) Yarbay temiz biri olduğuna inansaydı intihar etmezdi. Size soruyorum, size böyle bir suç atılsa siz intihar eder miydiniz ? Her intihar onurlu bir davranış mıdır ???

İzlemediğim halde gözlerim yaşardı :) Yarbay temiz biri olduğuna inansaydı intihar etmezdi. Size soruyorum, size böyle bir suç atılsa siz intihar eder miydiniz ? Her intihar onurlu bir davranış mıdır ???

Şeref Gurur Haysiyet Nedir BiLirmisin Dostum ??

Suçsuz Yere Sana Suç AtıLsa Ve BazıLarı Buna Inansaydı Sen Napardın ?? Japonyadaki Bi Bürokratta Bu ŞekıLde İntihar Etmıştı Ve Suçsuz oLdugu Ortaya Çıkmıştı..

Adam öLmüş Ama Siz Pis Pis Sırıtıyorsunuz.. Siz Anca Numaradan AğLıyan BüLent Arınçtan EtkiLenir SaLya Sümük AğLarsınız.. Harbıden Yazık..!!

şerefli insanlar için intihar onurlu bir davranıştır tabi bunu otobüs şöförüyken çala çırpa oğluna gemi alan haramzedelerin kuyrukçularının anlamasını beklemek enayilik olur ŞEHİDE KELLE DİYEN BOSNADAKİ ÖKSÜZ ÇOCUĞUN YARDIM PARASINI İÇ EDECEK KADAR KÖPEKLEŞEN BİR YAPILANMA VE ONUN TAYFASI GURUR VE ŞEREF GİBİ ŞEYLERE KAFA YORMASIN

MozoLe Miяach;4851121' Alıntı:

Suçsuz Yere Sana Suç AtıLsa Ve BazıLarı Buna Inansaydı Sen Napardın ?? Japonyadaki Bi Bürokratta Bu ŞekıLde İntihar Etmıştı Ve Suçsuz oLdugu Ortaya Çıkmıştı..

Adam öLmüş Ama Siz Pis Pis Sırıtıyorsunuz.. Siz Anca Numaradan AğLıyan BüLent Arınçtan EtkiLenir SaLya Sümük AğLarsınız.. Harbıden Yazık..!!

BİZ BOŞUNA ADAMLARA pkk lı DEMİYORUZ DEĞİLMİ ASKER ÖLÜRSE TABİKİ GÜLECEKLER

MozoLe Miяach;4851121' Alıntı:

Sen vatan hainisin, haydi intihar et :hhmencool:

Şerefsizce yaşamaktansa ölmeyi tercih ederdim evet:001_cool: Yarbay da doğrusunu yapmış, şerefsizce yaşamaktansa ölmeyi tercih etmiş.

Sen vatan hainisin, haydi intihar et :hhmencool:

Şerefsizce yaşamaktansa ölmeyi tercih ederdim evet:001_cool: Yarbay da doğrusunu yapmış, şerefsizce yaşamaktansa ölmeyi tercih etmiş.

Şunu Unutma O Adam Şerefsiz oLsaydı Şuan HaLa Yaşıyor oLurdu.. Senın O Taptıgın İnsanLar Gibi.. ;)

Hadi EywaLLah Benden Bu Kadar Umarım Cevabım Senı Tatmın Etmıstır.. ;)

MozoLe Miяach;4851133' Alıntı:
Şunu Unutma O Adam Şerefsiz oLsaydı Şuan HaLa Yaşıyor oLurdu.. Senın O Taptıgın İnsanLar Gibi.. ;)

Hadi EywaLLah Benden Bu Kadar Umarım Cevabım Senı Tatmın Etmıstır.. ;)

