ße YouRSeLF
New member
Kesin yakışmıştırda ben resimi göremiyorum.
BİR DAHA BAK ABİCİM BU SEFER GÖRÜRSÜN
Kesin yakışmıştırda ben resimi göremiyorum.
diğer Başörtüsü düşmanlarına da yapmak lazım bunu![]()
Çok büyük bi marifet yaptıkLarını sanıyorLar ama yaptıkLarı acizLikten ba$ka bir$ey değiL ...![]()
Bu komik yorumlardan sonra ben de yorum yapayım dedim.
Türban bu adama yakıştığı kadar sizlerin de babalarına takılsa yakışır mı ?? Hazmeder miydiniz bu adam sizin babanız yada amcanız falan olsa. Haddine değil kimsenin bunu yapmak.
Erdoğan'ın karükatürü çıktı da adama dava üstüne dava açıldı. Neden ??
Özgür ve gülümsemeye hasret kalmış bir ülkede neden hakkımız yendi ??
Zorla gelen bir başörtüsü var. Merak ediyorum bunun sonu nereye varacak...
Önce kapanacak başlar , ardından çarşaf da gelsin olacak , ardından yok buradan bağlamam az daha kapatırım ben olacak , okula ben simsiyah girmek istiyorum da diyen çıkacak ve sonunda Merve Kavakçı gibi bir tip yeniden girmeye çalışacak meclise ve yeniden ortam gerilecek..
Hatta bir İmam Hatipli zat-ı muhterem çarşaf falan da olsun , renk gelsin demişti üniversitelere
Renk dediğin şey siyah-beyaz değildir. Zaten bunlar da renk değildir. Kirli upuzun sakallı pis tipler ile üniversite okunmaz da yaşanmaz da. Modernleşmeye giden bir ülkenin yolu tıkanmaya çalışılıyor. Buna bir şekilde birileri dur diyecek. Umarım bu gene kendi korkularından olacak ve durmalıyız yoksa kaos olacak diyecekler...
İlkokullara taştığı zaman göreceğim bu türbanlar başörtüler... O zaman ne olacak çok merak ediyorum.