Bayern Münih Servet için geliyor

yi6it

New member
Reaction score
0
servet-cetin.jpg

Marsilya’ya transferi başkan değişiminin ardından yabancı dil bilmemesine takılan milli yıldızı B.Münih Almanya’ya götürüyor .
Ve Servet sonunda muradına eriyor.. G.Saray’ın savaşçı ismi Servet Çetin, Marsilya’nın kendisinden hem başkan değişimi hem de yabancı dil bilmediği için vazgeçmesiyle girdiği buhrandan, Bayern Münih’in teklifiyle çıkacak.

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre: Almanlar’ın dev kulübü, 1.92’lik milli yıldız için sarı-kırmızılılara 9 milyon Euro bonservis teklifiyle pazartesi günü İstanbul’a geliyor.

Bundesliga'da kötü bir sezonu geride bırakan B.Münih, 10 aydır Servet Çetin’i izliyor..

Milli yıldızın İstanbul’da oynadığı çoğu maça scout (izleyici) gönderen Alman ekibinin bu kadar süre beklemesindeki sebep de 28 yaşındaki futbolcunun geçen sezon geçirdiği ağır sakatlık..

LUCIO’NUN YERİNE GEÇECEK
Süper Lig’de 21 Şubat’ta oynayan ve 5-2 kaybedilen Kocaeli maçında tarak kemiği kırılan Servet’in iyileşme sürecini takip eden Bayern’li yetkililer, G.Saray’ın hazırlık sınavları ile Tobol maçından sonra oyuncunun iyileştiğinden emin oldular. Ve Almanlar, pazartesi sarı-kırmızılılarla masaya oturup, milli yıldızı Bundesliga’ya götürmeye çalışacaklar.

Panzerler'in harekete geçmesindeki tek sebep Servet’in iyileşmesi değil.. Münih’in defans oyuncusu Lucio, Inter’e gidiyor.. Bayern ise genç ve fizikli stoper istiyor.. Yönetim kurulu başkanı Beckenbauer’in de ilk tercihi Servet..

Transfer için Münih ekibi, 9 milyon Euro bonservis bedeli teklif edecek. Fakat G.Saray yönetiminin aklında Hamit Altıntop takası da yatıyor..

B.Münih’te oynayan ve Türkiye’ye gelmek istemediğini dile getiren Hamit’i almak istediğini Alman yetkililere bildirecek olan sarı-kırmızılılar, gurbetçi oyuncuyu da yine yönetici Haldun Üstünel’le ikna etmeye çalışacak.

Bilindiği gibi G.Saray’ın ezeli rakibi F.Bahçe, Hamit’e yıllık 4 milyon Euro teklif etmiş ama oyuncu kabul etmemişti.

İnternet Spor

satmayan kim:S Marsilya vazgeçmeseydi tıpış tıpış gidiyodu servert bu kez rakam hem daha üst düzeyde hem de takım Bayern
eğer transfer haberi gerçekse kim neryee satılıyo görürüz:goz:

ben şahsen bi Türk futbolcunun daha yurtdışında üstdüzey bi kulüpte oynamasından gurur duyarım ücret de iyi eğer haber doğruysa inş hayırlı olur...

Adnan Polat servet e İsteseler Bile Satmam Demişti Havalimanında. Ayrıca Bir Türk Futbolcunun Avrupa da oynaması bana gurur vermiyor. Bütün İyi Oyuncularımız Avrupa ya giderse biz nasıl başarılı olacağız. Tuncay Avrupa ya Gitti Ne sağladı bize

Adnan Polat servet e İsteseler Bile Satmam Demişti Havalimanında. Ayrıca Bir Türk Futbolcunun Avrupa da oynaması bana gurur vermiyor. Bütün İyi Oyuncularımız Avrupa ya giderse biz nasıl başarılı olacağız. Tuncay Avrupa ya Gitti Ne sağladı bize

1. MarsiLya Vazgeçmese Şu An MarsiLyadaydı . .
2. Tuncay Bizden Üst Düzey Bi Takıma Gitmedi . ..​

SoηєR!uм;4476473' Alıntı:

1. MarsiLya Vazgeçmese Şu An MarsiLyadaydı . .
2. Tuncay Bizden Üst Düzey Bi Takıma Gitmedi . ..​

o Olaydan Sonra Adnan Polat satmicam dedi zaten. O olaydan önce satmam demiyordu. Ben Tuncay Üst bir takıma gitti demedim ki. Sadece Avrupa ya Gitti Ama Ligimizin kalitesi düşüyor böyle oyuncular gidince. Arda giderse Galatasaray ve Türkler gururlanacak mı..

Arkadaş 9 milyon euro ya neyi satmıosun ? Holiganlık yapmayın bugün Serwet war yarın Semih Kaya olacak,baki kalacak olan Galatasaray'dır.Ayrıca bu adam gelirken küfür edioduk hepimiz şimdi satılmasın die yalvarıyosunuz,Gökhan'da inşallah Serwet gibi olacak hiç merak etmeyin onu da gayet güzel bir paraya satarız umarım.

GüzeL Senaryo GüzeL.. Kimse Kusura ßakmasın Servete Hiç ßi Allahın KuLu 9 MiLyon Avro Vermez.. Az MantıkLı oLun...

8 miLyon veriyorLardıda resmi tekLif oLarak,9 miLyonumu vermicekLer?
Komedi.

--
Haberde bahsi geçen para resmi tekLiftede geLirse bence 1 dakika biLe düşünüLmemeLi.
Giderse bu paranın geLmesinden ötürü seviniriz,kaLırsada adam kink kraLLar gibi stoper,eyw deriz.
Servet ve gaLatasaray için en HayırLısı oLsun.Prof. bakmak Lazım oLayLara

bence iyi para galatasaraylı ve türk olarak servetin avrupada iyi bir takımda oynamasını isterim ama takas isterlerse bence hata yapmış olurlar klubun şu an sıcak paraya ihtiyacı var o yüzden parayı alsınlar serveti versinler :)

bence bu para veriliyosa kesinlikle satılmalı ve yerine defanstan oyun kurabilen ayağına hakim bi stoper alınmalı

Geri