Baydemir hakkında inceleme başlatıldı

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Baydemir hakkında inceleme başlatıldı
8 Ocak 2009
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı DTP'li Osman Baydemir'in "Bu halkın dilini ve kültürünü kabul edenler bir gün toprakların adını da kabullenecekler" sözleri üzerine Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nün suç duyurusu üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı inceleme başlattı.

Diyarbakır'da DTP'den 29 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde tek aday olan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, önceki gün Bağlar Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda oluşturulan 'Seçim Platformu'nde yaptığı konuşma hakkında Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunı.Baydemir,'in, "Bu halkın dilini, kültürünü ve kimliğini kabul etmeyenler, 20 yıldır verilen mücadele sonucu bunu kabul ettiler. Bu mücadele böyle devam ederse yakında bu toprakların da adını kabullenecekler"şeklindeki konuşma metni çözümlenerek Cumhuriyet Başsavcılığı'na teslim edildi. Savcılık, konuşma metninde suç unsur bulması halinde Baydemir hakkında, "Ülke bütünlüğünü bozmak ve terör örgütü PKK'nın diliyle konuştuğu" iddiasıyla dava açacak.

KÜRDİSTAN'DA BELEDİYELERİ İSTİYORUZ'A SORUŞTURMA

Öte yandan aynı toplantıda Kürtçe konuşan Divan Başkanı ve seçim komisyonu üyesi Lütfü Dağ'in yaptığı, "Biz sadece bir iki ili değil, bütün Kürdistan'da belediyeleri istiyoruz" sözleri ile toplantıda çalınan PKK'ya ait "Oramar" ve "Zap Direnişi" adlı şarkılarda inceleme kapsamına alındı.

SONUCUNU BEN SÖYLEDİM İNCELEME, MAHKEME SONUCUNDA KOCAAAAAAAAAA BİR HİÇ ÇIKACAK. YADA 6 AY HAPİS CEZASI ALACAK ONUDA PARAYA ÇEVRİP ERTELEYECEKLER. BU HAİNLER ORTADA İSTEDİKLERİ HALTI YİYİP HİÇ BİR ŞEY OLMAYINCA ARTIK TÜRK MİLLETİNİN ADALETE GÜVENİ KALMAMAYA BAŞLADI.

kAYNAK

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10729972.asp?gid=229

hep inceliyorlar bi nane olduğu yok . en fazla cezaevine giriyorlar onda da vekil olup çıkıyorlar .bu ülkenin sistemini böyle moktan bi hale getirdiler . lanet olsun

hep inceliyorlar bi nane olduğu yok . en fazla cezaevine giriyorlar onda da vekil olup çıkıyorlar .bu ülkenin sistemini böyle moktan bi hale getirdiler . lanet olsun

Bence bu günlerimiz iyi günler. Yarınlarımız daha karanlık olacak gibime geliyor

Bence bu günlerimiz iyi günler. Yarınlarımız daha karanlık olacak gibime geliyor

yarınlar aydınlık kardeşim merak etme
gecenin sabaha yakın olduğu yerdeyiz
tamam kabul tescilli vatan hainleri dışarıda dokunulmuyorlar
Atatürkçü düşünceyi benimsemiş insanları
ömrünü hukuk adamı olarak geçirmiş insanları
dinci örgütlenmenin laik cumhuriyet düşmanlarının karşısında olan insanları
ve orduya hizmet etmiş
silahlı kuvvetlerin gözbebeklerini daha ne ile suçlandıkları belli bile olmayan sebeplerle tutukluyorlar
gözdağı verircesine
amaç yargıyı orduyu sivil güçleri sindirmek
sesini çıkarırsan senide alırım demenin daniskası bu
öyleya tutuklananları görünce...
ama Atatürk yıllar önce bunlarında olabileceğini söylemedimi bize
Gençliğe Hitabesini ve Bursa Nutkunu hatırlayalım
bu günlerede geçecek
yaratmak istedikleri korku imparatorluğunun altında kalacaklar
nereye kadar sürdürebilirlerki zaten
%47 nin haricindeki herkesimi tutuklayacaklar
dava sonuçlansın
sonra göreceğim onları...
baydemir maşasınıda takma kafana
kullananların elinde kalacak nasıl olsa

Saygılarımla...

hayır bana öyle gelmiyor . inanmak başarmanın yarısıdır sakın inancında bi eksiklik olmasın. eğer olursa o zaman karanlığa gideriz

Her şey ortada bundan 5-6 sene evvel ben tv de kürtçe şarkı söylemek istiyorum diye ortaya çıkan o ismi lazım olmayan ..... kaya ülkeyi terk etmek zorunda kaldı şimdi ise kanal şeş imiz oldu, 5-6 sene sonra neler olacak gelinde kestirin bakalım

Soysuzun elemanı olan baydemir p...çi bu gün kürtçe kanalı kurmak zorunda kalanlar yarın kürdüstanı kabul edecekler diyor ve hala belediye başkanı sıfatıyla devletin nimetlerinden sonuna kadar yararlanıp gebermiş pkk lı leşlerine ambulans tahsis ediyor.

