Baykal'ın Canını Sıkan MANŞET

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

15f2jxs.jpg

Baykal'ın canını sıkan MANŞET

Baykal, yine eve kapandı...

22 Temmuz seçimlerinin ardından evine kapanan CHP lideri Deniz Baykal, bu seçimleri de evinden izlemeyi tercih etti. İstanbul ve Ankara'da yükselen tansiyonu ve seçim sonuçlarını evinden takip eden Baykal'ın sesisoluğu çıkmadı. CHP'nin İstanbul ve Ankara'daki itirazlarını Genel Sekreter Önder Sav dile getirdi.

BAYKAL'IN CANINI SIKAN MANŞET

a8nsk.jpg

Bu gelişmelerin ardından gözler Baykal'ın yapacağı açıklamaya çevrilmiş durumda. Baykal'dan henüz ses seda yok. Evine kapanan Baykal, bugün ses verir mi bilinmez. Ancak bugün gazetelere bakarken bir manşet canını oldukça sıkacak gibi görünüyor. Habertürk gazetesinin manşeti seçim öncesi de dillendirilen ve Baykal'ın iktidarını sarsacak bir gerçekle çıktı. SANDIK CHP'YE YENİ LİDER ÇIKARDI manşetiyle çıkan gazete Kemal Kılıçdaroğlu'na jest yaparken, Baykal'ın da en büyük korkusunu dillendirmiş oldu.

Kaynak

Başlığa ben de katılıyorum

Baykal kendi eliyle Kılıçdaroğluna koltuğu teslim etmediği sürece Kılıçdaroğlu genel Başkan falan olamaz yada CHP li seçmenin çok büyük bir baskı yapması lazım ki belki ozaman yoksa çok zor

Deniz Baykal da bıraksın emekli olsun artık bu işlerden, yeni insanlara şans verilsin.

Görmezden gelir onları Baykal, hiçbişey olmamış gibi yoluna devam eder

Ben CHP taraftarı oLmadığım haLde ''CHP'nin başında BaykaL oLduğu Sürece MuhaLefet kaLır,Başarısız oLur'' diyorsam
Deniz BaykaL'ında bunu anLayabiLmesi ve düşünebiLmesi gerekir.
Eğer partisini gerçekten seven bir geneL başkansa İstifa eder ve partisine birşeyLer kazandırır.

Dün Gece Saat 3ten Sonra İzLeyemedim. KıLıçdaroğLu %40 Oy ALırsam BaşarıLı Sayarım Kendimi Diyordu. %40a da YakLaştı Ama Kuyruğu Kısa KaLdı. Ondan Sonra Bi AçıkLama Yaptı mı? Ya da GürseL Tekin? Youtbe'a FaLan da Baktım Ama BuLamadım. NeLer SöyLedi Çok Merak Ettim Ama Bi TürLü BuLamadım. DinLeyen OLdu mu? Tâbi AçıkLama Yaptıysa. Yapmadıysa DinLeyen de OLmamıştır Zâten. :hhmanD

Napalım şimdi canını sıkıyor diye doğru bildiğimizden mi şaşalım ??? Ya da doğru olan şeyi değiştirerek yalan şeyler mi uyduralım kendimizi " Baykal harika bir başkan " diyerek mi avutalım ??

Dün Gece Saat 3ten Sonra İzLeyemedim. KıLıçdaroğLu %40 Oy ALırsam BaşarıLı Sayarım Kendimi Diyordu. %40a da YakLaştı Ama Kuyruğu Kısa KaLdı. Ondan Sonra Bi AçıkLama Yaptı mı? Ya da GürseL Tekin? Youtbe'a FaLan da Baktım Ama BuLamadım. NeLer SöyLedi Çok Merak Ettim Ama Bi TürLü BuLamadım. DinLeyen OLdu mu? Tâbi AçıkLama Yaptıysa. Yapmadıysa DinLeyen de OLmamıştır Zâten. :hhmanD

yooo ikiside yaptı sen kaçırmışsın. akp den aldıkalrı ilçeleri saydılar . geçen seçimden bu yana nasıl oy artışı gösterdiklerini analttılar. akp nin istanbulda bile nasıl eriyip bittiğini açıkladılar. duymadınmı???

gelelim baykal kılıçdaroğluna

bence kılıçdaroğlu genel başkanlık yapabilecek bir insan değil.

kötü bir adam değil
araştırmacı
dürüst
falan filan liste uzayıp gider
ama bilinmesi gereken şey genel başkanlık için genel başkanlık kumaşı lazım insana. bence kılıçdaroğlunda yok bu kumaş. ama deniz baykalda fazlasıyla var. olmasaydı bu akdar başarısızlığa rağmen orda duramazdı

Kimse Baykal' ın neden gitmesi gerektiğini bilmese de söylüyor bir şeyler..

Baykal' ı bu kadar sevenin yanında şunu söylemek isterim. :durdurun Baykal koltuk sevdasına değil, Cumhuriyet sevdasına orada durduğuna inanıyorum. Ki sevdalarda ha deyince bırakılmaz.

Gözleri oy oy bakanlardan, oy için şeref, onur bırakmayanlardan iyi olduğu kanaatindeyim
.

baykal kılıçdaroğluna 10 basar , sizin dürüst dediğiniz adam ssk tarihinde bir ilk olarak ssk yı batırdı be , kimlere kadro sağladı sen ben işsiz gezelim sonra dağdan gelsin işe girsin sende otur şehidine ağla

yazık be yazık dsp akp mhp ne kadar kötü olurlarsa olsunlar adayları en azından kendi yiyor , bunlar ankarada yalçınkaya ve istanbulda kılıçdaroğluyla dtp nin oyları ne kadar bir bakın o oylar nereye gitmiş bir bakın...

Baykal'ın yerel seçimler öncesi mitinglerinde değinmiş olduğu konular geçen seçimlere nazaran
oldukça akıllıcaydı ve sonucu direkt etkiledi.
Haberturk ciner grubun yenı gazetesı ve ak parti eğilimli yayınları olacaktır ilerde de :goz:

Geri