))) Baykal::Mahkeme çözmemiş tesbit etmiş))

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Anayasa makhemesinin verdiği kapatma-ma kararını bakınız SAYIN ergenekon avukatı BAYKAL nasıl yorumlamış,,,

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Deniz Baykal'ın başkanlığında, Anayasa Mahkemesinin AK Parti hakkındaki kararının açıklanmasının ardından kısa bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Baykal, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, 'Anayasa Mahkemesinin 11 üyesinden 10'u AK Parti'nin laikliğe karşı fiillerin odak noktası haline dönüştüğünü tespit etmiştir' dedi.

Baykal, AK Parti'nin Hükümet'te bulunduğuna ve Parlamento çoğunluğunu oluşturduğuna dikkati çekerek, bu nedenle Anayasa Mahkemesinin tespitinin önemli olduğunu vurguladı. Baykal, 'Bu bir kriz tespitidir. Anayasa Mahkemesi krizi çözmemiş, tespit etmiştir' dedi.​

baykala göre yüce mahkemeler çözüm yeri değil sanki tesbit yeri anlaşılan,,,
devletin kurumları çözüm üretmek için değillerde sadece krizleri kaosları sorunları tesbit ederler ve bırakırlar başkada bişey yapmazlar diyor galiba..yani hastaneye gittiniz hastalığınızla ilgili tetkikler tahliller yapılır ve size teşhis konulur eve gönderilirsiniz,tedaviye dönük bişey yapılmaz,bunun gibi bişeymi yani:)anlamak zor velhasıl şu chp lisnından..teşhis eden kuruma helal olsun,tedavi nerde hanii????​

gercekten sayın baykal bazen kendı ıcınde celısıyor..
Anasaya mahkemesının davayı ınceleme asamasında ve kara cıkmadan oncekı asamalarında Anayasa mahkememıze guvenıyoruz O'nun kararına saygılıyız dıyordu sımdıde Anayasa mahkemesının kararını sert bır dılle elestırıyor "10 üye AK Parti'nin laikliğe karşı odak olduğuna karar vermiştir. Bu bir krizdir. Anayasa Mahkemesi krizi tespit etmiştir, krizi çözememiştir." diyor..

tüh ya keşke baykal başkanlık etseydi anayasa mahkemesine şimdi çözülürdü bütün olay doğru
karar verememiş mahkeme kriz oluşturma profösörü olduğundan sayın baykal nasıl oluşturulur kriz bildiği için nasıl çözülceğinide iyi bilirdi tühhhhhhhh

baykalı günahım kadar sevmem ama doğru demiş. sonuçta akp idam cezası yerine 23 yıl(milyon ytl) yediyse bu onun suçsuz olduğu anlamına mı geliyor. ama sadece tespit etmiştirede katılmıyorum belirli bi ceza vermiştir. ama bu sadece ülekinin darboğaza düşmemesi içindir yani akp nin suçsuz olmasından deildir.

baykalı günahım kadar sevmem ama doğru demiş. sonuçta akp idam cezası yerine 23 yıl(milyon ytl) yediyse bu onun suçsuz olduğu anlamına mı geliyor. ama sadece tespit etmiştirede katılmıyorum belirli bi ceza vermiştir. ama bu sadece ülekinin darboğaza düşmemesi içindir yani akp nin suçsuz olmasından deildir.

bilemem yazni yoruma bağlıda..olay senin dediğin gibi değil,denmek istenen güvenilen bu mahkeme olayıçözmemiş sadece tesbit etmiş ..mahkemeler ne zamandan beri keşfe çıkıp ta olayı çözümsüz bırakan tesbit mekanizmaları olmuştur anlayalım..

baykalın görevi ergonekon savcılığı mahkemede avukatlık anayasa mahkemesi hakimi-savcısı polis - asker(biz her işi yaparız abi)

(ama politikacılık hariç)

Baykal kendi çapında konuşsun işte.. :D

bilemem yazni yoruma bağlıda..olay senin dediğin gibi değil,denmek istenen güvenilen bu mahkeme olayıçözmemiş sadece tesbit etmiş ..mahkemeler ne zamandan beri keşfe çıkıp ta olayı çözümsüz bırakan tesbit mekanizmaları olmuştur anlayalım..

sende haklısında döneklik politikacının ekmek kaynağı onuda elinden alırsan aç kalır:D:)

baykal beğenmediği karar karşısında rahat rahat konuşabiliyor karşısındaki kim olursa olsun az kaldı baykal az bir müddet daha sabredecez

bu chp de hiç adam yok mu (adam sanılan bir adam koymuşlar da koltuğa)

POLİTİKA yunancadan gelir. POLİ çok TİKA yüz veya yalan anlamına gelmektedir. Size şu fıkrayı yazıyorum. Yine baykal buna göre iyi yapmış...