Şeref tabirinin veya şeref olgusunun tanımına ihtiyaç duysam ve yeryüzünde bunu yapabilecek tek kişi sen de kalsan yine de seni dinlemem, umarım bu da seni tatmin etmiştir:001_cool:

laikçi kemalist beyaz azınlık ağlamış 85 yıldır müslümanları ağlattınız halada zulmunüz devam ediyor sizin yaptığınızı efendiniz ingilizler yapamazdı ülkeyi size bırakıp gittiler halada sizin borunuz ötüyor bundan sonra borumuz ötmezse ne yaparız diye ağlıyorlar

laikçi kemalist beyaz azınlık ağlamış 85 yıldır müslümanları ağlattınız halada zulmunüz devam ediyor sizin yaptığınızı efendiniz ingilizler yapamazdı ülkeyi size bırakıp gittiler halada sizin borunuz ötüyor bundan sonra borumuz ötmezse ne yaparız diye ağlıyorlar

noldu yobaz zorunamı gitti evet biz kurtardık bu vatanı ingilizlerden senin dedelerin olan ermeni tohumlarınıda ingilizlerle beraber denize döktük

Ölü bir insan birşey demek bize yakışmaz ben yargıya bakarım bu durumda bugün burda söyleyeceğim her söz aleyhim çevrilebilir.Eğer suçsuzsa kendini öldüren ki buda cinayettir dinimizce yeri bellidir ama ne denlidir bilemeyiz.Eğer ki suçluysa Sayın Baykal hayatının hatasını yaptı...

konuyu anlamamışın neden?çünkü akp lisin boşuna kendini yorma

madem sen anladın söyle bakim.Onurundan dolayı intihar etti diyorsun peki ya intihar etmeyi aylarca yıllarca silivride yatanlar ın onuru yok mu şerefi mi yok mu

adam yargılanmayı göze alamadı yaptıklarının hesabını veremedi intihar etti. sırf bnunu mazur göstermek için onurundan dolayı intihar etti diyorsunuz ama intihar etmeyenleri de onursuz olmakla itham ediyorsunuz

aman ne kadar acıklı

okuyan baykal , olay tam bi kurgu , ağlayanlar malum kesimin lafta temsilcisi ...

dün arınç'a yüklenenler şimdi bunu onur ifadesi olarak görmekte öyle mi ???

madem öyle onurluyuz , gururluyuz diye herkes atlasın aşağıya

komedyenlik yeri değil burası , adam gibi fikir beyan etme yeri ...

kaçıp gitmek kolay olandır , önemli olan kalıp mücadele etmektir
varsa bi pislik bu intiharla değil adaletle temizlemek lazım .

ama hangi cuntacının ''adalet'' diye bir kavramı var ki ???

Onurlu veya onursuz

Şerefli veya şerefsiz

Suçlu veya suçsuz

Bir Asker, bizim askerimiz intihar etmiş

İntahar etmeden önce bir mektup yazmış

Suçsuz olduğunu anlatan bir mektup.

Mektubunda neden intihar ettiğinide yazıyor.

ortada kesin bir suç yokken daha

ifade aşamasında adamı ikinci kez

öldürüyorsunuz.

Askerimizin suçsuz olacağı hiç aklınıza gelmiyormu

ya suçu yoksa bu vebalin altından kalkabilecekmisiniz.

Onurlu veya onursuz

Şerefli veya şerefsiz

Suçlu veya suçsuz

Bir Asker, bizim askerimiz intihar etmiş

İntahar etmeden önce bir mektup yazmış

Suçsuz olduğunu anlatan bir mektup.

Mektubunda neden intihar ettiğinide yazıyor.

ortada kesin bir suç yokken daha

ifade aşamasında adamı ikinci kez

öldürüyorsunuz.

Askerimizin suçsuz olacağı hiç aklınıza gelmiyormu

ya suçu yoksa bu vebalin altından kalkabilecekmisiniz.

insanlar suçsuz olduklarını mektup yazıp intihar ederek ederek değil mahkemede aklanarak ispat ederler.

oldu ozaman mahkemeyi kaldırıp mektup la aklanma dönemine geçelim.

kimse ona kesin suçludur demedi. sadece şüpheli sıfatıyla göz altına alınıp sorgulanacaktı.

Madem suçsuz du mektup yerine ifade verip aklansaydı.Oldu ozaman bundan sonra mahkemeye çağrılan herkes intihar etsin.

Hala anlamıyorsunuz hemde dalga geçiyorsunuz

Askerimiz intihar etti diye yargılaması düştümü.

Hem ben diyorumki ya askerimizin suçu yoksa,,,,

temkinli konuşmanın ne zararı var.

Geri