Ben artık yazacak kelime bulamıyorum

Bu günlerimiz iyi derken bunları kastetim

Bu millet vatan hainlerini asma konusunda deneyimlidir, baydemirin boynuna geçecek bir ilmikte bulunur elbet..

Her şey ortada bundan 5-6 sene evvel ben tv de kürtçe şarkı söylemek istiyorum diye ortaya çıkan o ismi lazım olmayan ..... kaya ülkeyi terk etmek zorunda kaldı şimdi ise kanal şeş imiz oldu, 5-6 sene sonra neler olacak gelinde kestirin bakalım

Soysuzun elemanı olan baydemir p...çi bu gün kürtçe kanalı kurmak zorunda kalanlar yarın kürdüstanı kabul edecekler diyor ve hala belediye başkanı sıfatıyla devletin nimetlerinden sonuna kadar yararlanıp gebermiş pkk lı leşlerine ambulans tahsis ediyor.

hala belediye başkanı sıfatıyla devletin nimetlerinden yararlanıyor doğru ama asıl doğru anayasayı çiğneyerek trt şeş denilen kanalı açan başbakan nasıl hala başbakan. savcılar nerede.(ergenekonda) size bir öneri evinize gelen son elektrik faturasına bakın trt payı diye bir miktar para ödediğinizi göreceksiniz peki sizin rızanız varmı kürtçe kanala (evet var %47 oy verdiniz)

hala belediye başkanı sıfatıyla devletin nimetlerinden yararlanıyor doğru ama asıl doğru anayasayı çiğneyerek trt şeş denilen kanalı açan başbakan nasıl hala başbakan. savcılar nerede.(ergenekonda) size bir öneri evinize gelen son elektrik faturasına bakın trt payı diye bir miktar para ödediğinizi göreceksiniz peki sizin rızanız varmı kürtçe kanala (evet var %47 oy verdiniz)

Ben o %47 nin içinde değilim olmamda
Ama haklısın benim paramla benim rızam olmayan işi yapana ne denirse onlarda o işte

İnceleye inceleye bişey bulamıyorlar. Hayret bişey yaaaa. Neyi inceliyonuz nesini inceliyonuz. Şerrefsizler resmen bizimle dalga geçiyorlar. Bunların gıçını kaldıranları da incelesinler. Bu kadar adiliği şerefsizliği Hatta benim Ülkemin Diğer yarısına Kürdistan diyebileceği kadar cesareti kim veriyor da sesini çıkaramıyorsa onları da incelesinler. En az bunlar kadar şerrefsiz olduklarına eminim.

İnceleye inceleye bişey bulamıyorlar. Hayret bişey yaaaa. Neyi inceliyonuz nesini inceliyonuz. Şerrefsizler resmen bizimle dalga geçiyorlar. Bunların gıçını kaldıranları da incelesinler. Bu kadar adiliği şerefsizliği Hatta benim Ülkemin Diğer yarısına Kürdistan diyebileceği kadar cesareti kim veriyor da sesini çıkaramıyorsa onları da incelesinler. En az bunlar kadar şerrefsiz olduklarına eminim.

Ağzına, klavyene sağlık
Onlara şerefsiz demek iltifat sayılır

Bunlar vatan haini ve vatan hainliğinin cezası belli zamanı gelince ceza kesilecek burası kesin...Peki 5 yılda ülkeyi bu hale getirip bu şerefsizlere çanak tutanlar, bunlara bu cesareti verenler.........

akp basımızda oldugu sürece
kötü günler hep bizi beklior

Bunlar vatan haini ve vatan hainliğinin cezası belli zamanı gelince ceza kesilecek burası kesin...Peki 5 yılda ülkeyi bu hale getirip bu şerefsizlere çanak tutanlar, bunlara bu cesareti verenler.........

EE artık onlarda düşünmüştür herhalde

Bı ınsan Bu Kadar ıncelenırmı Yanı Ne Oldugunu Bılmıyormuyuz

Geri