Çocuk babasina sorar: "baba politika nedir?"

Baba söyle der:bak oglum, ben eve para getiriyorum, öyleyse ben kapitalistim. annen parayi yönetir,öyleyse o hükümettir. deden paranin doğru idare edilip edilmedigine dikkat eder, öyleyse o da sendikadir. hizmetçi kiz ise isçi sinifidir. bizlerin ise tek hedefi vardir, senin rahatligin. dolayisiyla sen de halksin. ve altinda bezi ile yatan küçük kardesin ise gelecektir. Söyle bakalim anlayabildin mi?"
çocuk düsünür ve o gece babasinin anlattiklarini düsünecegini söyler.
gece yarisi cocuk uyanir. Çünkü kücük kardesi altini pisletmistir ve aglamaktadir. Ne yapacaginı bilemeyen çocuk anne ve babasinin yatak odasina gider. Annesi yalniz ve derin bir sekilde uyumaktadir, öyle ki onu uyandiramaz. hizmetçi kizin odasina gider. bakar ki >babasi hizmetçi kizla yatmaktadir. dedesi de pencereden gizlice onlari izlemektedir. hepsi öyle mesguldürler ki çocugun orada oldugunu farketmezler bile. çocuk hiçbir sey yapamadan yatagina geri döner.
Ertesi sabah baba çocuga kendince politikanin ne oldugunu anlatmasini ister. "evet" der çocuk, "kapitalizm" isçi sinifini kötüye kullaniyor... Sendika bunu seyrediyor... bu arada hükümet uyuyor... halk ise dikkate alinmiyor... ve gelecek ..okun içinde yatiyor! iste politika budur...

baykal'a gore bir yorum mantıksız, çelişkilerle dolu, siyaset yaş sınırını 65 yapsalar baya iyi olacak gibi:D

Baykal Turkıyedekı Butun Partıler Icınde en Becerıksız Genel Baskan Bu Kesın Cunku Hıcbır Zaman Partısı Icın Yararlı Bırsey Yapmıyor ... Hep Baska Partılere Camur Atmaya Calısıyor..

Onuda Yuzune Gozune Bulastırıp Kendı Partısını Mahvedıyor... Eee Bence Tayyip Erdoganda Onun CHP Nın Baskanı Olmasını Ister Neden Istemesın ? :vur

Bu da Onun Ne Kadar Objektif OLdugunu gösteriyor =)

baykal istifa, türkiye rahat eder

aman etmesin o giderse hükümet de yıkılır böyle muhalif nerde var:)))dostlar başına..

baykal beğenmediği karar karşısında rahat rahat konuşabiliyor karşısındaki kim olursa olsun az kaldı baykal az bir müddet daha sabredecez

az mı kaldı? neden nolduki? baykala parti içi devrimmi yapılacak darbemi,,:)cuntacılar kim acaba.:)

Baykal Turkıyedekı Butun Partıler Icınde en Becerıksız Genel Baskan Bu Kesın Cunku Hıcbır Zaman Partısı Icın Yararlı Bırsey Yapmıyor ... Hep Baska Partılere Camur Atmaya Calısıyor..

Onuda Yuzune Gozune Bulastırıp Kendı Partısını Mahvedıyor... Eee Bence Tayyip Erdoganda Onun CHP Nın Baskanı Olmasını Ister Neden Istemesın ? :vur

bir partide bu kadar seçme adamı bir araya isteseniz sipariş verseniz getiremessiniz sanırım..lider öyle,öndersav öyle.zaten 2 isim saydım biri lider biri önderr.:) bu da hükümete yeter..

aman etmesin o giderse hükümet de yıkılır böyle muhalif nerde var:)))dostlar başına..

az mı kaldı? neden nolduki? baykala parti içi devrimmi yapılacak darbemi,,:)cuntacılar kim acaba.:)

gün gelir bakarsın o ak partiyi başa getiren halk ayaklar altına almış dostum unutmaki bu halk böyle şeyler yapmıştır. şu anda ülkenin bulunmuş oldugu durumdan kim mennun ve bunun baş mümessili kimdir sence. halk görüyo kararı onlar verir. darbe falan olmasın seçimle yıkılsın sdaece yeter.

Bu adamı sevmeye başladım, artık izlerken baya eğleniorum =), baykal bence yanlış meslekte (=

Geri