Bayi Scriptti Yardım

Gordack

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba;

konuyu çok kısa özetliyim.
Bir şirketimiz var ve ürünlerimizi sattığımız firmalar var.
bir ürün kataloğumuz var ve firmalara sattığımız ürünlerin fiyatları firmaya göre değişiyor.
yani a ürünü 1. şirkete farklı fiyata satılıyor. 2. şirkete farklı.

benim aradığım firma sahibinin login olması var, ürün kategorilerine göre girip kendine ait olan fiyata bakabilmesi.
ürün kataloğu diğer firmalar içinde aynı olacak ancak fiyat farklı olacak.

bu tarifime uygun elinizde olan yada ismini bildiğiniz bir script varsa lütfen yardımcı olun.
php, asp, jsp faretmez. çalışan bir sistem olması yeterlidir.

varsa böyle bi script benimde cok işimi görür valla.

aynen banada yokmu bi hayırsever arşivini açacak.

istediğiniz scripti ayarlarım uygun fiyata isterseniz tabi

ama warezden bişey isterseniz onuda ayarlayabılırım

kardeşim warez varsa elinde paylaşabilirsen sevinirim :clap :biggrin

bi örnek gösterirsen hallederiz dayı

azgalor Örnek olarak şu kontör bayi scripti gibi olabilir mesela...Yaptıgı siparişler, siparişlerin durumu, hesap bakiyesi, ürün fiyatları (bu her bayiye ayrı uygulanacak). v.b. En yakın örnek herhalde kontör bayi scripti dir herhalde. Elinde olan varsa insanlık namına paylaşsın. azgalor her emegin bi karşılıgı var dogrusun ama. Ya inan bu gibi şeyleri çok büyük firmalar buralarda aramıyor bizim gibi ufak tefek ama geniş dusunen kucuk imalatcılar arıyor. o yüzden yazmanı isteyemeyiz tabi. elinde varsa buraya atarsan seviniriz.

azgalor Örnek olarak şu kontör bayi scripti gibi olabilir mesela...Yaptıgı siparişler, siparişlerin durumu, hesap bakiyesi, ürün fiyatları (bu her bayiye ayrı uygulanacak). v.b. En yakın örnek herhalde kontör bayi scripti dir herhalde. Elinde olan varsa insanlık namına paylaşsın. azgalor her emegin bi karşılıgı var dogrusun ama. Ya inan bu gibi şeyleri çok büyük firmalar buralarda aramıyor bizim gibi ufak tefek ama geniş dusunen kucuk imalatcılar arıyor. o yüzden yazmanı isteyemeyiz tabi. elinde varsa buraya atarsan seviniriz.

61 - Parcakonturalalim.com
Download : http://sharebase.to/files/JH3yn7P9xL.html
Rar Şifresi : scripturkiye.com

işinizde başarılar kardes

azgalor Sagolasın kardeş indirdim ama,
Localhostta nasıl çalıştırabilirim? inc_settings.asp, satır 32 düzeltemedim.

Geri